Koutsiaglykoulis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Χαίρετε!! Καμιά ιδέα για aftershave? Χρησιμοποίησα https://schorembarbier.nl/product/reuzel-aftershave/ και μου φάνηκε καλό. Άλλες απόψεις?
Haldol Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Ρακή για τους 100% άντρες. Εγώ σαν γνήσιος φλώρος χρησιμοποιώ αυτό βέβαια: Επίσης δεν έχω πολυ-καταλάβει σε τι χρησιμεύει το aftershave, μιας και δεν έχω δει ιδιαίτερη διαφορά είτε βάλω ή όχι, αλλά μια ψυχή που 'ναι να βγει...
Θεkλα Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Και εγώ δεν βάζω σχεδόν ποτέ. Περιμένω like στο από πάνω από τον Γιάννη (Platano). Οπως επίσης περιμένω να σκάσουν κλασικά μύτη αυτοί που βάζουν την κλασική (μπλε) κρέμα nivea.
Haldol Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Οπως επίσης περιμένω να σκάσουν κλασικά μύτη αυτοί που βάζουν την κλασική (μπλε) κρέμα nivea. Δε κατάλαβα τι κακό έχει η κλασική μπλε Nivea; Το καλύτερο ξύρισμα βέβαια το έκανα με μία βουλγάρικη που είχα πάρει πριν 4-5 χρόνια... λευκό-ροζ σωληνάριο, δε θυμάμαι καν όνομα. Δεύτερη έρχεται η κλασική Kolynos, που πλέον δεν υπάρχει. Η Nivea είναι η χειρότερη, αλλά άντε βρες κάτι άλλο στον ΑΒ.
Tenshi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Η Nivea είναι η χειρότερη, αλλά άντε βρες κάτι άλλο στον ΑΒ. Όπου πετύχεις τα after shave balm της L'oreal.
Mikeasdf Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Adidas intense touch. Εκτος απο την υπεροχη μυρωδια του εγω οταν εβαζα ξυραφι καθε μερα το after shave βοηθουσε στους τυχον ερεθισμους.
trelas007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Χαίρετε!! Καμιά ιδέα για aftershave? Χρησιμοποίησα https://schorembarbier.nl/product/reuzel-aftershave/ και μου φάνηκε καλό. Άλλες απόψεις? Μάγκες πρέπει να βρούμε logo για το νεο μας προιον Εγώ λεω να βαλουμε ενα περιστερι Οχι Εγώ λεω να βαλουμε ενα λουλουδι Οχι Εγω λεω να βαλουμε μια γκιλοτινα Τελειο μαγκες, προχωρήστε το. 1
panosno1com Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ρακή για τους 100% άντρες. Εγώ σαν γνήσιος φλώρος χρησιμοποιώ αυτό βέβαια: Επίσης δεν έχω πολυ-καταλάβει σε τι χρησιμεύει το aftershave, μιας και δεν έχω δει ιδιαίτερη διαφορά είτε βάλω ή όχι, αλλά μια ψυχή που 'ναι να βγει... Εγω ειμαι πιο φλωρακι, εχω το ασπρο το sensitive της nivea το βαζω στην κεφαλα μου κιολας 2 φορες τη βδομαδα που ξυριζομαι !
nickmanak Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Για ριξτε λιγο διαβασμα στο λινκ παιδια. http://forum.mens-only.gr/viewforum.php?f=53
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Bασικά άνοιξα την κουβέντα γιατί πήγα 1η φορά για ξύρισμα σε μπαρμπέρη που ξυρίζει με φαλτσέτα..... Και μου έκανε μεγάλη εντύπωση το aftershave του και του το αγόρασα. Το συγκεκριμένο δεν υπάρχει στο Ελλάντα, είναι Ολλανδικό και το φέρνεις με ebay κτλ... Δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει σε ερεθισμούς αλλά έχει μεγάλη διάρκεια στην αίσθηση φρεσκάδας που σου δίνει και στο άρωμά του.... Από τότε ψάχτηκα λίγο και υπάρχουν πολλά προϊόντα "μπαρμπέριδων¨( όπως αυτό που αγόρασα) που δεν είναι γνωστά εδώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα