Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Στον υπολογιστή της υπογραφής μου,όταν κάνω εκκίνηση ανοίγει πρώτα στο bios μόνος του χωρις να πατήσω τίποτα.Μόλις κάνω exit από το bios τότε μπαίνει σε windows κανονικά.Κατά τα άλλα δουλεύει απροβλημάτιστα.Και τις όποιες ρυθμίσεις στο bios να κάνω θα τις κρατήσει,και στα windows μετά.Αυτό συνέβει μετά από αλλαγή hardware (μητρική,μνήμες επεξεργαστή).Τα παλιά μου ήταν i7 4770k,asrock z97x killer,kingston hyperx savage ddr3 με τα οποία δούλευε άψογα.

Δημοσ.

λιγο longshot αλλα μπας και εχει τιποτα notify me for any hardware changes στο bios και σε πεταει απο κεινο?δεν ξερω και τι ακριβως κανει αυτη η ρυθμιση αλλα λεμε τωρα

Δημοσ.

οταν αλλαζεις μητρικη, το σωστο ειναι κανεις απαραιτητα format-new instalation.

Που να περνάς πάλι από την αρχή όλη τη σειρά battlefield .... :P

Δημοσ.

Που να περνάς πάλι από την αρχή όλη τη σειρά battlefield .... :P

Τα περισσοτερα παιχνιδια παντως παιζουν και αντιγραφοντας το εγκαταστημενο απλα βρες τα saves μηπως ειναι σε τιποτα εγγραφα κτλ για σιγουρια... Και αν τυχων καποιο δεν ξεκιναει, 99% αμα κανεις setup το directx το δικο του, θα παιξει... Το χω κανει πολλες φορες γι αυτο στο λεω... Παντα τα παιχνιδια τα εχω στον 2ο hdd κι οχι στον δισκο με τα windows(ssd) γι αυτο τον λογο..

Βεβαια αυτο με το format δεν εχει καμια σχεση με το οτι ξεκιναει στο bios κατευθειαν... Μπες στο bios και κοιτα για καποια ρυθμιση που ισως σε βαζει παντα εκει.. Δεν ειμαι σιγουρος γι αυτο αλλα κοιτα το... Μετα κοιτα μηπως σε βαζει επειδη κατι πρεπει να αλλαξεις, σε μνημες cpu καναν χρονισμο που θελει ρυθμιση... Οταν ειναι ετοιμο να μπει δεν σου βγαζει κανενα μηνυμα μηπως σου λεει να αλλαξεις κατι και μετα σε βαζει?

Δημοσ.

Εμένα πάντως σε πελάτη το έφτιαξα απενεργοποιόντας όλα τα boot device στο uefi εκτός απο το windows boot manager,,βέβαια θα μπορόυσε να είναι και κάτι απλό όπως να τα έχει φτύσει η μπαταρία της μητρικής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...