vrwmiaris Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Σταβι, σε άνοιξαν ή ξεκλειδώθηκες μόνη σου; 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Καθώς δεν υπάρχουν ασφαλή ποσοστά για τίποτα. Διότι είναι εκτιμήσεις βάσει ενός δείγματος. Το δείγμα μπορεί να είναι biased Δεν είναι γενικόλογα μη ασφαλή απλά επειδή μιλάμε για εκτιμήσεις βάσει ενός δείγματος αλλά γιατί ειδικά για ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού κ ταυτότητας φύλου το bias στα self reports είναι σημαντικά αυξημένο στη βάση πολλαπλών παραγόντων που δυσκολεύουν την έρευνα. https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_sexual_orientation Με λίγα λόγια όσο παραμένει κοινωνικά,ιδεολογικά κοκ πολωμένο οποιοδήποτε ζήτημα γύρω από το σεξουαλικό προσανατολισμό τόσο το bias ακόμα κ στα self reports θα καθιστά σχεδόν αδύνατη την ασφαλή του ποσοτικοποίηση. Βασικά σε κανα 5-6 αιώνες από σήμερα που παίζει να έχουμε πλήρη κοινωνική κανονικοποίηση της ομοφυλοφιλίας παγκοσμίως ίσως καταφέρουμε να μιλήσουμε για ασφαλή ποσοστά της LGBT+ κοινότητας. The demographics of sexual orientation vary significantly, and estimates for the LGBT population are subject to controversy and ensuing debates. The most common ranges given for the LGBT population are 23% or lower. 1
fotislado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Εμετικός Ναι ρε...αυτο... εγω ειμαι..οχι εσεις που μονο ερωτικη εξομοληγηση που δεν κανετε εδω μεσα...
mpompo13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δεν είναι γενικόλογα μη ασφαλή απλά επειδή μιλάμε για εκτιμήσεις βάσει ενός δείγματος αλλά γιατί ειδικά για ζητήματα σεξουαλικού προσανατολισμού κ ταυτότητας φύλου το bias στα self reports είναι σημαντικά αυξημένο στη βάση πολλαπλών παραγόντων που δυσκολεύουν την έρευνα. https://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_sexual_orientation Με λίγα λόγια όσο παραμένει κοινωνικά,ιδεολογικά κοκ πολωμένο οποιοδήποτε ζήτημα γύρω από το σεξουαλικό προσανατολισμό τόσο το bias ακόμα κ στα self reports θα καθιστά σχεδόν αδύνατη την ασφαλή του ποσοτικοποίηση. Βασικά σε κανα 5-6 αιώνες από σήμερα που παίζει να έχουμε πλήρη κοινωνική κανονικοποίηση της ομοφυλοφιλίας παγκοσμίως ίσως καταφέρουμε να μιλήσουμε για ασφαλή ποσοστά της LGBT+ κοινότητας. To quote για το εώς 23% πληθυσμού από το wikipedia (φοβερά έγκυρη σελίδα) είναι τελείως λάθος. Με ένα γρήγορο σκρολ που έκανα: Italy 2011: "77% heterosexual, 0.1% transsexual, 4% reported to be "other", 15.6% did not answer" οπότε μάλλον εδώ είναι το λεγόμενο 23% που σημάνει ότι στο 15.6% περιλαμβάνονται ΚΑΙ ετεροφυλόφυλλοι. Τζίφος οπότε το quote.
Allotropicus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 πούτσες μπλε. Δεν υπάρχουν ασφαλή ποσοστά για τον αριθμό του LGBT+ πληθυσμού παγκοσμίως.Το bias των self-reports σε ζητήματα που αφορούν ειδικά τον σεξουαλικό προσανατολισμό κ την ταυτότητα φύλου έχει οδηγήσει τους σοβαρούς ερευνητές τουλάχιστον να αποστασιοποιούνται τα τελευταία χρόνια από οποιαδήποτε προσπάθεια ποσοτικοποίησης της LGBT+ κοινότητας. Πούτσες μπλέ ειναι αυτά που λές 1) μπορούμε να μετρήσουμε ΟΛΟΥΣ τους transsexual γιατι πολύ απλά μπορούμε να μετρήσουμε τoν αριθμό των επεμβάσεων 2) πολλές απο τις μετρήσεις γίνονται απο την ίδια την LGBT κοινότητα 3) σχεδόν όλες αυτές οι μετρήσεις ειναι ανώνυμες οπότε και να μην "δείχνει" στους άλλους κάποιος πως αισθάνεται μπορεί πάλι να το γράψει χωρίς να το μάθει κανένας και η κοινή λογική λέει πως έστω εκει θα πεί την αλήθεια για να εκτονωθεί απο την καταπίεση που μάλλον αισθάνεται για να μην εξωτερικεύει την πραγματικότητα. και σε όλες αυτές τις μετρήσεις φτάνουμε σε ένα σύνολο περίπου 3% (εγώ το 6% το έβαλα έτσι για να μην είμαι κακός ) και εγώ σου λέω και αυτό ειναι λάθος και πες πως ειναι 10% παραπάνω δεν γίνεται να είναι γιατι πολύ απλά δεν πέφτουν τόσο έξω μετρήσεις αν μια έρευνα έχει πιθανότητα στατιστικού σφάλματος πχ 20% απλά δεν δημοσιεύεται... so simple.
defacer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πούτσες μπλέ ειναι αυτά που λές 1) μπορούμε να μετρήσουμε ΟΛΟΥΣ τους transsexual γιατι πολύ απλά μπορούμε να μετρήσουμε τoν αριθμό των επεμβάσεων 2) πολλές απο τις μετρήσεις γίνονται απο την ίδια την LGBT κοινότητα 3) σχεδόν όλες αυτές οι μετρήσεις ειναι ανώνυμες οπότε και να μην "δείχνει" στους άλλους κάποιος πως αισθάνεται μπορεί πάλι να το γράψει χωρίς να το μάθει κανένας και η κοινή λογική λέει πως έστω εκει θα πεί την αλήθεια για να εκτονωθεί απο την καταπίεση που μάλλον αισθάνεται για να μην εξωτερικεύει την πραγματικότητα. Δεν έχω ιδέα για το ποιό μπορεί να είναι το ποσοστό, αλλά just saying, αυτά τα 1-2-3 που είπες ούτε καν δεν πλησιάζουν κοντά στο να αποδείξουν οτιδήποτε. Και ιδιαίτερα αυτό για το οποίο υποτίθεται πως επιχειρηματολογείς. 1α. "Μπορούμε να μετρήσουμε" και "έχουμε μετρήσει" είναι διαφορετικά πράγματα. Και συ μπορείς να μετρήσεις πόσο νερό ήπιες σήμερα. Αλήθεια πόσο ήταν; 1β. Και αυτοί που δεν έχουν κάνει επέμβαση; 1γ. Τι σχέση έχει ο αριθμός των trans με τον αριθμό των LGBT+? 2. Ναι και; 3α. Η κοινή λογική λέει πως επειδή η έρευνα είναι ανώνυμη θα πει την αλήθεια για να εκτονωθεί από την καταπίεση; Το ξέρεις ότι στις ανώνυμες έρευνες για το μέγεθος του πέους τα νούμερα βγαίνουν 2-3 πόντους μεγαλύτερα από ότι όταν τις μετράνε στο νοσοκομείο έτσι; 3β. Δεν το λέει η κοινή λογική αυτό αλλά το παραμυθάκι που έχεις στο μυαλό σου.
Allotropicus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δεν έχω ιδέα για το ποιό μπορεί να είναι το ποσοστό, αλλά just saying, αυτά τα 1-2-3 που είπες ούτε καν δεν πλησιάζουν κοντά στο να αποδείξουν οτιδήποτε. Και ιδιαίτερα αυτό για το οποίο υποτίθεται πως επιχειρηματολογείς. Μόλις τώρα είπες (αν δεν το κατάλαβες) το εξής: Οι μετρήσεις που γίνονται από στατιστικές υπηρεσίες και ιατρικές έρευνες δεν πλησιάζουν κοντά στο να αποδείξουν το ποσοστό των ανθρώπων που ειναι ομοφυλόφιλοι τρανς κτλ....
defacer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Μόλις τώρα είπες (αν δεν το κατάλαβες) το εξής: Οι μετρήσεις που γίνονται από στατιστικές υπηρεσίες και ιατρικές έρευνες δεν πλησιάζουν κοντά στο να αποδείξουν το ποσοστό των ανθρώπων που ειναι ομοφυλόφιλοι τρανς κτλ.... Όχι, είπα πως αυτά που είπες παραπάνω δεν έχουν λογική συνέχεια και άρα σαν επιχειρήματα είναι άχρηστα. Αν πιστεύεις ότι έχω άδικο, μπορείς να απαντήσεις στα σημεία που ανέφερα παραπάνω. Αλλά μιας που το ανέφερες, αυτοί που κάνουν τις έρευνες έχουν το υπόβαθρο για να μπορούν να καταλάβουν τι συμπεράσματα βγαίνουν από την έρευνα που έγινε με συγκεκριμένη μεθοδολογία κλπ, και κυρίως: τι συμπεράσματα δεν βγαίνουν.
volos27 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Ναι ρε...αυτο... εγω ειμαι..οχι εσεις που μονο ερωτικη εξομοληγηση που δεν κανετε εδω μεσα... εισαι πολυ ομορφος κατω απο το φως του φεγγαριου
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 κ για να δείτε πόσο κουλή είναι η προσπάθεια ποσοτικοποίησης του σεξουαλικού προσανατολισμού τουλάχιστον στη δεδομένη στιγμή στην ιστορία πιο κάτω είναι τα δεδομένα από το μεγαλύτερο δείγμα παγκοσμίως από εποχής Kinsey http://www.generation-what.gr/portrait/data/x-rated πχ σε δείγμα 260 χιλιάδων ανδρών από όλη την Ευρώπη εδώ έχουμε τα ακόλουθα στατιστικά. Τι συμπέρασμα βγάλατε;
g_alkis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Πειτε τα στο σχετικο θρεντ. Εδω κοιταμε να λυσουμε τα προβληματα του ts και της σταβι 4
The_Judas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δηλαδή αμφισβητούμε τις επίσημες επιστημονικές έρευνες για bias... αλλά χρησιμοποιούμε μια διαδικτυακή έρευνα στην οποία ο καθένας μπορεί να δηλώνει ότι να'ναι, ακόμη και ψεύτικη ηλικία.
ΛεναΛενα Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2017 Το κανατε το θρεντ παλι.......αςντο διαλυσω λιγο ακομη και γω!! κανεις μα κανεις δεν αναρωτηθηκε για το νικ του οπ???(αν ειναι η τυπικη λεξη τοτε σημαινει βγαζω γαλα απο τα μεμε μου...XD )
Προτεινόμενες αναρτήσεις