Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ειμαι και εγω στους δικαιουχους.Τα εισιτηρια δεν στα καλυπτει;μονο το δωματιο;Το θεμα ειναι να παω μονος μου γιατι δεν εκανε καποιος γνωστος.οεο; μόνο το δωμάτιο καλύπτει το οποίο έχει μια μικρή συμμετοχή ανάλογα το ξενοδοχείο και την περίοδο. Μπορείς να πας όπου οι φίλοι σου αρκεί να βρεις δωμάτιό
vairass Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 μόνο το δωμάτιο καλύπτει το οποίο έχει μια μικρή συμμετοχή ανάλογα το ξενοδοχείο και την περίοδο. Μπορείς να πας όπου οι φίλοι σου αρκεί να βρεις δωμάτιό καμια βοηθεια στο θεμα μου ; Δεν βρισκω ακρη
Anorymous Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 καμια βοηθεια στο θεμα μου ; Δεν βρισκω ακρηΛογικά αφού έχει κωδικό επιταγης είσαι μέσα
vairass Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Λογικά αφού έχει κωδικό επιταγης είσαι μέσα Το βρηκα επιτελους στις ΕΠΙΤΑΓΕΣ τωρα πως βρισκω ποσα χρηματα ειναι ;
kirdou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν δινει λεφτα απλα με.τον κωδικο κλεινεις ξενοδοχειο.μην φανταστει κανεις οτι ειναι τσαμπα απλα μειωμενες τιμες πχ ενα δωματια των 50 ευρω θα δωσεις 20.Καποτε με εργατικη πολυ καλυτερα ολα τσαμπα και εισιτηρια
Anorymous Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Το βρηκα επιτελους στις ΕΠΙΤΑΓΕΣ τωρα πως βρισκω ποσα χρηματα ειναι ; Δεν σου δίνει λεφτά στα συμβεβλημενα ξενοδοχεία πληρώνεις ελάχιστη συμμετοχή. 1
vairass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν δινει λεφτα απλα με.τον κωδικο κλεινεις ξενοδοχειο.μην φανταστει κανεις οτι ειναι τσαμπα απλα μειωμενες τιμες πχ ενα δωματια των 50 ευρω θα δωσεις 20.Καποτε με εργατικη πολυ καλυτερα ολα τσαμπα και εισιτηρια Πώς θα μάθω τι χρέωση έχει τελική; θα πάρω τηλέφωνο εκεί που θέλω να πάω ; δίνουν πληροφορίες ή σε βλέπουν σαν γυφτο;
Miracle Worker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 μόνο το δωμάτιο καλύπτει το οποίο έχει μια μικρή συμμετοχή ανάλογα το ξενοδοχείο και την περίοδο. Μπορείς να πας όπου οι φίλοι σου αρκεί να βρεις δωμάτιό Δε μπορει να κλεισει ενα τρικλινο πχ και να βαλει μεσα και την παρεα; Υπαρχει περιορισμος; Παντως εχει λιγα μερη, εμενα δε με βολευει.
logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 σε αυτή τη περίπτωση θα επιδοτηθεί ο ένας που είναι δικαιούχος και οι άλλοι θα πληρώσουν κανονικά
vairass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Παίρνουμε τηλέφωνο κ ρωτάμε τιμές; πως γίνεται;
logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ναι ένα τηλέφωνο θα σου ξεκαθαρίσει τι και πώς, ξέρουν οι ξενοδόχοι εχουν ανακοινώσει ποιοι συνεργάζονται με το πρόγραμμα;
vairass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 ναι ένα τηλέφωνο θα σου ξεκαθαρίσει τι και πώς, ξέρουν οι ξενοδόχοι εχουν ανακοινώσει ποιοι συνεργάζονται με το πρόγραμμα; Βγήκαν αλλά μου φαίνονται λίγα. Λίγο ανοργάνωτη φάση νομίζω. 1
Miracle Worker Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 σε αυτή τη περίπτωση θα επιδοτηθεί ο ένας που είναι δικαιούχος και οι άλλοι θα πληρώσουν κανονικά Ομως το δωματιο δεν επιδοτειται στην ουσια;
vairass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Κάποια πρόταση για Θάσο ρε παιδιά; οικογένεια τετραμελής, για πείτε κάνα καλό ξενοδοχείο μήπως βρίσκεται στη λίστα.
logistoulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ομως το δωματιο δεν επιδοτειται στην ουσια; όχι το άτομο πέρυσι που πήγα με γυναίκα δώσαμε τελικά γύρω στο 20αρι (όχι 15αρι που νόμιζα), εγώ που δεν είχα επιταγή πλήρωνα φέτος έχω εγώ και όχι η γυναίκα θα γίνει το ίδιο, εγώ θα είμαι ο επιδοτούμενος άρα θα πληρώσουμε για εκείνη και πάλι από το τίποτα καλά είναι αν είσαι οικογενειάρχης ή έχεις προστατευόμενα επιδοτούνται περισσότερα άτομα, αλλά σαν σόλο τύπος μόνο εσύ θα μπορούσε φαντάζομαι ο ξενοδόχος να κάνει τα στραβά μάτια, αλλά γιατί να το κάνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα