Den_3erw_ti_na_valw Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καλησπέρα. Τις τελευταίες 2 βδομάδες νομίζω μου στέλνεται ένα e-mail από τo paypal service και μου λέει να κάνω confirm (φωτογραφία:paypal1.PNG).Αλλά στη σελίδα που με πάει (φωτογραφία:paypal-email.PNG) μου φαίνεται πολύ περίεργη ,ύποπτη βασικά, ο σύνδεσμος ακόμα και τα γράμματα έχουν διάφορα από την πραγματική σελίδα όταν πάω να συνδεθώ (φωτογραφία:paypal-sindesi.PNG).Να κάνω confirm ή θα μου κλέψουν τον λογαριασμό ;(Έχω κρύψει ορισμένα στοιχειά. )Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας .
petran91 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Καλά κάνει και σου φαίνεται ύποπτη. Phishing scam είναι. 1
Den_3erw_ti_na_valw Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ. Και τι μπορώ να κάνω για αυτό.
GReaperEx Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Τίποτα. Βάλε τους στα spam και αγνόησε τους. 1
isay Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Οκ ευχαριστώ πολύ. Οτι η ιστοδιευθυνση ειναι ασχετη δε σου έκανε εντύπωση; Μπαμ κάνει 1
gbouros Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Σου ζητάνε να κάνεις log in στο paypal από μια σελίδα με το όνομα merolife.com και αναρωτιέσαι αν κάτι πάει στραβά;
Den_3erw_ti_na_valw Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Ναι ρε παιδιά επειδή μου φάνηκε περίεργο ρώτησα
theopan Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Ναι ρε παιδιά επειδή μου φάνηκε περίεργο ρώτησα Ήταν τόσο προφανές που δεν χρειαζόταν καν να ρωτήσεις εννοούν. Μπορούσες να είσαι απόλυτα βέβαιος από μόνος σου.
tsioulak Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ήταν τόσο προφανές που δεν χρειαζόταν καν να ρωτήσεις εννοούν. Μπορούσες να είσαι απόλυτα βέβαιος από μόνος σου. Δεν πειραζει που ρώτησε, έτσι μαθαίνει ο κόσμος. Κανε επίσης αναφορα στο PayPal. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα