Neg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Η ms βλεπει οτι τα τελευταια χρονια αυξανονται οι πωλησεις των surface. Την ιδια στιγμη οι πωλησεις των mac παραμενουν στασιμες ή πεφτουν, οποτε λογικο ειναι να βγαλει ενα εργαλειο για να βοηθαει τους χρηστες να μεταπηδησουν στο νεο συστημα τους. Όταν φτάνουν σε σημείο να πουλάνε το Macbook στα 2000€ Entry price και αφήνουν το Mini και το Pro με παλιό Hardware ζητώντας τα ίδια λεφτά, λογικό είναι να πέσουν οι πωλήσεις. Όταν την ίδια στιγμή η Microsoft βγάζει προσφορές. 1
gnsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Όταν φτάνουν σε σημείο να πουλάνε το Macbook στα 2000€ Entry price και αφήνουν το Mini και το Pro με παλιό Hardware ζητώντας τα ίδια λεφτά, λογικό είναι να πέσουν οι πωλήσεις. Όταν την ίδια στιγμή η Microsoft βγάζει προσφορές. Δεν είναι μόνο αυτό, το desktop πάει κατά διαόλου, φρου φρου κι αρώματα χωρίς καμία ουσία. Το macOS ή όπως θέλει να το γράφει πλέον η Apple είναι βαρύ και buggy, σε αντίθεση με τα 10αρια. Μόνο iPhone και iOS την νοιάζει πλέον 2
coffeex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν είναι μόνο αυτό, το desktop πάει κατά διαόλου, φρου φρου κι αρώματα χωρίς καμία ουσία. Το macOS ή όπως θέλει να το γράφει πλέον η Apple είναι βαρύ και buggy, σε αντίθεση με τα 10αρια. Μόνο iPhone και iOS την νοιάζει πλέον Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Pokemon640 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν είναι μόνο αυτό, το desktop πάει κατά διαόλου, φρου φρου κι αρώματα χωρίς καμία ουσία. Το macOS ή όπως θέλει να το γράφει πλέον η Apple είναι βαρύ και buggy, σε αντίθεση με τα 10αρια. Μόνο iPhone και iOS την νοιάζει πλέον ναι πράγματι με έναν media player και ένα πρόγραμμα για να βλέπεις photos, που θέλει 50 ώρες να ανοίξει ! γ@μ@ει τα win10 σε λέω.
gnsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 @Pokemon640 Εμείς δεν χρησιμοποιούμε και τα 2 δλδ και δε βλέπουμε Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κάθησε καλύτερα η 10.12 από την 10.11 δλδ στο μηχάνημά σου;
coffeex Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 @Pokemon640 Εμείς δεν χρησιμοποιούμε και τα 2 δλδ και δε βλέπουμε Κάθησε καλύτερα η 10.12 από την 10.11 δλδ στο μηχάνημά σου; Ναι, αν και έχω hackintosh. Μάλιστα με τα 10άρια στο overclocking δεν πάει πάνω από τα 4,2 χωρίς να κρασάρουν τα windows.. αντίθετα στην 10.12.x είναι σταθερότατο στα 4.4. 1
gnsX Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Ναι, αν και έχω hackintosh. Μάλιστα με τα 10άρια στο overclocking δεν πάει πάνω από τα 4,2 χωρίς να κρασάρουν τα windows.. αντίθετα στην 10.12.x είναι σταθερότατο στα 4.4. Δεν ασχολούμαι με O/C και hackintosh οπότε δεν ξέρω. Σε 2 MacBook που βλέπω έχω αντίθετη άποψη, βασικά έχω γυρίσει σε 10.11 ενώ τα 10αρια είναι σταθερότερα, πιο σβέλτα πιο πιο πιο και απο 10.11 Στο 1 MacBook που τα χω για δοκιμή, γιατί ΟΚ είπαμε, το spyware δεν το χω χωνέψει ακόμα για να τα βάλω παντού
Neg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δεν ασχολούμαι με O/C και hackintosh οπότε δεν ξέρω. Σε 2 MacBook που βλέπω έχω αντίθετη άποψη, βασικά έχω γυρίσει σε 10.11 ενώ τα 10αρια είναι σταθερότερα, πιο σβέλτα πιο πιο πιο και απο 10.11 Στο 1 MacBook που τα χω για δοκιμή, γιατί ΟΚ είπαμε, το spyware δεν το χω χωνέψει ακόμα για να τα βάλω παντού Είμαι γνωστός.. για την ακρίβεια ήμουν γνωστός Fan της Apple αλλά να λέμε και την αλήθεια. Συμφωνώ μαζί σου, όταν πήρα το Macbook μου το 2013 πήγαινε σφαίρα, στην κυριολεξία. Αθόρυβο, γρήγορο, απροβλημάτιστο, από τότε που άρχισα τις ενημερώσεις (μάλιστα έκανα και καθαρή εγκατάσταση) τρώει κολλήματα και ζεσταίνετε. Χθες μια απλή εισαγωγή βίντεο από το κινητό στην εφαρμογή Photos ήθελα να κάνω και μου έβγαλε την ψυχή μέχρι να σταματήσει να κολλάει. Αντίθετα σε Windows 10 σταθερό που έχω, πηγαίνει σφαίρα. Δεν λέω ότι είναι κακό το MacOS αλλά από θέμα Optimization είναι άστα να πάνε και Downgrade να κάνω δεν με παίρνει γιατί δεν θα μπορώ να βάλω τις εφαρμογές μου στο AppStore γιατί θέλει πάντα την τελευταία έκδοση. 1
imoaix Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα απο την μια εχεις την ms με το ρουφιανολειτουργικο της + μπονους τα αναγκαστικα ανουσια στην πλειοψηφια τους 2 μεγαλα updates τον χρονο που δεν ξερεις καθε φορα τι θα επαναφερουν κ τι θα σου χαλασουν κ απο την αλλη την apple με την "μαζεψε οσα φραγκα μπορεις απο αυτους" τακτικη της βαφτιζοντας το την μια καινοτομια την αλλη γενναιοτητα κ αλλα τετοια φαιδρα για ασχετους + μπονους τις εξωφρενικες τιμες που δεν συμβαδιζουν με το προιον με μονο καλο το λειτουργικο της κ τις αναβαθμισεις εχω γυρισει ολα τα μηχανακια μου σε 8.1 κ οσο κρατησουν ,πραγματικα οταν αναγκαστω σε νεα αγορα δεν ξερω τι θα κανω οκ εχω ενα λινουξακι να υπαρχει στρωμενο κ σινιαρισμενο αλλα δεν ειναι λυση να ξενοιασεις
Neg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα απο την μια εχεις την ms με το ρουφιανολειτουργικο της + μπονους τα αναγκαστικα ανουσια στην πλειοψηφια τους 2 μεγαλα updates τον χρονο που δεν ξερεις καθε φορα τι θα επαναφερουν κ τι θα σου χαλασουν κ απο την αλλη την apple με την "μαζεψε οσα φραγκα μπορεις απο αυτους" τακτικη της βαφτιζοντας το την μια καινοτομια την αλλη γενναιοτητα κ αλλα τετοια φαιδρα για ασχετους + μπονους τις εξωφρενικες τιμες που δεν συμβαδιζουν με το προιον με μονο καλο το λειτουργικο της κ τις αναβαθμισεις εχω γυρισει ολα τα μηχανακια μου σε 8.1 κ οσο κρατησουν ,πραγματικα οταν αναγκαστω σε νεα αγορα δεν ξερω τι θα κανω οκ εχω ενα λινουξακι να υπαρχει στρωμενο κ σινιαρισμενο αλλα δεν ειναι λυση να ξενοιασεις Και στα 8.1 το ίδιο ρουφιανολειτουργικό έχεις. Ξέχασες κάτι ωραία Utilities την εποχή του XP (Anti-NSA, Backdoor Patcher) κλπ? Οπότε δεν έχει νόημα το να κάθεσαι με παλιό λειτουργικό.
imoaix Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 αφαιρεις τα ρουφιανοpatches κ εισαι σχετικα ενταξει ,απολυτως ενταξει δεν μπορεις να εισαι οτι κ να επιλεξεις σημερα πλην linux +απαραιτητες γνωσεις κ ενασχοληση κ παλι οχι απολυτα μια χαρα λειτουργικο ειναι τα 8.1 ,εξισου γρηγορο με τα 10ρια ,σταθεροτατο ,ωριμο κ με αναβθμισεις μεχρι το 2023 ,μετα βλεπουμε, δεν του λειπει τπτ σε σχεση με τα 10 το κυριοτερο δεν παιρνεις αναγκαστικες αναβαθμισεις κ ευτυχως δεν υπαρχουν οι εκτρωματικες ετησιες
gnsX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Όλη την ώρα βλέπω Linux και Linux, η 3η στο distrowatch διανομή ρουφιανευει σχεδόν κάθε keystroke που πατάς στο dash, για να μην το κάνει πρέπει να το απενεργοποιησεις.Ελπιζω να το χουν αλλάξει. Επίσης δε θέλει γνώσεις μια "desktop" διανομή, να κάνεις συμβιβασμούς θέλει,γιατί δεν έχει τα προγράμματα που θες, είτε αυτό είναι software εκτυπωτή είτε κάποιας εφαρμογής που χρειάζεσαι. Είναι οι περισσότεροι με dual boot και VMs και προτείνουν Linux, κούρασε @imoaix δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα
imoaix Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 καταρχας δεν προτεινα linux ουτε σε πηρα απο τον γιακα να βαλεις κατα δευτερον την δουλεια σου θα την κανεις στην πλειοψηφια των περιπτωσεων με μικρους η μεγαλους συμβιβασμους αλλα το ιδιο κανεις κ σε mac os k σε windows οποτε στο τελος ειναι θεμα προτεραιοτητων ps για το ubuntu που μιλας απο οσο ξερω κατι zeitgeist κλπ εχουν φυγει καιρο τωρα κ αν υπαρχει οτιδηποτε φευγει κ δεν το ξαναβλεπεις στα υπολοιπα λειτουργικα οτι κ να κανεις τα βαζουν ξανα κ ξανα κ με αλλους νεους τροπους κλπ κ πολλες φορες δεν μπορεις καν να αφαιρεσεις τα ρουφιανακια κ το ubuntu δεν ειναι ολο το linux , ειναι ενα μικρο κομματι του @gnsX ok απλα εξηγω
chris_g92 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Έλα πες την αλήθεια τώρα, δεν έχεις πιάσει γκομπιούτερ με αυθεντικά Win7-8-10, έτσι δεν είναι; σε 3 μηχανιματα δουλεια-σπιτι εχω αυθεντικα προφανως windows 10(πλεον). Εγραψα χιουμοριστικα για να κοροιδεψω τα bsod των windows. (Εμενα παντως εμφανιζονται σπανια στα μηχανιματα μου και ουτε με ενοχλει και ιδιαιτερα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα