γροσερισοπ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 εγώ πίεσα λίγο μια υπάλληλο με συμπάθησε και μου έβγαλε φοιτητικό χωρίς πάσο στη vodafone.. αλλα στάθηκα τυχερός φαντάζομαι.
vairass Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 εγώ πίεσα λίγο μια υπάλληλο με συμπάθησε και μου έβγαλε φοιτητικό χωρίς πάσο στη vodafone.. αλλα στάθηκα τυχερός φαντάζομαι. Εφαγες ; 3
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Παιδιά επαναφέρω αυτό το θέμα για να μην ανοιγω καινουργιο να κανω μια ερωτησούλα. Θελω να βρω για την μητέρα μου ενα φθηνό συμφέρων προγραμμα καρτοκινητής. Τώρα εχει vodafone και με 10 ευρώ καρτα το μηνα τις δινουν 350 λεπτά ομιλία απο τα οποια ζητημα να τρώει τη μία ωρα καθε μηνα. Οποτε τα υπολοιπα λεπτα ομιλιες ληγουν και πρεπει να ξαναβαλει 10 ευρω τον επόμενο μήνα. Μηνύματα δε στέλνει ποτε και φυσικα ουτε μπαινει στο ιντερνετ. Εχω βρει ενα προγραμμα στην Q ''4E for all'' που σου δίνει 100' ομιλια με 4 ευρω. Οποτε οπως το σκεφτομαι με 10 ευρω καρτα πλεον θα περνάει 2 μήνες (αρκει να της μαθω να ενεργοποιει το προγραμμα 4Ε for all). Τα σκέφτηκα καλα? Οταν βαζεις 10 ευρω καρτα στη Wind ποσο απομενουν καθαρά μεσα? Υπάρχει κατι αντιστοιχο σε άλλη εταιρια? Θα μπορέσω να την πάω στην Q χωρίς να αλλάξει αριθμό? Σας ευχαριστω
mary Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εχει η κοσμοτε το φρογκ που ανα 2 βδομαδες διπλασιαζει τα 60 λεπτα προς ολους (δλδ 60+60) με ~3€. ΑΛΛΆ διαβαζω οτι για μεταφορα αριθμου στη κοσμοτε θελουν 30€.
SpirtouLisS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Εχει η κοσμοτε το φρογκ που ανα 2 βδομαδες διπλασιαζει τα 60 λεπτα προς ολους (δλδ 60+60) με ~3€. ΑΛΛΆ διαβαζω οτι για μεταφορα αριθμου στη κοσμοτε θελουν 30€. Χιλια ευχαριστώ θα παρω τηλεφωνο να ρωτήσω. Πολύ συμφέρουσα και η φρογκ βλεπω καλύτερη και απο την Q για αυτό που ζητάω και με χρεωση ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο. Αν ζητήσουν απο κοσμοτε 30 ευρω για μεταφορά αριθμού θα παω στην Q.
abc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Mε 4 ευρω εχει 100 λεπτσ κ το βονταφον ιντερνατιοναλ. Οι διαφορες με κιου ειναι οτι τα λεπτα καταναλωνονται μεν ανα λεπτο κ οχι ανα δευτερολεπτο οπως η κιου αλλα οτι περισσεψει στοκαρεται για τον επομενο μηνα κ τα μαζευεις(αν ενεργοποιησεις το πακετο πριν να ληξει). Κ επισης της το ενεργοποιεις εσυ καθε μηνα μεσω νετ. Προσοχη μονο. Κατα την αλλαγη στο ιντερνατιοναλ θα χαθει οτι υπολοιπο σε ευρω εχει στο τωρινο της καρτοκινητο 1
adi32 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 wind ειδικη - φοιτητικη προσφορα και τελος με 8,5ε καθε 25 μερες 1500' προς ολους 1,5GB και 20 sms την εβδομαδα Το δινανε σε ολους στην ομονοια Προχθες με πηραν απο το 2115008610 και μου ειπαν οτι δινουν οσα θελω 1
patrickdrd Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Mε 4 ευρω εχει 100 λεπτσ κ το βονταφον ιντερνατιοναλ. Οι διαφορες με κιου ειναι οτι τα λεπτα καταναλωνονται μεν ανα λεπτο κ οχι ανα δευτερολεπτο οπως η κιου αλλα οτι περισσεψει στοκαρεται για τον επομενο μηνα κ τα μαζευεις(αν ενεργοποιησεις το πακετο πριν να ληξει). Κ επισης της το ενεργοποιεις εσυ καθε μηνα μεσω νετ. Προσοχη μονο. Κατα την αλλαγη στο ιντερνατιοναλ θα χαθει οτι υπολοιπο σε ευρω εχει στο τωρινο της καρτοκινητο κατσε, το ιντερνατιοναλ που κολλαει; πρεπει να το κανει για να παρει το '4E for all'';
lefteris210 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2017 Για εμάς που δεν είμαστε Αθήνα πως θα γίνει να βρούμε κανένα φοιτητικό χωρίς απατεωνιές;
MikeJ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Έχω φοιτητικό της Vodafone και πραγματικά με έχει σώσει. Αν και το πάσο έχει λήξει εδώ και κανά 3-4 χρόνια δε μου το είχαν κόψει αλλά σήμερα μου ήρθε sms ότι έχει λήξει το πάσο και ότι αν σπουδάζω ακόμα να επικοινωνησω μαζί τους... Πίστευα δε θα έρθει αυτή η μέρα αφού φαινόταν να μην ασχολούνται Μεγάλη πίκρα (ήταν σούπερ όσο κράτησε βέβαια)... Τώρα τι κάνουμε ; Ακούω υπάρχουν κάποιοι σε μετρό κλπ που δινουν φοιτητικά έτσι χωρίς πάσο. Ισχύει ;
George2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2017 Εγω πηγα να βγαλω φοιτητικο σε μετρο αλλα μου ζηταγαν πασο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα