SpeedGonzales Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπερα ειμαι φοιτητης και πηγα να νοικιασω ενα σπιτι μαζι με την μητερα μου.Μιλησαμε με μια πολυ καλη γυναικα και μας μιλησε πολυ καλα.Επειτα υπεγραψε η μητερα μου χωρις να πολυ διαβασει και αυτη μας εστησε παγιδα γιατι εκανε ενα τρελο συμβολαιο με ωρες κοινης ησυχιας κτλπ. Εγω θελησα να φυγω και με το που της το ειπα εστειλε μια βλακια στο σπιτι μου στην Αθηνα οτι εκανα ζημιες και μου ηρθε μια 400αρα.πηγαν οι γονεις μου στον δικηγορο και δεν μπορει να κανει τιποτα.εχει κανενας να προτεινει τιποτα;
Δημοφιλής ανάρτηση Sheogorath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Να διαβάζετε τι σκατά υπογράφετε άλλη φορά. 33
SpeedGonzales Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Ναι ξερω εγινε λαθος απο βλακια μας αλλα λεω μηπως μπορει κανενας να βοηθησει
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Υπογεγραμένο είναι, νομικά είναι υπερκαλυμμένος. Τόση φασαρία κάνεις και εσύ δηλαδή?
SpeedGonzales Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Οχι ισα ισα οταν ερχομαι με τους φιλους μου μου κανει αρχικα παρατηρηση εοειδη εφερα αλλους και μετα απο κανενα 15 με πολυ λιγη φασαρια (φοιτητες ειμαστε) αρχιζουν τηλεφωνα καθε 5 λεπτα 1
Sheogorath Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Άστην να καλέσει αστυνομία, δεν μπορεί να σε κάνει κάτι αν δεν κάνεις φασαρία. 7
SpeedGonzales Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μα ερχεται και πριζει αν δεν σηκωσω το τηλεφωνο αρχιζει και χτυπαει την πορτα δηλαδη ΕΛΕΟΣ
petran91 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Τι ώρες μαζεύεστε κι εσείς? Μιλάμε για μετά τις 12?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 βασικα και φασαρια να κανεις δεν μπορουν να σ κανουν κατι...απλα θα ερθει η αστυνομια (και αυτο δυσκολα) και θα σας πει να μην κανετε...πρεπει να γινουν 2-3 καταγγελιες για να ερθει η αστυνομια και να σ κανουν οντως κατι... αλλιως στην ελλαδα ολο το καλοκαιρι καθε βραδυ θα ηταν καποιος μεσα στην φυλακη μιας και φωναζουν διαφοροι στα μπαλκονια... 2
SpeedGonzales Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Πριν τις 12 εχω καταντησει να την βγαζω μονο σε σπιτια φιλων.Μηπως μπορω να κανω κατι γιατι το συμβολαιο ειναι στο ονομα της μανας μου η οποια εχει μηδενικο εισοδημα;Γιατι μονο ο πατερας μου εχει εισοδημα αλλα δεν ειναι πουθενα στα χαρτια
petran91 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Κοίτα μπορείς να τον ρωτήσεις αν σε αφήνει να φύγεις. Αν σου πει όχι, απλά συνεχίζεις ακάθεκτος μέχρι να αναγκαστεί. Εφόσον δηλαδή δεν γίνεται φασαρία πολύ αργά το βράδυ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 η πολυ απλα σπας το συμβολαιο λεγοντας οτι τον ενοχλεις κτλπ...και γενικοτερα μπορεις να το σπασεις απλα θα χασεις τον νοικι που εδωσες μπροστα τον πρωτο μηνα!
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Στο insomnia site forum;;;. Χαθηκε το μπλα μπλα;;; 2
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Καλησπερα ειμαι φοιτητης και πηγα να νοικιασω ενα σπιτι μαζι με την μητερα μου.Μιλησαμε με μια πολυ καλη γυναικα και μας μιλησε πολυ καλα.Επειτα υπεγραψε η μητερα μου χωρις να πολυ διαβασει και αυτη μας εστησε παγιδα γιατι εκανε ενα τρελο συμβολαιο με ωρες κοινης ησυχιας κτλπ. Εγω θελησα να φυγω και με το που της το ειπα εστειλε μια βλακια στο σπιτι μου στην Αθηνα οτι εκανα ζημιες και μου ηρθε μια 400αρα.πηγαν οι γονεις μου στον δικηγορο και δεν μπορει να κανει τιποτα.εχει κανενας να προτεινει τιποτα; Σε συμβολαια που αφορουν ενοικιασεις σε φοιτητες υπαρχουν καποιοι οροι οπως για ωρες ησυχιας και φυσικα για τις ζημιες ακριβως επειδη υπαρχει ασχημη προιστορια απο τους φοιτητες. Ειδικα οσοι εχουν εμπειρια απο σχολες σε επαρχια γνωριζουν για την ''νοοτροπια''των φοιτητων να κανουν οτι τους ερθει. Επισης οι ζημιες των 400ευρω απο που ακριβως προκυπτουν? 1
anikologr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2017 Δηλαδή αποκλείεται το ενδεχόμενο ο ts να κάνει πραγματικά φασαρία;; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις