benign Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εχω ξαναπει οτι γνωστοι μου εχουν βρει αυτα εδω εκπληκτικα,αλλα επειδη δεν τα εχει παρει κανεις αλλος στο ινσομνια,μεχρι στιγμης,τα αγνοουν : http://www.skroutz.gr/s/9807824/Sharkoon-Skiller-Mech-SGK1.html?keyphrase=SHARKOON+SKILLER+MECH+SGK1+RED#reviews Διαβασε και τις κριτικες απο 22 ατομα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 παιδια οσον αφορα την επιλογη απο gearbest, ισχυει οτι δεν υπαρχει φορος τελωνειου για πληκτρολογια; εδω στο φορουμ το ειχα διαβασει καποτε αλλα θα θελα να το σιγουρεψω πρωτου προβω σε αγορα. αν ειναι να βγει οσο θα κοστιζε απο ελλαδα θα προτιμουσα κι εγω προφανως να παν τα χρηματα σε καποια εγχωριο καταστημα.
billiboo Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 παιδια οσον αφορα την επιλογη απο gearbest, ισχυει οτι δεν υπαρχει φορος τελωνειου για πληκτρολογια; εδω στο φορουμ το ειχα διαβασει καποτε αλλα θα θελα να το σιγουρεψω πρωτου προβω σε αγορα. αν ειναι να βγει οσο θα κοστιζε απο ελλαδα θα προτιμουσα κι εγω προφανως να παν τα χρηματα σε καποια εγχωριο καταστημα. δεν ειναι τιποτα σιγουρο και δεν μπορεις να ξερεις αμα θα περασει σιγουρα τελωνιο η οχι.αν δεν κανω λαθος φορο πληρωνουν οσα δεματα εχουν αξια πανω 25 ευρω αν και εφοσον το περασουν απο ελενχο βεβαια.Επισης αυτο ειναι με απλο registered. για dhl περναει σχεδον σιγουρα.εγω ας πουμε σε μερικες αγορες που εχω κανει δεν πληρωσα τιποτα (μια ηταν και το ck 104) αλλα θα ηταν ανευθηνο να σου πω οχι δεν θα περασει σιγουρα ή ναι θα περασει. ειναι λιγο στοιχημα.
Amaretos Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Εγω το αγορασα πριν κανα 8μηνο απο ebay γιατι ειχε τοτε την καλυτερη τιμη και ηρθε μια χαρα.Πηρα πριν 1 μηνα απο gearbest 2 θηκες για κινητο αξιας 10 ευρω πληρωσα 3 ευρω τελωνειο, και σε αλλη παραγγελια 2 mouse motospeed και 2 xiaomi mouse pad μεγαλα συνολο γυρω στα 45 ευρω και δεν περασε τελωνειο. Οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο τζοκερ η φαση. Εγω παντως θα δοκιμαζα δεν χανεις καινκανα φοβερο ποσο αμα περασει τελωνειο
Gentleman88 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Είμαι και εγω στο ανάμεσα Motospeed Inflictor ck104 (40€) με Outemu RED switches και Motospeed Inflictor ck108 (56€) με Outemu Blue switches. Ουσιαστικά αξίζει η προσφορά με τα 56 € (από 70€) ευρώ για το ck108 αλλά επειδή και εγώ είναι η πρώτη φορά που θα πάρω μηχανικό έλεγα να πάω με την safe λύση του RED. Κυρίως το θέλω για πληκτρολόγηση και που και που παίζω κανένα game με WSAD. Τα RED ίσως παρά είναι μαλακά νομίζω αλλα τα Blue έχουν αυτή την clicky αίσθηση εκτός του θορύβου που δεν ξέρω αν θα βολέυει γενικά. Ίσως όμως αυτό ειναι και το ωραίο. Απο θόρυβο δεν νομίζω να έχω θέμα αν και βλέπω ότι ενοχλεί πολύ κόσμο. Τι λέτε ;
Heatspreader Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 CK 104. Από τα πολύ καλά. Όχι καλό για τα λεφτά του, απλά πάρα πολύ καλό. Για μένα πολύ ανώτερο από άλλα σε 3πλάσια τιμή. https://www.youtube.com/watch?v=VIR6f5Cs3ko&t=319s
Ablaoublas_542 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 CK 104. Από τα πολύ καλά. Όχι καλό για τα λεφτά του, απλά πάρα πολύ καλό. Για μένα πολύ ανώτερο από άλλα σε 3πλάσια τιμή. https://www.youtube.com/watch?v=VIR6f5Cs3ko&t=319s Επιτρεπεται να ρωτησω ποια μηχανικα εχεις δοκιμασει στην τριπλασια τιμη και τα ξεπερναει το μοτοσπιντ?
Heatspreader Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Επιτρεπεται να ρωτησω ποια μηχανικα εχεις δοκιμασει στην τριπλασια τιμη και τα ξεπερναει το μοτοσπιντ? Αμέ. 1) https://www.skroutz.gr/s/9758149/CoolerMaster-Masterkeys-Pro-M-White.html (Έχει Cherry MX, αρκετά όμορφο, αλλά ένα χρώμα, γελώ απλά). 2) https://www.skroutz.gr/s/8666413/Razer-BlackWidow-Ultimate-2016.html (Όχι τόσο κακό, αλλά πολύ άσχημο σε σχέση με το Motorspeed και επίσης δεν έχει Cherry MX ακόμα και σ'αυτήν τη τιμή.) Αυτά στα γρήγορα. Razer έχω δουλέψει άλλα δύο, αλλά δεν θυμάμαι τα μοντέλα. Καταρχάς το CK104 έχει τους πολύ καλά Switches, τα Outemu. Σε σχέση με τους αντίστοιχους Cherry MX, είναι πιο θορυβώδεις, Ok. Μικρό το κακό κατά τη γνώμη μου. Επίσης μεγάλο πλεονέκτημα το γεγονός ότι δεν έχει Software. Ότι θες να φτιάξεις, το φτιάχνεις πάνω στο πληκτρολόγιο. Έχει λυτό σχεδιασμό και ταιριάζει τόσο σε Gaming, όσο και σε Minimal Setups ειδικά με άσπρο φωτισμό και συγκεκριμένα το ασημί CK104. Από εκεί και πέρα τα περισσότερα πληκτρολόγια και ιδιαίτερα τα μηχανικά είναι μία μόδα που υπάρχει απλά για να ξεζουμίζει τον κόσμο. Ιδιαίτερα τα Razer προϊόντα είναι υπερκοστολογημένα για να δείχνουν κύρος και ποιότητα. Στην πραγματικότητα είναι από κάτω του μετρίου, έως μέτρια προϊόντα. Από τα ακουστικά Razer Kraken Pro, τα οποία έχω, το Razer Ouroboros, το οποίο είχα. Αν το Motorspeed ήταν γνωστό Brandname και με αυξημένη τιμή (πχ Razer), θα έκαναν περισσότερο εντύπωση. Όταν παράγγειλα το πληκτρολόγιο ήμουν σίγουρος πως πρόκειται για κάτι πολύ καλό, καθώς είχα καταλάβει τη φιλοσοφία των Κινέζων και που πάνε το πράγμα. Να μην επεκταθώ σε Κινέζικα Smartphones και πόσο καλά είναι και φύγω Offtopic. Είναι ξεκάθαρο ότι τα γνωστά brandnames κάνουν εκπτώσεις σε αυτά που προσφέρουν. Δεν δίνουν Full RGB, αν δίνουν δεν δίνουν CherryMX, κλπ. Γιατί να τους κάνω τη χάρη λοιπόν; Ακούς εκεί 100€ και 200€ πληκτρολόγιο, έλεος. Το πληκτρολόγιο το πήρα 42€ μαζί με τα μεταφορικά. 4
venuets Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Επιτρεπεται να ρωτησω ποια μηχανικα εχεις δοκιμασει στην τριπλασια τιμη και τα ξεπερναει το μοτοσπιντ? φιλε μου εγω εχω το ck104 καποιο καιρο και εχω δει διαφορες με ενα κανονικο αλλα δεν μπορω να πω εαν ειναι καλυτερο απο αλλα μιας και ειναι το πρωτο μηχανηκο που εχω παρει
THD Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Εχω ξαναπει οτι γνωστοι μου εχουν βρει αυτα εδω εκπληκτικα,αλλα επειδη δεν τα εχει παρει κανεις αλλος στο ινσομνια,μεχρι στιγμης,τα αγνοουν : http://www.skroutz.gr/s/9807824/Sharkoon-Skiller-Mech-SGK1.html?keyphrase=SHARKOON+SKILLER+MECH+SGK1+RED#reviews Διαβασε και τις κριτικες απο 22 ατομα. Το έχω και εγώ το πληκτρολόγιο, και επιβεβαιωνω πως είναι άψογο. Οι kailh brown με έχουν βολέψει απίστευτα. Και το wristrest πολύ βολικό. Θα ήθελα και rgb, αλλά τι να κάνουμε, το motospeed δεν είχε wristrest.
fragma Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Επειδή είμαι πολύ απαιτητικός στο θέμα πληκτρολόγιο και έχω περάσει από αρκετά μηχανικά (μερικά από τα οποία ηταν απλά πεταμένα χρήματα), σου προτείνω το Corsair K70 με brown switches χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι ακριβούτσικο, αλλά πίστεψε με αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Εϊναι κλάσεις ανώτερο από ο,τιδήποτε άλλο με στιβαρό σασί από αλουμίνιο, τρομερή εργονομία, πλήρως παραμετροποιήσιμο με custom software, και κάνει τα Razer να μοιάζουν σκουπίδια σε σύγκριση. 1
logistoulis Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Επειδή είμαι πολύ απαιτητικός στο θέμα πληκτρολόγιο και έχω περάσει από αρκετά μηχανικά (μερικά από τα οποία ηταν απλά πεταμένα χρήματα), σου προτείνω το Corsair K70 με brown switches χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι ακριβούτσικο, αλλά πίστεψε με αξίζει και το τελευταίο ευρώ. Εϊναι κλάσεις ανώτερο από ο,τιδήποτε άλλο με στιβαρό σασί από αλουμίνιο, τρομερή εργονομία, πλήρως παραμετροποιήσιμο με custom software, και κάνει τα Razer να μοιάζουν σκουπίδια σε σύγκριση. αυτό έχω (brown αλλά με κόκκινο φωτισμό, όχι rgb) και είναι θεϊκό όντως , αλλά όπως και να ΄χει είναι ακριβό, αρκετά ακριβό και δεν είμαι βέβαιος ότι άλλοι θα εκτιμήσουν ανάλογα το πόσο καλό είναι σε συνάρτηση με το κόστος του. για μένα βέβαια ήταν μονόδρομος από την αρχή που το έβαλα στο μάτι λόγω εμφάνισης και μόνο, αλλά και στη χρήση έχει αποδειχθεί φοβερό και καλύτερο από άλλα που είχα ή έχω χρησιμοποιήσει σε φίλους πάντως αν μιλάμε για cherry mx είμαι πολύ φανατικός των καφέ σαν χρυσή τομή για όλες τις χρήσεις, έχει χρειαστεί να γράψω 100αδες σελίδες σε σχετικά λίγες μέρες με δαύτο και με προβλημάτισε ελάχιστα και για gaming είναι αυτονόητο ότι είναι πολύ καλό
Ablaoublas_542 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Heatspreader μαζι σου σε αυτα που λες, αλλα δεν τελειωνει το θεμα μηχανικο πληκτρολογιο στα motospeed. Δεν αξιζει να παρεις razer η coolermaster(εκτος απο το novatouch). Αυτο δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν καλυτερες προσφορες. 2 εξαιρετικα πληκτρολογια και οικονομικα με αλλο selling point: Ozone strike pro ->cherry mx και audio&usb hub Glorius keyboard https://www.pcgamingrace.com/products/glorious-modular-mechanical-pc-gaming-keyboard-full-size-104-key-gateron-cherry-kailh-switches ->modular switches, αν τους βαρεθεις τους αλλαζεις και βαζεις οποιους θες 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Glorius keyboard https://www.pcgamingrace.com/products/glorious-modular-mechanical-pc-gaming-keyboard-full-size-104-key-gateron-cherry-kailh-switches ->modular switches, αν τους βαρεθεις τους αλλαζεις και βαζεις οποιους θες καλα αν ειναι καποιος να δωσει 100 δολαρια αρα πες στην ευρωπη καμια 130αρια ισως κ παραπανω παει για k70 Απλα οχι το rgb..αυτο με το Modular δεν μ φαινεται πολυ χρησιμο...δηλαδη τι παει να πεις θα τους βαρεθεις?Ειναι θεμα χρησιμοτητας οχι βαρεμαρας και καλαισθησιας η σε ενδιαφερουν οι κοκκινοι διακοπτες η οι καφε η καποιοι αλλοι...εκτος αν καποιος βαζει τους μεν για γραψιμο μετα παει για παιχνιδι και βαζεις αλλους και το βραδυ που θελει ησυχια βαζει τους silent ξερω γω...
Heatspreader Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εχω ξαναπει οτι γνωστοι μου εχουν βρει αυτα εδω εκπληκτικα,αλλα επειδη δεν τα εχει παρει κανεις αλλος στο ινσομνια,μεχρι στιγμης,τα αγνοουν : http://www.skroutz.gr/s/9807824/Sharkoon-Skiller-Mech-SGK1.html?keyphrase=SHARKOON+SKILLER+MECH+SGK1+RED#reviews Διαβασε και τις κριτικες απο 22 ατομα. Αυτό τι διακόπτες έχει; Heatspreader μαζι σου σε αυτα που λες, αλλα δεν τελειωνει το θεμα μηχανικο πληκτρολογιο στα motospeed. Δεν αξιζει να παρεις razer η coolermaster(εκτος απο το novatouch). Αυτο δεν σημαινει πως δεν υπαρχουν καλυτερες προσφορες. 2 εξαιρετικα πληκτρολογια και οικονομικα με αλλο selling point: Ozone strike pro ->cherry mx και audio&usb hub Glorius keyboard https://www.pcgamingrace.com/products/glorious-modular-mechanical-pc-gaming-keyboard-full-size-104-key-gateron-cherry-kailh-switches ->modular switches, αν τους βαρεθεις τους αλλαζεις και βαζεις οποιους θες Σαφώς και δεν τελειώνει στα Motorspeed. Απλά το CK104 είναι ένα πολύ καλό πληκτρολόγιο σε πάρα πολύ καλή τιμή. Δεν μπορώ να βλέπω επώνυμα πληκτρολόγια με λιγότερα features επειδή προσπαθούν να κόψουν κόστος λόγω ονόματος. Κοστίζει δηλαδή το όνομα τους περισσότερο από το να βάλουν RGB φωτισμό. Αυτό που παρέθεσες με πείθει πολύ μπορώ να πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα