anrim27 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Γεια σας. Εχω το tablet 'toshiba wt8' με λειτουργικο windows 8.1 .Oταν μπαινω στο youtube μεσω του chrome(ενημερωμενος), τα σχολια για κανενα βιντεο δεν εμφανιζονται. Ειτε συνδεθω με καποιο προσωπικο λογαριασμο στο youtube, ειτε οχι. Τι μπορει να φταιει; Αν μπω μεσω αλλου browser(i.e) τα σχολια φαινονται κανονικα.
kajwbtfe Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Εννοείς φαίνεται το video σε πλήρη οθόνη και από κάτω δεν φαίνονται τα σχόλια?Αν γύρισεις το tablet οριζόντια λογικά θα χωρίσει στα δύο η οθόνη και από κάτω θα φαίνονται τα σχόλια.
anrim27 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Οχι,δεν βλεπω σε πληρη οθονη. Φαινονται κανονικα τα προτεινομενα βιντεο απο κατω, αλλα κανενα σχολιο(εννοειτε οτι ουτε εγω μπορω να γραψω σχολιο) Να αυτο βλεπω (τωρα που ειναι της μοδας και το survivor) https://www.youtube.com/watch?v=G1IguFTQ7Pk
kajwbtfe Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Πατώντας στο λινκ που βάζεις εγώ μπορώ να βάλω σχόλιο κάτω από το video(δεν έχει γράψει κανείς ακόμα κάτι).Δεν μπορω να σε βοηθήσω μάλλον γιατί εμένα από android chrome φαίνονται κανονικά..
anrim27 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Και σε μενα, με αλλο browser ή αλλο λειτουργικο, τα σχολια φαινονται κανονικα. Ισως με τον συνδυασμο windows 8.1 και chrome, να παιζει κατι. Αν εχει καποιος αλλος αυτον τον συνδυασμο, ας μου πει.
Fubar.gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Το youtube εβγαλε πρόσφατα μια νέα λειτουργία οπου τα comments μπλοκάρονται αυτόματα σε μερικά βίντεο. Δές εδώ πώς μπορείς να απενεργοποιήσεις το restricted mode: https://support.google.com/youtube/answer/174084?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en-GB
anrim27 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αν δεις στο βιντεακι απο πανω, εχω απενεργοποιησει ηδη την περιορισμενη προσβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα