Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο χθες δεν μου φορτωνει το mail.Ενω συνδεομαι κανονικα,δεν ανοιγει την σελιδα κανονικα,και μενει στο εξης σημειο που θα παραθεσω στο λινκ,ενω δεν αντιδραει σε κανενα κλικ που θα κανω στις επιλογες.Καμια βοηθεια??
http://s1070.photobucket.com/user/koulourisaggelos/media/17622210_10212392284783685_455875184_o_zpsbmksbrz6.jpg.html

Δημοσ.

αυτο το yahoo ολο προβληματα ειναι τελευταια, μια το χακευουν, μια δεν παιζει σωστα κ.ο.κ.,

πιασε gmail να σωθεις

Δημοσ.

Αν έχεις MS Office, δοκίμασε να σετάρεις τον yahoo λογ/σμό σου στο Outlook, μήπως και παίξει.

Εγώ, παίζω συνήθως με Outlook αλλά δοκίμασα να μπω μέσω browser (Palemoon + Mozilla) και

δεν μου έβγαλε πρόβλημα.

Εναλλακτικά, μπορείς να τον σετάρεις είτε σε Thunderbird, είτε σε FossaMail.

Δημοσ.

Αν έχεις MS Office, δοκίμασε να σετάρεις τον yahoo λογ/σμό σου στο Outlook, μήπως και παίξει.

Εγώ, παίζω συνήθως με Outlook αλλά δοκίμασα να μπω μέσω browser (Palemoon + Mozilla) και

δεν μου έβγαλε πρόβλημα.

Εναλλακτικά, μπορείς να τον σετάρεις είτε σε Thunderbird, είτε σε FossaMail.

Αν κανει αυτο που λες και δεν σεταρει σωστά το webmail του ενδέχεται να του αδειάσει ολο το mailbox μαι μετα χαιρετίσματα

Εγω εδω και χρονια εχω πάψει να χρησιμοποιώ local εφαρμογές, το webmail είναι το καλύτερο

Δημοσ.

Κι εγω εφτιαξα ενα καινουργιο για να κανω ενα τεστ,και μπηκε κανονικα,ενω με το κανονικο μου παραμενει το προβλημα.Δοκιμασω να αδειασω τα διεγραμμενα καθως και τα σπαμ,και εσβησα τον μεγαλυτερο ογκο μειλ,τα οποια δεν ηταν και χρησιμα,μηπως εφταιγε ο μεγαλος ογκος,αλλα και παλι δεν βλεπω προκοπη...

Δημοσ.

Αν κανει αυτο που λες και δεν σεταρει σωστά το webmail του ενδέχεται να του αδειάσει ολο το mailbox μαι μετα χαιρετίσματα

Εγω εδω και χρονια εχω πάψει να χρησιμοποιώ local εφαρμογές, το webmail είναι το καλύτερο

ΟΚ. Δεν έχεις αδικο σε αυτο που λες. Κι εγώ έχω κρατημένα mails εδώ και χρόνια, αλλά φρόντισα να ρυθμίσω τον λογαριασμό να τα κρατάει όλα στο server κι αυτό γίνεται (δυστυχώς) από τις ρυθμίσεις του webmail.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...