adams24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Καλημέρα παιδιά θελω να κάνω μια αγορά απο Κίνα ειναι η πρώτη φορά απο εδω gearbest έχει αγοράσει κανείς?ποιά είναι η διαδικασία για αποστολή τι να επιλέξω?
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Βασικά τι θέλεις να αγοράσεις; Το gearbest είναι αξιόπιστο
visualizer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εχω αγορασει 2 φορες απο gearbest και τις 2 φορες δεν ειχα θεμα χωρις tracking number.
stelios18120 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Πάντως ότι και αν ψωνίσεις μην βάλεις αποστολή με κούριερ κτλπ Βάλε απλή αποστολή με ταχυδρομείο 1
meletis_m Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Οπώς έγραψανμ και οι προηγούμενοι. Έχω ψωνίσει αρκετές φορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα. Σε 2 παραγγελίες είχαν αργήσει να φτάσουν τα δέματα. Ισως ευθυνόταν τα ΕΛΤΑ. Απλώς κάνε τις αγορές σου μέσω Paypal ωστε οτιδήποτε συμβεί να ανοίξεις dispute, να είσαι δηλαδή καλυμμένος. Βάλε απλή αποστολή, συνηθως παραλαμβάνεις Ελλάδα απο 30-35 ημέρες 1
adams24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 καλησπερα ευχαριστώ για τις απαντήσεις το απλό που λέτε είναι αυτό Shipping Cost:FREE SHIPPING toGreece Via Unregistered Air Mail ?????
adams24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Ωραίο παιδιά η παραγγελία έγινε πληρώθηκε το ποσό των 48€ απο paypal ελπίζω να μην φάμε κανένα σκαλομα σε κανένα τελωνείο εντωμεταξύ δεν σε απλη2αποστολή δεν υπάρχει νούμερο εντοπισμού έτσι?και στο σπίτι το φέρνει ο ταχυδρόμος? 1
billiboo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 δηλαση ελεος ρε παιδια γιατι δεν του ειπατε να βαλει register 1.50 κανει αν δεν κανω λαθος και θα ειχε και το tracking του.
adams24 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν το ήξερα αυτό αν και το είδα με το ποσό που λες αλλα δεν το έδωσα σημασία...εντάξει απο την μια δεν με χαλάει αλλά αν φάει κανένα κόλλημα για ανταγωνισμό πως θα το ξερω εγω? και πόσο μπορεί να είναι το ποσό
billiboo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν το ήξερα αυτό αν και το είδα με το ποσό που λες αλλα δεν το έδωσα σημασία...εντάξει απο την μια δεν με χαλάει αλλά αν φάει κανένα κόλλημα για ανταγωνισμό πως θα το ξερω εγω? και πόσο μπορεί να είναι το ποσό https://www.youtube.com/watch?v=2u2jIZJu0Fw&list=PLqPRvgaHQAT0Lwin5OGXdukqe1YGCD4e8&index=2 τσεκαρε αυτα τα βιντεακια
GiannisKos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Εντάξει παιδιά αφού ο φίλος πληρωσε με paypal είναι κατοχυρωμένος.Οτιδηποτε γίνει παίρνει τα χρήματα του πίσω.Μετά από πάρα πολλές παραγγελίες μία άργησε να έρθει.Με αποζημίωσαν κ μετά από 2-3 μέρες ήρθε κ το προϊόν που μετά από επικοινωνία με το κατάστημα κράτησα σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία όπως μου είπαν.Α κ σχεδόν ποτέ δεν έχω trakking number
fastnq2 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Εγκλημα το unregistered.Κατι σεντς παραπανω κοστιζει.Το gearbest ειναι πολυ αξιοπιστο και πολυ συνεργασιμο.Εκανα παραγγελια κυριακη 8 η ωρα το απογευμα και 12 η ωρα μου εστειλαν μειλ οτι το εστειλαν.Ανεβαζουν στο λογαριασμο σου στην gearbest ακομα και φωτο το πακετο σου με τυπωμενη την καρτελα ετοιμο να φυγει(σαν αποδειξη οτι το εστειλαν,η μαλλον οτι ειναι ετοιμο να σταλει).Ηρθε σε 12(!) μερες μαζι με σκ.
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Συνήθως όταν κάνει παραγγελία άνω των 15€ σου δίνουν απο μόνοι τους tracking number και ας έχεις βαλει απλή αποστολή. Σε εμένα πάντως σε πολλές παραγγελίες από alixpress και gearbest έτσι έχει γίνει. 2
adams24 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θ; δούμε αν το δώσουνε η Οχι ακόμα επεξεργασία λεει στην κατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα