Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, γράφω αυτό το topic για να ενημερώσω του υπόλοιπους...

Ημερομηνία παραγγελίας 2017-03-12 Κατάσταση παραγγελίας Απεστάλλει Τελευταία ενημέρωση 2017-03-12 Αποστολή Courier/Μεταφορική Μέθοδος πληρωμής Αντικαταβολή Σημείωση πελάτη   Σύνολο 74,90 €

Παράγγειλα απο την tsampa-shoes.gr μου ήρθαν τα παπουτσια κανονικά στην ώρα τους αλλά λάθος χρώμα.

μετά απο επικοινωνία με το κατάστημα μου είπε πως θα μου στείλει το σωστο χρώμα πράγμα που δεν έκανε ποτε...

Μετά πάρα πολλες προσπάθειες αρκετών ημερών ( δεν μπορούσα να τον βρώ στα τηλ επικοινωνίας-email ) σήκωσε το τηλ και μου είπε πως περιμένει το μεσημέρι να του έρθουν και πως θα με πάρει τηλ το μεσημέρι πραγμα που δεν έκανε ποτε...
Πάλι μετα απο μέρες καταφερα να τον βρώ σε ένα τηλ και πάλι μου έλεγε τις ίδιες δικαιολογίες....
Μην τα πολυλογώ αυτή η ιστορία κράτησε κοντα 3 εβδομάδες...

Εν κατακλείδι, όταν κατάφερα να τον ξαναβρώ στο τηλ του είπα πως έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου και πως θα κινηθώ νομικά πλεον αφου δεν μπορούμε να τα βρούμε μεταξύ μας...

Τότε μου είπε για επιστοφή χρημάτων  και μου ζήτησε τον αριθμό παραγγελείας που αναγράφεται στο κουτι μου είπε..

όταν τον πήρα τηλ και του τον έδωσα μου το άλλαξε και μου το έκανε τον αριθμό αποστολής απο την courier ( τον οποιο δεν μου έστειλε ποτέ, ξέρω αναγράφεται στο συνοδευτικό αλλα αληθεια τώρα ποιος κρατάει το "περιτύλιγμα" απο το κουτι για 3 εβδομάδες)

Από οτι φαίνεται ούτε τα χρήματα έχει σκοπο να επιστρέψει ούτε τα σωστα παπουτσια να μου στείλει...

Μετά εκανα μια αναζήτηση και είδα πως μάλλον  η ίδια εταιρία εχει πολλές ιστοσελίδες όπως την

smartshoes.gr/

shoesbazaar.gr/

shoesmaster.gr/

tsampa-shoes.gr/

tsampashoes.eu/

• Like 2
Δημοσ.

Τα παπούτσια ήταν αυθεντικά;

Χλωμό το κόβω

Μίλα με ΓΓΚ. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση πάντως.

Αν δεις αποτέλεσμα ενημέρωσε ξανά.

Δεν ειναι καν μαγαζί.

Ενα-δυο ατομα ειναι που αγοράζουν φθηνά απο Κίνα και Αγια Βαρβάρα, εχουν φτιάξει 4-5 sites και ψάχνουν θύματα. 

Δημοσ.

Τα παπούτσια ήταν αυθεντικά;

Χλωμό το κόβω

Δεν ειναι καν μαγαζί.

Ενα-δυο ατομα ειναι που αγοράζουν φθηνά απο Κίνα και Αγια Βαρβάρα, εχουν φτιάξει 4-5 sites και ψάχνουν θύματα. 

Ε και, δελτίο αποστολής δεν υπάρχει? Αποδείξεις δεν κόψανε? Δηλωμένοι δεν είναι?

(Καλά το τελευταίο ίσως όχι αλλά...)

Δημοσ.

Ε και, δελτίο αποστολής δνε υπάρχει? Αποδείξεις δεν κόψανε? Δηλωμένοι δεν είναι?

(Καλά το τελευταίο ίσως όχι αλλά...)

χαχαχαχα

Το μονο που θα συνοδευε τα παπουτσια θα ήταν το voucher της courier

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και εγώ ήμουν σκεπτικός να παραγγείλω απο αυτά τα καταστήματα συγκεκριμένα απο smartshoe  που δεν είναι καταχωρημένα στο σκρουτζ αλλά έχουν καλύτερες τιμές,ψάχνοντας διευθύνσεις δεν έβρισκα κάποιο φυσικό κατάστημα και αναζητώντας το τηλ . είδα ότι ανήκει σε κάποιον αραβικής καταγωγής οπότε ήμουν διστακτικός περισσότερο για την γνησιότητα των παπουτσιών...μετά από τη δημοσίευση σου είμαι πεπεισμένος οτι είναι απατεώνες ..

σε ευχαριστώ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...