Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά θελω να κάνω μια αγορά απο Κίνα ειναι η πρώτη φορά απο εδω gearbest έχει αγοράσει κανείς?ποιά είναι η διαδικασία για αποστολή τι να επιλέξω?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οπώς έγραψανμ και οι προηγούμενοι.

Έχω ψωνίσει αρκετές φορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα. Σε 2 παραγγελίες είχαν αργήσει να φτάσουν τα δέματα.

Ισως ευθυνόταν τα ΕΛΤΑ.

Απλώς κάνε τις αγορές σου μέσω Paypal ωστε οτιδήποτε συμβεί να ανοίξεις dispute, να είσαι δηλαδή καλυμμένος.

Βάλε απλή αποστολή, συνηθως παραλαμβάνεις Ελλάδα απο 30-35 ημέρες

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα ευχαριστώ για τις απαντήσεις το απλό που λέτε είναι αυτό Shipping Cost:
FREE SHIPPING to
Greece Via Unregistered Air Mail  ?????

Δημοσ.

Ωραίο παιδιά η παραγγελία έγινε πληρώθηκε το ποσό των 48€ απο paypal ελπίζω να μην φάμε κανένα σκαλομα σε κανένα τελωνείο εντωμεταξύ δεν σε απλη2αποστολή δεν υπάρχει νούμερο εντοπισμού έτσι?και στο σπίτι το φέρνει ο ταχυδρόμος?

• Like 1
Δημοσ.

δηλαση ελεος ρε παιδια γιατι δεν του ειπατε να βαλει register 1.50 κανει αν δεν κανω λαθος και θα ειχε και το tracking  του.

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό αν και το είδα με το ποσό που λες αλλα δεν το έδωσα σημασία...εντάξει απο την μια δεν με χαλάει αλλά αν φάει κανένα κόλλημα για ανταγωνισμό πως θα το ξερω εγω? και πόσο μπορεί να είναι το ποσό

Δημοσ.

Δεν το ήξερα αυτό αν και το είδα με το ποσό που λες αλλα δεν το έδωσα σημασία...εντάξει απο την μια δεν με χαλάει αλλά αν φάει κανένα κόλλημα για ανταγωνισμό πως θα το ξερω εγω? και πόσο μπορεί να είναι το ποσό

https://www.youtube.com/watch?v=2u2jIZJu0Fw&list=PLqPRvgaHQAT0Lwin5OGXdukqe1YGCD4e8&index=2

τσεκαρε αυτα τα βιντεακια

Δημοσ.

Εντάξει παιδιά αφού ο φίλος πληρωσε με paypal είναι κατοχυρωμένος.Οτιδηποτε γίνει παίρνει τα χρήματα του πίσω.Μετά από πάρα πολλές παραγγελίες μία άργησε να έρθει.Με αποζημίωσαν κ μετά από 2-3 μέρες ήρθε κ το προϊόν που μετά από επικοινωνία με το κατάστημα κράτησα σαν αποζημίωση για την ταλαιπωρία όπως μου είπαν.Α κ σχεδόν ποτέ δεν έχω trakking number

Δημοσ.

Εγκλημα το unregistered.Κατι σεντς παραπανω κοστιζει.Το gearbest ειναι πολυ αξιοπιστο και πολυ συνεργασιμο.Εκανα παραγγελια κυριακη 8 η ωρα το απογευμα και 12 η ωρα μου εστειλαν μειλ οτι το εστειλαν.Ανεβαζουν στο λογαριασμο σου στην gearbest ακομα και φωτο το πακετο σου με τυπωμενη την καρτελα ετοιμο να φυγει(σαν αποδειξη οτι το εστειλαν,η μαλλον οτι ειναι ετοιμο να σταλει).Ηρθε σε 12(!) μερες μαζι με σκ.

Δημοσ.

Συνήθως όταν κάνει παραγγελία άνω των 15€ σου δίνουν απο μόνοι τους tracking number και ας έχεις βαλει απλή αποστολή.

Σε εμένα πάντως σε πολλές παραγγελίες από alixpress και gearbest έτσι έχει γίνει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...