Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, βλεπω οτι εχει αναπτυχθει τα τελευταια χρονια πολυ το ηλεκτρονικο εμποριο αλλα και τα προστιμα πεφτουν βροχη. Τι θα χρειαζοταν για να ξεκινησω μια ιστοσελιδα (εταιρια) που να ασχολειται με το εμποριο ωστε να ειμαι νομιμος? Βλεπω πολλες σελιδες στο facebook αλλα απο τις 10 η μια να ειναι νομιμη, θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο αλλα θα πληρωνα ακριβα τις συνεπειες οποτε θελω να ειμαι νομιμος.   Καποιος που εχει ασχοληθει η που το σκεφτεται αν μπορει να απαντησει... Στην ουσια θα εχω μια ''αποθηκη'' πχ με διαφορα ειδη που θα τα παιρνω απο το εξωτερικο και θα τα πουλαω στην Ελλαδα. 

Δημοσ.

Η μικρομεσαία τάξη πέθανε

Πες μου έναν λόγο γιατί να το αγοράσω από εσένα και όχι από την πηγή, εφόσον μιλάμε για πράγματα που δεν θα τα κατασκευάζεις εσύ?

Σκέψου να γίνεις εσύ παραγωγός και όχι απλά ο μεσάζον.

Δημοσ.

Η μικρομεσαία τάξη πέθανε

Πες μου έναν λόγο γιατί να το αγοράσω από εσένα και όχι από την πηγή, εφόσον μιλάμε για πράγματα που δεν θα τα κατασκευάζεις εσύ?

Σκέψου να γίνεις εσύ παραγωγός και όχι απλά ο μεσάζον.

Γιατι πολυ απλα καποιοι ανθρωποι ακομα δεν μπορουν να το αγοραζουν απευθειας απο την πηγη διοτι δεν γνωριζουν πως η δν μπορουν, δν εμπιστευονται το ebay πχ, η οτιδηποτε αλλο. Φυσικα και δν λεω να παιρνω κατι 5ε και να το δινω 20ε. Ο Jumpo για παραδειγμα μεσαζον ειναι, δεν παρασκευαζει κατι, δν τον λες και μικρομεσαια ταξη, δν λεω οτι θελω να γινω σαν αυτον προς θεου παραδειγμα φερνω. Εγω ενα εξτρα μικρο νομιμο εισοδημα θελω να βγαζω και οπου τυχει.

Δημοσ.

Χωρίς να μπορώ να σου παραθέσω ακριβή ποσά, θεωρώ ότι το κόστος καθώς και τα πάγια έξοδα σου το καθιστούν πρακτικά αδύνατο να ξεκινήσεις κάτι ώστε να σου αποφέρει ένα έξτρα μικρό εισόδημα.

Νομίζω κάνεις κανονική έναρξη επιχείρησης, το ότι θα δραστηριοποιείσαι ηλεκτρονικά δεν σου δίνει καμία αβάντα. Στα λέω βέβαια με μια μικρή επιφύλαξη. 

Δημοσ.

Εσύ καλά κάνεις. Ο jumbo που αναφέρεις ήταν από τους 2 άντε 3 του χώρου. Εξαφανίστηκε το κούκου και έγινε η πρώτη εταιρία, με τον μουστάκα από πίσω. Οπότε βλέπεις ότι δεν υπήρχε πληθωρισμός στον χώρο.

Αυτό αφορά τα προϊόντα που θες. Κοίτα για παράδειγμα το skroutz πόσο χαμηλά θα μπορούσες να ρίξεις την τιμή ώστε να είσαι ικανοποιημένος με το κέρδος? Εκτός και αν φέρνεις πράγματα που δεν έρχονται Ελλάδα ή όπως είπα παράγεις εσύ ο ίδιος.

Γιατί δεν ασχολείσαι με μια πλατφόρμα που θα ενώνει τα πάντα?

Παράδειγμα στυλ google. Θα γράφεις εκει ότι θες και επιτόπου θα έχεις αποτελέσματα.

"θέλω να αγοράσω γάλα" -> θα βγαίνει φόρμα από τις προτιμήσεις γάλατος και θα γίνετε η πληρωμή επιτόπου, θα έρχεται με delivery

"ραντεβού με παιδίατρο''-> φόρμα ανάλογα με την απόσταση/ αστεράκια και επιτόπου κλείσιμο  ραντεβού

Εννοείτε συνεργασία με τους πάντες. Από σουπερμάρκετ μέχρι τον ράφτη της γειτονιάς.

Δημοσ.

Γιατι πολυ απλα καποιοι ανθρωποι ακομα δεν μπορουν να το αγοραζουν απευθειας απο την πηγη διοτι δεν γνωριζουν πως η δν μπορουν, δν εμπιστευονται το ebay πχ, η οτιδηποτε αλλο. Φυσικα και δν λεω να παιρνω κατι 5ε και να το δινω 20ε. Ο Jumpo για παραδειγμα μεσαζον ειναι, δεν παρασκευαζει κατι, δν τον λες και μικρομεσαια ταξη, δν λεω οτι θελω να γινω σαν αυτον προς θεου παραδειγμα φερνω. Εγω ενα εξτρα μικρο νομιμο εισοδημα θελω να βγαζω και οπου τυχει.

οταν θα δεις ποσο ακριβη ειναι η δουλεια θα φτασεις ακριβως εκει που ειπες: να το παιρνεις 5 και να το πουλας 20.

• Like 1
Δημοσ.

Aπο που θα αγοραζεις, και γι τι εμπόριο μιλαςα;

Δημοσ.

<p>Καλησπερα, βλεπω οτι εχει αναπτυχθει τα τελευταια χρονια πολυ το ηλεκτρονικο εμποριο αλλα και τα προστιμα πεφτουν βροχη. Τι θα χρειαζοταν για να ξεκινησω μια ιστοσελιδα (εταιρια) που να ασχολειται με το εμποριο ωστε να ειμαι νομιμος? Βλεπω πολλες σελιδες στο facebook αλλα απο τις 10 η μια να ειναι νομιμη, θα μπορουσα να κανω κατι τετοιο αλλα θα πληρωνα ακριβα τις συνεπειες οποτε θελω να ειμαι νομιμος.   Καποιος που εχει ασχοληθει η που το σκεφτεται αν μπορει να απαντησει... Στην ουσια θα εχω μια ''αποθηκη'' πχ με διαφορα ειδη που θα τα παιρνω απο το εξωτερικο και θα τα πουλαω στην Ελλαδα. </p>

Εναρξη ατομικης επιχειρησης με οτι συνεπαγετε.

Εσυ ξερεις αν αξιζει η οχι ...

Θα το ανακαλυψεις εκ του αποτελεσματος.

Εαν δεν στοκαρεις τοτε το πολυ πολυ να χασεις 2 3 3μηνα απο την ζωη σου και καποια ευρω απο εφκα κτλ ...

Εξαρταται λοιπον τι προσδοκας και τι διαθεση εχεις ..

Δημοσ.

καταλαβα κατι αδυνατον δλδ για εξτρα  μικρο εισοδημα εφοσον θα ειμαι στο Εφκα... Αν το κανω παρανομα οπως οι περισσοεροι θα ειναι ακομα χειροτερο αν με πιασουον οποτε καλυτερα να τ αφησω στην ακρη, Εγω συγγεκριμενα θελω να φερνω πραματα που δεν τα φερνουν αλλες εταιριες στην Ελλαδα απο κινητα κινεζικα μεχρι μικροπραμματα πιο πολυ που θα ειναι χρησιμο για το σπιτι η για τον καθε ενα, Τρ εδω μεσα οι περισσοτεροι μπορουμε να μπουμε στο ebay, amazon κτλ και να το αγορασουμε αλλα καποιος αλλος δεν γνωριζει και θα εδινε 2-3ε παραπανω και θα το επαιρνε απο εμενα που λεει ο λογος η στυλ οπως ειναι ενα κινεζικο κααστημα αλλα ηλεκτρονικο, Αν υπολογισω εφκα, τελωνεια κτλ οπως ειπε ενας παραπανω δν θα το παιρνω 5 και θα το δινω 8 αλλα θα αναγκαζομαι να το δινω 20 και δν θα εχει αποτελεσμα

Δημοσ.

Ελλάδα είσαι

Οποιαδήποτε αρχή για μπίζνες πρέπει να πεθάνει στην φορολογία.

Πάνε οι χρυσές και καλές εποχές που ολοι άνοιγαν ένα μαγαζάκι και έβγαζαν ένα νορμάλ η αρκετό κέρδος.

Πλέον το 80% μπαίνει μέσα με τα τσαρούχια και μετά χρωστάει παντού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...