Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Ψαχνόμουν για κάποιο επαγγελματικό χώρο. Είδα κάποιο γραφείο-οροφοδιαμέρισμα το οποίο είναι τελείως άδειο και θα πρέπει να διαμορφωθεί. Κυρίως τοίχοι / γυψοσανίδες και έπιπλα.

Δεν έχω ιδέα αν πρόκειται για καλή επιλογή, αλλά μου επιτρέπει να φτιάξω το χώρο όπως θα με εξυπηρετούσε.

Ηθελα αφενός να ρωτήσω, τι πάχος έχουν αυτοί οι τοίχοι και αν εξασφαλίζουν κάποια ηχομόνωση. Το πάχος κυρίως με ενδιαφέρει σχεδιαστικά (εννοείται ότι θα έχουν και πόρτα για να χωρίζουν σε χώρους).

Το άλλο ερώτημα είναι αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να σχεδιάσω το χώρο και να βάλω τοίχους και έπιπλα.

• Moderators
Δημοσ.

για το κομματι περι προγραμματος δες AutoCad και λογικα θα μπορεις και με το Visio της Microsoft ισως μπορεις να κανεις δουλεια. Για τα αλλα δεν εχω ιδεα :P

Δημοσ.

Δωρεάν / freeware προγράμματα πάντα!  To visio φαίνεται επίσης να μην είναι τόσο ειδικό.

Κάποιο άλλο;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι μπράβο! Αυτό ειχε χρησιμοποιήσει ενας φίλος σε αντίστοιχη περίπτωση. Μάλιστα υπηρχε δυνατότητα να κατεβάζει σχέδια επίπλων της ΙΚΕΑ και να τα βαζει στο χώρο αν θυμάμαι καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...