Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι φοιτητης και πηγα να νοικιασω ενα σπιτι μαζι με την μητερα μου.Μιλησαμε με μια πολυ καλη γυναικα και μας μιλησε πολυ καλα.Επειτα υπεγραψε η μητερα μου χωρις να πολυ διαβασει και αυτη μας εστησε παγιδα γιατι εκανε ενα τρελο συμβολαιο με ωρες κοινης ησυχιας κτλπ. Εγω θελησα να φυγω και με το που της το ειπα εστειλε μια βλακια στο σπιτι μου στην Αθηνα οτι εκανα ζημιες και μου ηρθε μια 400αρα.πηγαν οι γονεις μου στον δικηγορο και δεν μπορει να κανει τιποτα.εχει κανενας να προτεινει τιποτα;

Δημοσ.

Οχι ισα ισα οταν ερχομαι με τους φιλους μου μου κανει αρχικα παρατηρηση εοειδη εφερα αλλους και μετα απο κανενα 15 με πολυ λιγη φασαρια (φοιτητες ειμαστε) αρχιζουν τηλεφωνα καθε 5 λεπτα

• Like 1
Δημοσ.

βασικα και φασαρια να κανεις δεν μπορουν να σ κανουν κατι...απλα θα ερθει η αστυνομια (και αυτο δυσκολα) και θα σας πει να μην κανετε...πρεπει να γινουν 2-3 καταγγελιες για να ερθει η αστυνομια και να σ κανουν οντως κατι...

αλλιως στην ελλαδα ολο το καλοκαιρι καθε βραδυ θα ηταν καποιος μεσα στην φυλακη μιας και φωναζουν διαφοροι στα μπαλκονια...

• Like 2
Δημοσ.

Πριν τις 12 εχω καταντησει να την βγαζω μονο σε σπιτια φιλων.Μηπως μπορω να κανω κατι γιατι το συμβολαιο ειναι στο ονομα της μανας μου η οποια εχει μηδενικο εισοδημα;Γιατι μονο ο πατερας μου εχει εισοδημα αλλα δεν ειναι πουθενα στα χαρτια

Δημοσ.

Κοίτα μπορείς να τον ρωτήσεις αν σε αφήνει να φύγεις. Αν σου πει όχι, απλά συνεχίζεις ακάθεκτος μέχρι να αναγκαστεί. Εφόσον δηλαδή δεν γίνεται φασαρία πολύ αργά το βράδυ.

Δημοσ.

Καλησπερα ειμαι φοιτητης και πηγα να νοικιασω ενα σπιτι μαζι με την μητερα μου.Μιλησαμε με μια πολυ καλη γυναικα και μας μιλησε πολυ καλα.Επειτα υπεγραψε η μητερα μου χωρις να πολυ διαβασει και αυτη μας εστησε παγιδα γιατι εκανε ενα τρελο συμβολαιο με ωρες κοινης ησυχιας κτλπ. Εγω θελησα να φυγω και με το που της το ειπα εστειλε μια βλακια στο σπιτι μου στην Αθηνα οτι εκανα ζημιες και μου ηρθε μια 400αρα.πηγαν οι γονεις μου στον δικηγορο και δεν μπορει να κανει τιποτα.εχει κανενας να προτεινει τιποτα;

Σε συμβολαια που αφορουν ενοικιασεις σε φοιτητες υπαρχουν καποιοι οροι οπως για ωρες ησυχιας και φυσικα για τις ζημιες ακριβως επειδη υπαρχει ασχημη προιστορια απο τους φοιτητες. Ειδικα οσοι εχουν εμπειρια απο σχολες σε επαρχια γνωριζουν για την ''νοοτροπια''των φοιτητων να κανουν οτι τους ερθει.

Επισης οι ζημιες των 400ευρω απο που ακριβως προκυπτουν?

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...