Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αλλαξα την καρτα γραφικων στο πισι ενος φιλου, ειχε μια amd hd 6450 η 6570 δε θυμαμαι, και του εβαλα μια amd 7870. Του αλλαξα και τροφοδοτικο γιατι ειχε ενα random 300W και πηραμε καινουργιο thermaltake SE 530W. Του εκανα και φορματ και του περασα φρεσκα  Windows 10. Και οταν στρεσαρω την καρτα σε furmark η οταν βαζει καποιο παιχνιδι να παιξει, μετα απο 5-10 λεπτα κρασαρει και πεταει η BSOD η μια πορτοκαλοκοκκινη οθονη.

Η καρτα γραφικων ειναι μεταχειρισμενη προφανως, την ειχα εγω και δε μου ειχε δημιουργησει ποτε προβλημα. Το υπολοιπο συστημα ειναι:

Intel Core i5-650

4GB RAM 1333Mhz

MSI 2A9C Motherboard

1TB HDD

Εχουν γινει CPU Test (Prime95), Ram Test (Windows Diagnostic Tool), HDD Test (μεσω cmd με sfc/scannow κλπ) και κανενα δεν παρουσιασε προβλημα, οποτε ολα δειχνουν οτι το προβλημα ειναι στην καρτα γραφικων και στην τροφοδοτηση της. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να γινεται?

Δημοσ.

Καλησπέρα, στο δικό σου pc τώρα, παίζει η 7870?

Ίσως στην μεταφορά να χάλασε, να ήταν η ώρα της κτλ κτλ. Αν παίζει, δοκιμάζετε με άλλο τροφοδοτικό, απλά η κάρτα είναι πολύ ευκολότερη στην αλλαγή. Μπορεί το τροφοδοτικό να είναι semiDOA και να μην σηκώνει φορτίο ή να ζεσταίνεται και να κλείνει.

Δημοσ.

Εχω αφησει την αλλαγη GPU για το τελος, ελεγα μηπως υπαρχει κατι αλλο να κανω πριν τεσταρω την καρτα στο δικο μου πισι.

Δημοσ.

Το φουρμαρκ δεν ειναι επικινδυνο νομιζω; ειχα διαβασει κατι οτι καιει καρτες,και το διαβασα με αφορμη τους 100+ βαθμους που ανεβαζε στο τεστ στην 7850.αν σου πεταξε bsod στο φουρμαρκ πρωτη φορα,δεν ειναι καλο σημαδι.

Δημοσ.

Δε μου πεταξε στο φουρμαρκ πρωτη φορα, σε παιχνιδι overwatch πεταξε. Ναι δεν ειναι και το πιο ασφαλες οπως και ολα τα stress προγραμματα, αλλα ειναι ενας γρηγορος τροπος να ελεγξεις οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα. Απο θερμοκρασιες οι αισθητηρες ελεγαν οτι η καρτα φτανει μεχρι 75 βαθμους πριν κλεισει, που θεωρω ειναι καλα (?)

Δημοσ.

Ναι, αποθερμοκρασία πυρήνα είναι καλά. Ίσως το τροφοδοτικό είναι semiDOA και δεν αντέχει φορτίο.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος τροπος να ελεγξω το τροφοδοτικο; Πραγματικα δεν εχω ξαναρθει σε τετοιο αδιεξοδο, απο την αλλη μου φαινεται περιεργο να εχει χαλασει η καρτα γιατι μεχρι πριν μια εβδομαδα την ειχα στο δικο μου πισι και επαιζα κανονικα παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...