Προς το περιεχόμενο

PlayerUnknown's Battlegrounds [PUBG]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, mastixas είπε

riva tuner

πλάκα μας κάνεις ωρε μαστίχα; Ποιoooo riva tuner :P  ;

Άνοιξε το vsync του παιχνιδιού αν είναι ή από το software της VGA σου.
(έχει input lag αυτό?? :P )

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, Virus200 said:

αυτο μπορω να το κανω μεσα απο το παιχνιδι η με καποιοσ προγραμμα?

Κάποια παιχνίδια το υποστηρίζουν. Αν δεν κάνω λάθος το PUBG το έχει σε αρχείο .ini και το αλλάζεις. Είναι από τις αλλαγές που δεν τρως ΒΑΝ

3 minutes ago, xtrmsnpr said:

Ναι. Ιδανικά το κάνεις μέσα από κάθε παιχνίδι, ή με κάποιο σοβαρό fps limiter.

Δημοσ.

δοκιμασα παντως με v sync ανοιχτο και το παιχνιδι εγινε πολυ ποιο ομαλο..δεν παρατηρησα καποιο λαγκ κλπ που λετε

Δημοσ.
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Μα δεν θέλω vsync ( δεν με νοιάζει το tearing) γιατί ανεβαίνει το input lag άσε που έχει ήδη η tv μου. Το riva tuner πιάνει σε όλα τα προγράμματα κ έχει κ profiles για κάθε ένα ξεχωριστά. Επειδή δεν κατάλαβα τελικά, limit στα 59 κ όχι στα 60; Θα το δοκιμάσω μετά που θα είμαι στο pc.

Δημοσ.

Πολλοί cheaters τώρα τελευταία... Αντί να μειώνονται αυτοί πληθαίνουν. Χθες ειδικά ***  κυριολεκτικά τα γκειμ.

Δημοσ.

Και καλα σου κλειδωνει τα αρχεια και σου λεει παιξε μια ωρα PUBG αν θες να στα ξεκλειδωσω. Παραλληλα όμως σου δινει και έναν κωδικο τον οποιο μπορεις να χρησιμοποιησεις και να τα ξεκλειδώσεις χωρις να παιξεις,..Ας με διορθωσει καποιος γιατι δεν το διαβασα και ολο το αρθρο. Μην γραφω καμια μπουρδα

Δημοσ.

Running simulator έγινε το παιχνίδι ή ιδέα μου ειναι.?ούτε σφαίρα προλαβαίνω να ρίξω πόσο μάλλον για να λουταρεις κάποιον.πιο πολύ πλέον φοβάμαι τους κύκλους(έτσι κυριλέ) παρά τους αντιπάλους.

Δημοσ.

αυτο με τον κυκλο ρε παιδι μου μιλαμε αηδια...περαν του να εισαι Μιραμαρ που δεν εχει οχημα κ να κανεις τον βεγγο...τελος παντων

Δημοσ.

Στην μιραμαρ έχουν βάλει υποτίθεται περισσότερα αμάξια. Επίσης για να δουλέψει αυτό το γρήγορο γκειμ πρέπει επιτέλους να βάλουν περισσότερο λουτ σ αυτό το γκειμ και να μην ψάχνεις μισή ώρα να βρεις όπλο. Επίσης οι κύκλοι πάνε πολύ αργά και το πας και τρέχοντας. Δεν ξέρω ακομα αν μ αρέσει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...