nionios88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Είχα καιρό να χρησιμοποιησω το usb player της τηλεόρασης. Πάω να δω χθες μια ταινία 3d και μετά από 20 λεπτα σταματάει ο ήχος. Αλλάζω θύρα usb μετά από 5 λεπτά το ίδιο. Έκανα εργοσταιακες ρυθμίσεις μετά από 10 λεπτα το ίδιο. Και όταν κόβεται ο ήχος , δοκίμασα να βάλω άλλο αρχείο από το στικακι και ούτε εκείνο παίζει με ήχο. Γενικά αν δεν βγάλω κ ξαναβάλω το στικακι τίποτα. Καμιά ιδέα; ΥΣ. Στο τέλος έβαλα το στικακι σε έναν αποκωδικοποιητή που βρήκα και έπαιξε κανονικά. Απλά έβλεπα 2 εικόνες δεξιά/αριστερά ????????
dfokas21 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Έβλεπες 2 εικόνες γιατί έτσι βλέπεις το 3d από ένα μέσο που δεν το υποστηρίζει (ο αποκωδικοποιητής στην προκειμένη) η δεν πάτησες το 3d κουμπί της TV.
nionios88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το γνωρίζω αυτό και επειδή είχα scart δεν γινόταν να το κάνω 3d . Και να το έφτιαχνα θα μπερδευονταν οι υπότιτλοι. Απλά λέω πως βολευτηκα. Το θέμα μου είναι ο ήχος που δεν παίζει . Ενώ παίζει στην αρχή. .. Μετά από λίγα λεπτά σταματάει.
Le Perv Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Το γνωρίζω αυτό και επειδή είχα scart δεν γινόταν να το κάνω 3d . Και να το έφτιαχνα θα μπερδευονταν οι υπότιτλοι. Απλά λέω πως βολευτηκα. Το θέμα μου είναι ο ήχος που δεν παίζει . Ενώ παίζει στην αρχή. .. Μετά από λίγα λεπτά σταματάει. Φιλε μου καλε, καλε μου φιλε, Νιονιο.... Μαλλον την πατησες. Υπαρχει κλειδωμα (νομιζω το λενε cinavia, ή καπως ετσι). Οταν δει οτι ειναι αντιγραμμενο το αρχειο, τσουπ! σταματαει ο μασκαρας ο ηχος. Στην αρχη παιζει για καποια λεπτα. Αλλα σε μενα βγαζει μνμ με προειδοποιηση οτι απενεργοποιειται ο ηχος (το LG home theater, για την LG tv μου δε ξερω). Υποθετω....
nionios88 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Έχω δει πολλές ταινίες, μετά πήρα πιπ μεγάλη τηλεόραση και σταμάτησα να βλέπω σε αυτήν. Τελικά πήγα σε άλλο σπίτι και πήρα την παλιά μου και άρχισε τα κόλπα με τον ήχο. Δεν με βγάζει κάποια ένδειξη και δεν έχει στάνταρ χρόνο. Μπορεί να κάνει 29 λεπτά , μπορεί 3
Le Perv Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Αν μπορεις, δοκιμασε το αρχειο σε αλλη συσκευη. Αλλη tv, home theater, δωσ' το σε φιλο σου να δοκιμασει κι εκεινος. Καποιο τετοιο μνμ θα βγαλει. Σε pc παιζει μια χαρα ομως. Γιατι εχουν φροντισει να "ξεχασουν" να συμπερυλαβουν τα κλειδωματα αυτα. Εγω το εχω δει μονο σε μια ταινια. Στους 300. Επαιζε νερακι στο pc. Στο home ομως, αν και αρχισε καλα, μετα πεταξε μια μουντζα μες στη μουρι μου. Κατι για απενεργοποιηση του ηχου και CINAVIA κλειδωματα. Κοιταξε , τα συμπτωματα που περιγραφεις, κοβεται ο ηχος μετα απο καποια ωρα, ενω συνεχιζει η ταινια, ειναι το πιθανοτερο cinavia. Tωρα πως δουλευει, γιατι αργει να διαβασει το κλειδωμα, πως διατηρειται στο αρχειο ενω ειναι μετατροπη, δε ξερω ακριβως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα