jkidd13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Απο χθες δεν μου φορτωνει το mail.Ενω συνδεομαι κανονικα,δεν ανοιγει την σελιδα κανονικα,και μενει στο εξης σημειο που θα παραθεσω στο λινκ,ενω δεν αντιδραει σε κανενα κλικ που θα κανω στις επιλογες.Καμια βοηθεια??http://s1070.photobucket.com/user/koulourisaggelos/media/17622210_10212392284783685_455875184_o_zpsbmksbrz6.jpg.html
patrickdrd Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 αυτο το yahoo ολο προβληματα ειναι τελευταια, μια το χακευουν, μια δεν παιζει σωστα κ.ο.κ., πιασε gmail να σωθεις
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Εμενα δουλευει κανονικα, με αλλο browser δοκιμασες?
vavoom Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αν έχεις MS Office, δοκίμασε να σετάρεις τον yahoo λογ/σμό σου στο Outlook, μήπως και παίξει. Εγώ, παίζω συνήθως με Outlook αλλά δοκίμασα να μπω μέσω browser (Palemoon + Mozilla) και δεν μου έβγαλε πρόβλημα. Εναλλακτικά, μπορείς να τον σετάρεις είτε σε Thunderbird, είτε σε FossaMail.
NikosKallithea Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αν έχεις MS Office, δοκίμασε να σετάρεις τον yahoo λογ/σμό σου στο Outlook, μήπως και παίξει. Εγώ, παίζω συνήθως με Outlook αλλά δοκίμασα να μπω μέσω browser (Palemoon + Mozilla) και δεν μου έβγαλε πρόβλημα. Εναλλακτικά, μπορείς να τον σετάρεις είτε σε Thunderbird, είτε σε FossaMail. Αν κανει αυτο που λες και δεν σεταρει σωστά το webmail του ενδέχεται να του αδειάσει ολο το mailbox μαι μετα χαιρετίσματα Εγω εδω και χρονια εχω πάψει να χρησιμοποιώ local εφαρμογές, το webmail είναι το καλύτερο
jkidd13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Κι εγω εφτιαξα ενα καινουργιο για να κανω ενα τεστ,και μπηκε κανονικα,ενω με το κανονικο μου παραμενει το προβλημα.Δοκιμασω να αδειασω τα διεγραμμενα καθως και τα σπαμ,και εσβησα τον μεγαλυτερο ογκο μειλ,τα οποια δεν ηταν και χρησιμα,μηπως εφταιγε ο μεγαλος ογκος,αλλα και παλι δεν βλεπω προκοπη...
vavoom Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Αν κανει αυτο που λες και δεν σεταρει σωστά το webmail του ενδέχεται να του αδειάσει ολο το mailbox μαι μετα χαιρετίσματα Εγω εδω και χρονια εχω πάψει να χρησιμοποιώ local εφαρμογές, το webmail είναι το καλύτερο ΟΚ. Δεν έχεις αδικο σε αυτο που λες. Κι εγώ έχω κρατημένα mails εδώ και χρόνια, αλλά φρόντισα να ρυθμίσω τον λογαριασμό να τα κρατάει όλα στο server κι αυτό γίνεται (δυστυχώς) από τις ρυθμίσεις του webmail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα