Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να πω ξανα οτι το μηχανημα αξιζει τρελα! Ακομα και στην τιμη των 90 ευρω μαζι με χειριστηριο Ps4 εννοω.

Απο την στιγμη που το εχω παρει δεν εχω ασχοληθει με PS4/PC/Whatever.

Ενταξει ακομα το στηνω βεβαια και τρωει χρονο αυτο, αλλα ως τωρα αυτο που εχω να πω ειναι οτι αξιζει σαν μια ΒΑΣΙΚΗ κονσολα στην τηλεοραση μου και οχι σαν κατι συμπληρωματικο.

Να ευχαριστησω τον TS γιατι αλλιως δεν θα επεφτε στην αντιληψη μου και θα το εχανα αυτο το διαμαντακι!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια να πω ξανα οτι το μηχανημα αξιζει τρελα! Ακομα και στην τιμη των 90 ευρω μαζι με χειριστηριο Ps4 εννοω.

Απο την στιγμη που το εχω παρει δεν εχω ασχοληθει με PS4/PC/Whatever.

Ενταξει ακομα το στηνω βεβαια και τρωει χρονο αυτο, αλλα ως τωρα αυτο που εχω να πω ειναι οτι αξιζει σαν μια ΒΑΣΙΚΗ κονσολα στην τηλεοραση μου και οχι σαν κατι συμπληρωματικο.

Να ευχαριστησω τον TS γιατι αλλιως δεν θα επεφτε στην αντιληψη μου και θα το εχανα αυτο το διαμαντακι!

Μιας και το εχεις ψαξει εχεις κατα νου κανα usb hub για να μην βγαζπυμε και βαζουμε το στικακι.
Δημοσ.

Μιας και το εχεις ψαξει εχεις κατα νου κανα usb hub για να μην βγαζπυμε και βαζουμε το στικακι.

Οχι φιλε μου γιατι εχω εξωτερικο hdd συνδεδεμενο πανω με ρευμα απο το usb της tv (εχω καλωδιο με διακλαδωση).

Οποτε καθε φορα που πρεπει να τον βγαλω/βαλω να κανει mount το κανω απο την πλευρα του καλωδιου που μπαινει στον σκληρο.

Αλλα πιστευω οτι μιας και εχει usb 2.0 τα περισσοτερα hubs θα συνεργαζονται. Αν δεν χρειαζεσαι 2η θυρα usb παρε απλα μια προεκταση usb αρσενικο-θηλυκο.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι φιλε μου γιατι εχω εξωτερικο hdd συνδεδεμενο πανω με ρευμα απο το usb της tv (εχω καλωδιο με διακλαδωση).

Οποτε καθε φορα που πρεπει να τον βγαλω/βαλω να κανει mount το κανω απο την πλευρα του καλωδιου που μπαινει στον σκληρο.

Αλλα πιστευω οτι μιας και εχει usb 2.0 τα περισσοτερα hubs θα συνεργαζονται. Αν δεν χρειαζεσαι 2η θυρα usb παρε απλα μια προεκταση usb αρσενικο-θηλυκο.

Αυτο ειναι το θεμα οτι χρειαζομαι μια ελευθερη θυρα usb συν το στικακη που ειναι καρφωμένο πανω του.

Φοβάμαι γιατί το εχω σεταρει τωρα και δεν θελω με το βγαλε βαλε να γινει καμια μλκ και μετα κλαψτα.....

Δημοσ.

Αφού έχει ftp server γιατί βγάζεις και βάζεις το flashaki;

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα σου παίρνει παραπάνω χρόνο για τις μεταφορές.

Όσο για το hub αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/reekin-4-port-usb-hub-javelin-p-PER.807135

δουλεύει μια χαρά (τώρα η τιμή του είναι τσιμπημένη, γιατί το είχα πάρει στα 3.70 ευρώ).

Δεν ξέρω πως τα πάει με άλλα hubs, απλά έτυχε να το έχω και το δοκίμασα.

Δημοσ.

Αφού έχει ftp server γιατί βγάζεις και βάζεις το flashaki;

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα σου παίρνει παραπάνω χρόνο για τις μεταφορές.

Όσο για το hub αυτό εδώ http://www.e-shop.gr/reekin-4-port-usb-hub-javelin-p-PER.807135

δουλεύει μια χαρά (τώρα η τιμή του είναι τσιμπημένη, γιατί το είχα πάρει στα 3.70 ευρώ).

Δεν ξέρω πως τα πάει με άλλα hubs, απλά έτυχε να το έχω και το δοκίμασα.

Σε παρα πολλα usb stick και hdds οταν πας να τα κανεις mount σου ζηταει να τα βγαλεις και να τα ξαναβαλεις. Αλλιως δεν τα κανει.

• Like 2
Δημοσ.

Σε παρα πολλα usb stick και hdds οταν πας να τα κανεις mount σου ζηταει να τα βγαλεις και να τα ξαναβαλεις. Αλλιως δεν τα κανει.

Ακριβως....αυτο αλλα μου ετυχε 2 με 3 φορες να πρεπει να βγαλω το φλασακι για να συνδεσω το ds4 επειδη τα είχα κανει αχταρμα.....
Δημοσ.

OK ναι τώρα κατάλαβα, εντάξει το είπα για να μην παιδεύεσαι χωρίς λόγο.

Οπότε, σε αυτή την περίπτωση ίσως κάποιο hub με διακόπτη να σου κάνει τη ζωή ευκολότερη.

Μόλις κατάφερα να περάσω το Adrenaline για PSP emulation, αλλά πραγματικά μου έσπασαν τα νεύρα μέχρι να δουλέψει σωστά. Στα περισσότερα guides ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του... Τα apps έχουν αρκετά bugs που κάνουν την όλη διαδικασία ακόμα χειρότερη, αλλά τελικά άξιζε τον κόπο.

• Like 1
Δημοσ.

Παρατηρήσεις!!!

1. Προσοχή μην προσπαθήσετε να  κάνετε εγκατάσταση πάνω από 20-25 παιχνίδια με το maidumptool γιατί κρασάρει η εφαρμογή. Π.Χ. Αν έχεις καμιά 50αριά παιχνίδια στο φάκελο Mai και προσπαθήσετε να κάνετε εγκατάσταση θα κρασάρει. Θα έχετε στο φάκελο έως 20-25 παιχνίδια. 

2. Αφού εγκαταστήσετε συνεχόμενα τα παιχνίδια κάντε reboot γιατί κάποια στιγμή θα βγάλει σφάλμα κατά τη διάρκεια εγκατάστασης κάποιου παιχνιδιού - patch - dlc.

3. H LiveArea (επιφάνεια εργασίας) χωράει έως 100 εικονίδια γιαυτό φτιάξτε φακέλους.

Αυτά Καλό Λιώσιμο !!!

• Like 2
Δημοσ.

Πλέον και στα MediaMarkt στα 29,90€ τιμή internet καθώς στα καταστήματα κάνει 56€ και θα πρέπει να σας εκτυπώσουν έκπτωση (τους το ζητάτε).

Πήρα άλλο ένα σήμερα για να υπάρχει χωρίς henkaku για τα νεότερα games.

Εν τω μεταξύ ψάχνω μαγαζί Ελλάδα ή εξωτερικό με την πιο συμφέρουσα τιμή για ps vita memory cards.

Την 4GB την βρίσκω ελλάδα στα 15€ αλλά είναι πολύ μικρή. Η άλλη λύση είναι το Ebay αλλά μεγάλη η αναμονή. 

Αν κάποιος γνωρίζει έμπιστο κατάστημα με memory cards σε καλή τιμή (16GB - 32GB) ας ενημερώσει παιδιά για να μην ψάχνουμε άδικα.

Ευχαριστώ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή ο HENkaku Offline Installer είναι λίγο «δυσκοίλιος», αν στην περίπτωση που ανοίγετε το INBOX και το email για να τρέξει offline σας βγάζει error "C2-12828-1", όταν το PSTV δεν είναι συνδεδεμένο με το Internet, τότε κάντε την ακόλουθη ρύθμιση:

Στο Settings -> Network -> Internet Connection Settings -> να μην είναι τσεκαρισμένο το  "Connect to the Internet".

Την επόμενη φορά θα δουλέψει κανονικά και πάντα με την πρώτη.

Προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται αφού το ethernet cable το είχα βγάλει την ώρα που έκανα δοκιμές, οπότε φαίνεται πως ήθελε κι αυτή τη ρύθμιση... για να το πάρει απόφαση ότι θέλω να το δουλέψω offline!

Επεξ/σία από johnpap21
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...