Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκα μέσω e-banking Eurobank να τσεκάρω μια προπληρωμένη που έχω και μου έβγαλε το παρακάτω..

Πως γίνεται αυτο αφου ειναι ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ?? 

918a6c46ae65432bb27b30deb4edba12.png

Δημοσ.

Μπήκα μέσω e-banking Eurobank να τσεκάρω μια προπληρωμένη που έχω και μου έβγαλε το παρακάτω..

Έχεις κούτελο στην eurobank και σε εμπιστεύονται :P

• Like 1
Δημοσ.

Το ερώτημα είναι αν έκανες τις συναλλαγές από τις οποίες προέκυψε το αρνητικό  υπόλοιπο.....

Δημοσ.

Το ερώτημα είναι αν έκανες τις συναλλαγές από τις οποίες προέκυψε το αρνητικό  υπόλοιπο.....

Και να προσπαθούσα να κάνω, θα έπρεπε να μην πραγματοποιηθεί η συναλλαγή αν υπερβούσε το υπόλοιπο της κάρτας.

Λοιπόν, το έψαξα λίγο και μου έβγαλε το εξής στο αντιγραφο λογαριασμου (εκει που χρωμάτισα με κοκκινο έχει εναν 9-ψηφιο αριθμο):

575d0f75870541c2ab91cb2f533e875d.png

Ξέρει κανεις τι παιζει εδω?

edit: Ρε, μηπως είναι μ***κες και το "-" μπροστά το θεωρούν "+" ? Γιατι τωρα θυμαμαι, νομιζω γεμισα καποια λεφτα απο τραπεζικό λογαριασμό.. Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.. Καποιος να μπει να τσεκαρει το ebanking του να μας πει και μας γιατι έχω ψιλοαγχωθεί τωρα..

Δημοσ.

Δηλαδη πως το εννοεις αυτο για να καταλαβουμε και εμεις

Δημοσ.

Δηλαδη πως το εννοεις αυτο για να καταλαβουμε και εμεις

Αυτο ακριβως που έγραψα εννοω. Ρωτησα αν έκανε τις συναλλαγες ή όχι. Απο τη μετέπειτα απάντηση του φαίνεται ότι κάτι άλλο παίζει

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, αφού τα (-)59.27 προηγούνται των εξόδων (+)2.99.

Αυτός ο τρόπος υπολογισμού έχει μια οικονομική ονομασία αν δεν απατώμαι.

Δημοσ.

Δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα, αφού τα (-)59.27 προηγούνται των εξόδων (+)2.99.

Αυτός ο τρόπος υπολογισμού έχει μια οικονομική ονομασία αν δεν απατώμαι.

Σωστά τα λες.Αφού το ποσό μειώνεται όταν κάνεις συναλλαγή τότε είναι (-)59,27.Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα σε είχε αφήσει καν να τραβήξεις χρήματα κάτω από 0,00 EUR.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι πια πως εμφανίζονται οι κινήσεις στις προπληρωμένες της Eurobank, πάντως λογικό μου φαίνεται το μείον. Εφόσον τις χρεώσεις (τις αγορές που έκανε) τις έχει με + η πίστωση πρέπει να έχει -. Το "ΑΝΤ. ΧΡ." που γράφει σε εκείνη την κίνηση πρέπει να σημαίνει "Αντιστροφή Χρέωσης". Κάποιος που είχες πληρώσει σου έκανε refund δηλαδή.

Δημοσ.

Οι ανεγκέφαλοι της Eurobank θεωρούν οτι το μείον 59,27 είναι το (θετικό) υπόλοιπο σου στη προπληρωμένη κάρτα.Έχω και εγώ προπληρωμένη κάρτα της Eurobank και μου βγάζει αρνητικό το δήθεν υπόλοιπο που έχω.

• Like 1
Δημοσ.

Οι ανεγκέφαλοι της Eurobank θεωρούν οτι το μείον 59,27 είναι το (θετικό) υπόλοιπο σου στη προπληρωμένη κάρτα.Έχω και εγώ προπληρωμένη κάρτα της Eurobank και μου βγάζει αρνητικό το δήθεν υπόλοιπο που έχω.

Συγνωμη αλλα αυτοί σωστά το έχουν. Το αν και τι καταλαβαίνει ο μέσος πολιτης ειναι άλλη ιστορία. Γνώμη μου ειναι πως η απεικονιση του λογαριασμού θα επρεπε να αλλάξει τουλάχιστον για τα μάτια του πέλάτη....

Δημοσ.

Μα δεν εννοούν "θετικό" υπόλοιπο -δηλαδή χρεωστικό- το οποίο άλλωστε θα έπρεπε να εξοφληθεί από τον κάτοχο της κάρτας. Αρνητικό είναι, δηλαδή πιστωτικό για αυτό και έχει μείον. Το "υπόλοιπο" σαν έννοια χρησιμοποιείται με 2 τρόπους: πιστωτικό ή χρεωστικό.

Υ.Γ. Α και με την ευκαιρία το "μείον" γράφεται με όμικρον. Βγάζει μάτι σε topic κιόλας. Ας το διορθώσει κάποιος moderator...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...