Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρακή για τους 100% άντρες. :P

Εγώ σαν γνήσιος φλώρος χρησιμοποιώ αυτό βέβαια:

NIVEA_MEN-Pflege-NIVEA_MEN_After_Shave_B

Επίσης δεν έχω πολυ-καταλάβει σε τι χρησιμεύει το aftershave, μιας και δεν έχω δει ιδιαίτερη διαφορά είτε βάλω ή όχι, αλλά μια ψυχή που 'ναι να βγει...

Δημοσ.

Και εγώ δεν βάζω σχεδόν ποτέ.

Περιμένω like στο από πάνω από τον Γιάννη (Platano). Οπως επίσης περιμένω να σκάσουν κλασικά μύτη αυτοί που βάζουν την κλασική (μπλε) κρέμα nivea.

Δημοσ.

Οπως επίσης περιμένω να σκάσουν κλασικά μύτη αυτοί που βάζουν την κλασική (μπλε) κρέμα nivea.

Δε κατάλαβα τι κακό έχει η κλασική μπλε Nivea;  :mad:

post-190405-0-95101700-1489953792_thumb.jpg

Το καλύτερο ξύρισμα βέβαια το έκανα με μία βουλγάρικη που είχα πάρει πριν 4-5 χρόνια... λευκό-ροζ σωληνάριο, δε θυμάμαι καν όνομα. Δεύτερη έρχεται η κλασική Kolynos, που πλέον δεν υπάρχει. Η Nivea είναι η χειρότερη, αλλά άντε βρες κάτι άλλο στον ΑΒ.

:P

Δημοσ.

Adidas intense touch. Εκτος απο την υπεροχη μυρωδια του εγω οταν εβαζα ξυραφι καθε μερα το after shave βοηθουσε στους τυχον ερεθισμους.

Δημοσ.

Χαίρετε!!

Καμιά ιδέα για aftershave? Χρησιμοποίησα https://schorembarbier.nl/product/reuzel-aftershave/ και μου φάνηκε καλό. Άλλες απόψεις?

Μάγκες πρέπει να βρούμε logo για το νεο μας προιον

Εγώ λεω να βαλουμε ενα περιστερι

Οχι

Εγώ λεω να βαλουμε ενα λουλουδι

Οχι

Εγω λεω να βαλουμε μια γκιλοτινα

Τελειο μαγκες, προχωρήστε το.

• Like 1
Δημοσ.

Ρακή για τους 100% άντρες. :P

Εγώ σαν γνήσιος φλώρος χρησιμοποιώ αυτό βέβαια:

NIVEA_MEN-Pflege-NIVEA_MEN_After_Shave_B

Επίσης δεν έχω πολυ-καταλάβει σε τι χρησιμεύει το aftershave, μιας και δεν έχω δει ιδιαίτερη διαφορά είτε βάλω ή όχι, αλλά μια ψυχή που 'ναι να βγει...

Εγω ειμαι πιο φλωρακι, εχω το ασπρο το sensitive της nivea :P το βαζω στην κεφαλα μου κιολας 2 φορες τη βδομαδα που ξυριζομαι !
Δημοσ.

Bασικά άνοιξα την κουβέντα γιατί πήγα 1η φορά για ξύρισμα σε μπαρμπέρη που ξυρίζει με φαλτσέτα..... Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το aftershave του  και του το αγόρασα. Το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο Ελλάντα, είναι Ολλανδικό και το φέρνεις με ebay κτλ... Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει σε ερεθισμούς αλλά έχει μεγάλη διάρκεια στην αίσθηση φρεσκάδας που σου δίνει και στο άρωμά του.... Από τότε ψάχτηκα λίγο και υπάρχουν πολλά προϊόντα "μπαρμπέριδων¨( όπως αυτό που αγόρασα) που δεν είναι γνωστά εδώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...