Προς το περιεχόμενο

Instagram for iPad?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω κατεβασει την εφαρμογη του instagram στο ipad μου αλλα δεν ειναι full scale (δεν καλυπτει ολη την οθονη), για την ακριβεια εχει διαστασεις για οθονη iPhone. Εχω ψαξει παντου αλλα λυση δεν βρηκα. Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να προβληθει σε ολη την οθονη; Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει official app για το iPad, οποτε μονο upscale την εφαρμογη του iphone μπορεις να κανεις. (οπως το εχεις κανει ηδη)

Υπαρχουν παρομοιες εφαρμογες για να εχεις access στο instagram μεσω του ipad σε full screen.

Δοκιμασε το Flow for Instagram (ακυρο, το εχουν κατεβασει απο το store, συμφωνα με το twitter τους.)

also check this out.  http://appamatix.com/get-instagram-app-for-ipad/

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου, αλλά φυσικά θα χρειαστείς Jailbreak.. υπάρχει Tweak που κάνει τις εφαρμογές του iPhone Native Scaling για το iPad (παρόμοιο με αυτό του Android) οπότε αντί να μεγαλώσει το UI του iPhone το προσαρμόζει σαν να ήταν εφαρμογή Universal. 

Δημοσ.

μπορεις να βαλεις και το flipboard. εχε υποψιν ομως πως το instagram συμπιεζει τις φωτο ετσι ωστε να φαινονται καλα σε μικρες οθονες. Αν πας να τις δεις σε retina οθονη, και σωστο scale να κανει η εφαρμογη στην αναλυση της οθονης, η ποιοτητα των φωτογραφιων θα ειναι κακη.

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα θα με ενδιεφερε να μην αλλαζει η ποιοτητα οποτε θα περιμενω μηπως βγει η εφαρμογη κανονικα για Ipad καλυτερα. Ευχαριστω

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα θα με ενδιεφερε να μην αλλαζει η ποιοτητα οποτε θα περιμενω μηπως βγει η εφαρμογη κανονικα για Ipad καλυτερα. Ευχαριστω

δεν αρκει να βγαλει εφαρμογη το instagram, αλλα να αυξησει και τα ορια των αναλυσεων στις φωτο που αποθηκευει/προβαλει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...