Θεkλα Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Έχω το παρακάτω παντελόνι (x2) αγορασμένο πριν κανένα 8μηνο. Για κάποιο λόγο έχει φθαρεί στην πίσω τσέπη και εχει κάνει - σχεδόν - τρύπα. Πιθανά από τάση ("πάχος"). Πολυ πιθανό λόγω συχνού πλυσίματος/βιαστικού-επιμονου σιδερώματος. Επειδή ηταν απο τα λίγα παντελόνια που η φόρμα τους μου άρεσε θα ήθελα αν είναι δυνατόν να το σώσω. Εστω πχ για να το φοραω για ενα καφέ ή πιο ανεπίσημα. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πλαστικό (/σιδεροσημο) αυτοκολλητο που να το βάλω απο μεσα και να το συνεφερω ή τουλάχιστον να αποτρεψω οτι θα έχω κανένα δυσάρεστο ατύχημα; Ευχαριστώ.
idomeneas7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Για παρόμοια χρήση είχα πάρει παλιότερα elbow patches από τζιν που τα σιδερωνεις πάνω. Εμένα μου είχε φύγει κουμπί από παντελόνι και είχε ανοίξει μεγάλη τρύπα στο τζίν οπότε δεν γινόταν να μπει άλλο κουμπί χωρίς να το μπαλώσω. Μου κοστισαν 6 ευρώ νομίζω και μου τα σιδέρωσαν επιτόπου (και τα δύο, το ένα πάνω στο άλλο). Μπορείς να τα κάνεις και με οικιακό σίδερο αλλά η πρέσα που έχουν εκεί είναι καλύτερη.
Garnele Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Πιο πολύ για χερουκλα που ψαχουλευει στην κωλοτσεπη μου κάνει εμένα. Έχει λιώσει ή έχει τρυπήσει; Αν απλά έχει τρύπα, ράβεται. Ή μπορείς να πας σε ένα μαγαζί με ραφτικά είδη και θα σου προτείνουν αυτοί κάτι. Αλλά σοβαρά τώρα, σιδερώνεις το τζίν;! Ρήλι; 1
Θεkλα Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Φθορά περισσότερο αλλά όχι τρύπα στην κυριολεξία. Τρυπα γίνεται εύκολα όμως. Και ναι, το σιδερωνα!
zio10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αυτό που λέει ο Parhs. Πήγαινέ το σε ένα σχετικό μαγαζακάκι, με 3-4€ θα είσαι κομπλέ. 1
mentoras99 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Τα τζην τα εχουν κανει πλεον πολυ λεπτα...σχεδον αναλωσιμα... Το γαμωτο ειναι οτι τα παλια ρουχα πλεον μπορει να εχουν ελαχιστη αντικειμενικη αξια, πχ ενα παλιο τζην μπορει να το κοστολογουσες πχ ενα 5€, και αν το πας στο ραφτη μπορει να σου παρει για την μικροδουλιτσα ας πουμε ενα 4€. Και καθεσαι και σκεφτεσαι αν αξιζει τελικα τον κοπο... Αν ειναι καινουριο (αρα...αποσβεση δεν εγινε ακομη), ισως αξιζει. Αν ειναι παλιο ομως, ισως οχι. Κι εγω εχω βολευτει με ρουχα, κι ας αξιζαν λιγο λογω παλαιοτητας, τα εδωσα για φτιαξιμο. Ε, μετα απο λιγο τα φτυσαν! Τσαμπα και τα ραφτικα!!!
Θεkλα Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Λοιπόν, δεν ξέρω αν έπρεπε να πάω σε κανένα κατάστημα για μεταποιησεις. Βρήκα ενα μαγαζί με κλωστές και αλλα συμπραγκαλα και μου έδωσαν αυτό (tear joiner). Το χρωμα δεν ταιριάζει πολύ αλλά ούτως ή άλλως θα μπει απο τη μεσα πλευρα του παντελονιου και δεν θα φαίνεται από την wannabe τρύπα. Να το δοκιμάσω ή να πάω σε μοδιστρα; Το αγόρασα 3 ευρώ και αν δουλέψει φτιάχνω σίγουρα 4 κωλότσεπες (ειναι 40x15 εκατ. και προτεινουν το μπαλωμα να είναι λίγο μεγαλύτερο από το σκίσιμο).
idomeneas7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αν πας σε μοδίστρα θα κάνει 2-3 μέρες να στο φτιάξει (5 λεπτά υπόθεση) και θα σου πάρει και 5 ευρώ.
mylo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Αν πας σε μοδίστρα θα κάνει 2-3 μέρες να στο φτιάξει (5 λεπτά υπόθεση) και θα σου πάρει και 5 ευρώ.ούτε 5. Εμένα με 3€ το έκανε, είχε φαγωθεί στο καβαλο και δε φαίνεται και τίποτα
Θεkλα Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Το θέμα είναι να γινει σωστά. Με την ευκαιρία, δεν ειχα ιδέα οτι τα Bostonians (50ε απο 75 νομιζω αρχική τιμή) ειναι απο Bangladesh.
idomeneas7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2017 ούτε 5. Εμένα με 3€ το έκανε, είχε φαγωθεί στο καβαλο και δε φαίνεται και τίποτα Εμάς εδώ όλες παίρνουν 5 το λιγότερο, πιό κεντρικά ίσως παίζουν τέτοια λόγω ανταγωνισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα