Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Insomnia,

Πριν κάποιες μέρες έγινε η έκθεση της Γενεύης (Οι Petrolheads γνωρίζουν) και παρατήρησα ότι πλέον τα περισσότερα μοντέλα των αυτοκινητοβιομηχανιών διαθέτουν ενσωματωμένο Wifi Hotspot.

Έκανα μια μικρή έρευνα και είδα ότι στο εξωτερικό τόσο οι κατασκευαστές, όσο και τρίτες εταιρείες, προσφέρουν πακέτα δεδομένων για τα οχήματα με αυτή τη δυνατότητα. 

Στην Ελλάδα υπάρχει παρόμοια υποδομή; Κοίταξα στις σελίδες των παρόχων και διάφορων αντιπροσωπειών αυτοκινήτων, αλλά δεν βρήκα κάτι. 

Ξέρω ότι η ερώτηση είναι λίγο περίεργη, αλλά δεν έχω ακούσει απολύτως τίποτα για τον συγκεκριμένο τομέα. 

Δημοσ.

κάνε hotspot το κινητό σου και λύθηκε το θέμα.

δεν έχω ακούσει κάτι αλλά όλο και κάτι θα υπάρχει.

πριν κάποιες μέρες που ήταν να νοικιάσω αμάξι στο εξωτερικό, δίνανε και τη δυνατότητα αυτή πάντως. με έξτρα χρέωση.

αν και χρειαζόμουν το ιντερνετ δεν έβρισκα λόγο να το πάρω μιας και είχα κινητό, μου φαίνεται σαν υπερβολική πολυτέλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Λογικά  έχουν υποδοχή για καρτα  σιμ και εσυ απλός αγοράζεις την  σιμ. Την  βάζεις στο σύστημα του αυτοκίνητου και αν το  υποστηρίζει μπορείς να κάνεις και hotspot.  

Ξέρω οτι απο Κίνα πουλούν τετοια συστήματα που έχουν 3g modem και GPS τα οποία τα βάζεις στο αυτοκίνητο σου.Για ποιο σκοπό το  θέλεις αυτό?  Αν το θέλεις να παρακολουθεις το αμάξι σου μην το κλέψουν υπάρχουν φτηνότερες λύσεις δεν αξίζει να τα δώσεις για ένα τετοιο σύστημα, προσωπική άποψη. 

Εδω  από προσωπική εμπειρία ξέρω οτι η vodafone προσφέρει  δυο σιμ για το ίδιο αριθμό.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παρότι το Hotspot από κινητό είναι μια εναλλακτική, δεν πιστεύω ότι είναι η ιδανική λύση.

Λογικά το ενσωματωμένο σύστημα δεν δίνει πρόσβαση μόνο στις συσκευές των επιβατών, αλλά και στο σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου. 

Να προσθέσω επίσης ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα μας ενδιαφέρει για επαγγελματική χρήση σε ταξί, και τα δεδομένα μέσω κινητού δεν θα κρατάνε για μεγάλο διάστημα.

Ελπίζαμε ότι θα υπήρχε κάποια ειδική υπηρεσία που θα πρόσφερε μεγαλύτερο όγκο δεδομένων σε σχετικά χαμηλές τιμές. 

Δημοσ.

Με μια γρήγορη αναζήτηση στο google βγαίνει το Internet in the car της Vodafone

https://internetinthecar.vodafone.com/

Γνώρισε την υπηρεσία Internet in the Car

Η δυνατότητα διαδικτυακής ψυχαγωγίας μέσα στο αυτοκίνητο για την οικογένεια και τους φίλους είναι πλέον πραγματικότητα. Ετοιμάσου για την αποκλειστική υπηρεσία Wi-Fi της Vodafone, που διατίθεται πλέον στο αυτοκίνητό σου. Γιατί δεν ξεκινάς αμέσως;

Χρησιμοποίησε τη νέα τεχνολογία 4G της Vodafone για να κάνεις πιο διασκεδιαστικό το ταξίδι σου.
  • Ρύθμισε εύκολα το δικό σου Wi-Fi hotspot
  • Είναι σίγουρο ότι θα έχεις την καλύτερη προστασία
  • Σύνδεσε πολλές συσκευές στο διαδίκτυο
  • Αξιόπιστη σύνδεση μέσω εξωτερικής κεραίας
  • Ταχύτητα έως 4G σε όλο το δίκτυο υπηρεσίας μας*

Η δωρεάν δοκιμή Internet in the Car διαρκεί έως το τέλος Ιουνίου 2017 και θα δώσει σε εσάς και τους επιβάτες του αυτοκινήτου σας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε και να απολαμβάνετε το Διαδίκτυο

* Η υπηρεσία Internet in the Car της Vodafone παρέχει σύνδεση στο διαδίκτυο στις εξής χώρες: Αλβανία, Γαλλία, Γερμανία, Δημοκρατία της Τσεχίας, Ελβετία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πορτογαλία, Ρουμανία και Τουρκία. Η τεχνολογία 4G της Vodafone διατίθεται μόνο σε ορισμένες χώρες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτό ακριβώς έψαχνα

Χίλια ευχαριστώ για τη βοήθειά σας!!!  :-)

Δημοσ.

Εννοείς καρτα sim, η wind ειχε 10g με 20 ευρω, αλλα μην ελπίζεις οτι στο αυτοκίνητο θα έχεις σημα, και ιδικά αν ταξιδεύεις

Αυτο ακριβώς, πολλές φορες οταν ειμαι σε ταξίδι ηθελα το internet (κυρίως για ραδιόφωνο) απο το κινητό αλλα δυστυχώς η κάλυψη 3g δεν ειναι καθόλου καλή.

Δημοσ.

Αυτο ακριβώς, πολλές φορες οταν ειμαι σε ταξίδι ηθελα το internet (κυρίως για ραδιόφωνο) απο το κινητό αλλα δυστυχώς η κάλυψη 3g δεν ειναι καθόλου καλή.

Για μα παίξει αυτό το πρότζεκτ στην ελλαδα, θα περάσουν πολλά χρόνια ακομα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...