np91 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αγορά 9 Μαρτιου και στο έστειλαν 21 Μαρτίου; Πολλές μέρες έκαναν. Ηταν σε flash sale και εγραφαν αποστολη μετα της 15 Μαρτιου και εμενα το εστειλαν 21 1
np91 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δες και εδώ τι σου βγάζει: http://postnl.post/ 27-03-2017 07:45 The item is on transport to the country of destination GREECE 26-03-2017 11:22 The item is at the PostNL sorting center 22-03-2017 10:02 The item is pre-advised
ServerStationF1 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 ΘΑ ενημερώσω για την εξέλιξη του θέματος. Έστειλα στο paypal πως δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τον πωλητή και πως ο πωλητής προσπάθησε να με κοροϊδέψει προτείνοντας μου αποζημίωση το μισό ποσό της αξίας του δέματος χωρίς καν να έχω παραλάβει το δέμα. Τώρα περιμένω απάντηση ( Awaiting other party's responce ). 1
np91 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 ΘΑ ενημερώσω για την εξέλιξη του θέματος. Έστειλα στο paypal πως δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τον πωλητή και πως ο πωλητής προσπάθησε να με κοροϊδέψει προτείνοντας μου αποζημίωση το μισό ποσό της αξίας του δέματος χωρίς καν να έχω παραλάβει το δέμα. Τώρα περιμένω απάντηση ( Awaiting other party's responce ). Περιμένω να δω την απάντηση που θα σου δώσει το PayPal γιατί και εγώ για εκεί βαδίζω
@X@ Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ημουν ενα βημα πριν προχωρήσω στο dispute,. Τους ειχα στειλει ηδη μηνυματα και επεμεναν να μου προσφέρουν το μισο ποσο (38$). Την τρίτη φορα τους αναφερω αυτο προτεινες και τους ενημερώνω οτι αν δεν επιστραφει ολο το ποσο η ξανασταλει το προιον θα κανω paypal dispute. Τωρα μολις η απαντηση τους ηρθε και μου δινου 45$ απο 38$ που λεγανε. Το θεμα ειναι τι κανω τωρα? Ξεκιναω paypal dispute η συνεχιζω την συνομιλια ζητώντας ξανα ολο το ποσο? Ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοήθεια.
Billator Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ημουν ενα βημα πριν προχωρήσω στο dispute,. Τους ειχα στειλει ηδη μηνυματα και επεμεναν να μου προσφέρουν το μισο ποσο (38$). Την τρίτη φορα τους αναφερω αυτο προτεινες και τους ενημερώνω οτι αν δεν επιστραφει ολο το ποσο η ξανασταλει το προιον θα κανω paypal dispute. Τωρα μολις η απαντηση τους ηρθε και μου δινου 45$ απο 38$ που λεγανε. Το θεμα ειναι τι κανω τωρα? Ξεκιναω paypal dispute η συνεχιζω την συνομιλια ζητώντας ξανα ολο το ποσο? Ευχαριστω εκ των προτέρων για την βοήθεια. Γιατί δεν διαβάζεις ακριβώς τι έγραψα πριν στο φίλο; Κάνεις ακριβώς το ιδιο πράγμα κ εσύ.
@X@ Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Γιατί δεν διαβάζεις ακριβώς τι έγραψα πριν στο φίλο; Κάνεις ακριβώς το ιδιο πράγμα κ εσύ. Αυτο εκανα ακριβως που ειπες . Βασικα το μηνυμα μου απευθυνοταν κυριως σε σενα . Μετα απο 2 μηνυματα , τους ειπα αυτο που προτεινες , αυτοι ομως απλα μου ανεβασαν το ποσο απο 38$ σε 45$ Για αυτο ρωτησα πως να προχωρησω τωρα . Να συνεχισω να τους αναφερω οτι θα κανω Paypal dispute ? η να κανω οντως το dispute ?
Billator Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Αυτο εκανα ακριβως που ειπες . Βασικα το μηνυμα μου απευθυνοταν κυριως σε σενα . Μετα απο 2 μηνυματα , τους ειπα αυτο που προτεινες , αυτοι ομως απλα μου ανεβασαν το ποσο απο 38$ σε 45$ Για αυτο ρωτησα πως να προχωρησω τωρα . Να συνεχισω να τους αναφερω οτι θα κανω Paypal dispute ? η να κανω οντως το dispute ? Το αντικείμενο σου πόσο κόστιζε; Αν τα 45$ δεν είναι όλο το ποσό τους ξαναλές αν δεν σου κάνουν full refund ότι θα ανοίξεις κατευθείαν claim στην paypal ότι προσπαθούν να σε κοροϊδέψουν. Περίμενε να δεις την απάντηση τους κ αν λεν τα ίδια ανοίγεις dispute, κ το κάνεις escalate κατευθείαν και γράφεις μετά στην paypal ακριβώς τι έγινε. 1
@X@ Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Προτεινεις να το ξαναπω δηλαδη ε? Ok . Ολο το ποσο ηταν 76$ . Στην αρχη προτειναν να παρω τα μισα (38$). Μετα την πρωτη αναφορα για paypal dispute μου το αλλαξαν σε $45 . Θα τους ξαναπω αλλη μια φορα , αν μου πουν τα ιδια , παω σε dispute. thanks. 1
@X@ Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ενημερωνω για οσους εχουν το ιδιο θεμα. Μετα απο προτροπη του Billator , τους ξαναειπα για 4η φορα να επιστρεψουν ολο το ποσο . Τους ανεφερα ξανα οτι με καλυπτει το Paypal ασχετως το insurance που τονιζουν ολη την ωρα . Τους ειπα οτι αυτο θα ναι και το τελευταιο μου μηνυμα γιατι κουραστηκα να ασχολουμε μαζι τους , και οτι μετα απο αυτο καταφευγω σε dispute και δεν προκειται να ξαναπαραγγειλω τιποτα απο αυτους . Ηρθε η απαντηση τους πριν λιγο και αποφασισαν τελικα να πιστωσουν ολο το ποσο στο Gearbest wallet μου . (σε max 24ωρες θα εχει πιστωθει οπως λενε) . Ευχαριστω τον Billator για τις συμβουλες . 1
dexterios Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Το θέμα με το wallet είναι οτι πλέον τα χρήματα σου δεν θα έχουν την απόλυτη προστασία του paypal. Πχ εάν με το wallet παραγγείλεις ξανά αυτό που ήταν να πάρεις και πριν και πάλι δεν σου έρθει ή σου έρθει σπασμένο χαλασμένο κτλ τι θα κάνεις; Νέα χρέωση paypal που να αντιστοιχεί δεν θα υπάρχει. Αν πας να ανοίξεις dispute για την προηγούμενη παραγγελία στο paypal θα παρουσιάσουν αυτοί τα email που επιβεβαιώνεις ότι σε ικανοποιεί να σε αποζημιώσουν στο wallet και θα το κλείσουν
ServerStationF1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Πολλές περιπτώσεις ακούω από Gearbest τι γίνεται και λένε ότι είναι αξιόπιστο. Όσες φορές έχω παραγγείλει από ebay ποσό πάνω από 40 ευρώ μου ερχόταν μέσα σε 15 με 20 ημέρες το πολύ!
Billator Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Το θέμα με το wallet είναι οτι πλέον τα χρήματα σου δεν θα έχουν την απόλυτη προστασία του paypal. Πχ εάν με το wallet παραγγείλεις ξανά αυτό που ήταν να πάρεις και πριν και πάλι δεν σου έρθει ή σου έρθει σπασμένο χαλασμένο κτλ τι θα κάνεις; Νέα χρέωση paypal που να αντιστοιχεί δεν θα υπάρχει. Αν πας να ανοίξεις dispute για την προηγούμενη παραγγελία στο paypal θα παρουσιάσουν αυτοί τα email που επιβεβαιώνεις ότι σε ικανοποιεί να σε αποζημιώσουν στο wallet και θα το κλείσουν Για να μην σε πρήζουν βάζεις Insurance, το οποίο το έχει βγάλει από τους πόντους που πήρε επειδή θα του μπουν τα λεφτά στο wallet Προσωπικά ποτέ δεν είχα θέμα με το Gearbest, χρειάστηκε πολλές φορές να επιστρέψω πίσω ή να αποζημιωθώ κ όλα έγιναν χωρίς paypal. Όλα τα refund πάντα στο wallet τα έβαζα απλά για τους πόντους αφού ούτως η άλλως θα αγόραζα κάτι από αυτούς. Επειδή μου έτυχε DOA προιόν από αγορά wallet κ το έπαιζαν τρελίτσες τους είπα ότι θα ανοίξω dispute στην αγορά που έδωσαν refund (180 μέρες δίνει το Paypal είναι περισσότερο από αρκετές) κ πήρα άμεσα refund. Αυτοί βασίζονται στο ότι θα συμβιβαστείς για να την βγάλουν "φθηνότερα". Γενικότερα με υπομονή βγάζεις άκρη πάντα με το Gearbest κ κυρίως δεν είσαι εσύ ποτέ ο χαμένος. Πολλές περιπτώσεις ακούω από Gearbest τι γίνεται και λένε ότι είναι αξιόπιστο. Όσες φορές έχω παραγγείλει από ebay ποσό πάνω από 40 ευρώ μου ερχόταν μέσα σε 15 με 20 ημέρες το πολύ! Άσχετο ο χρόνος αποστολής με την αξιοπιστία ενός καταστήματος. Από ebay εμένα μου έτυχε κ παραγγελία 100 ευρώ να έρθει μετά απο 6 μήνες οπότε δεν λέει τίποτα αυτό.
djuan1988 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Προσωπικά δε θα δεχόμουν επιστροφή στο κάθε wallet. Όπως πήραν ζεστά ζεστά τα δολάρια από την κάρτα μου, έτσι πρέπει να τα επιστρέψουν. Και ειδικά μετά από αυτή τη συμπεριφορά μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δε θα σου τη φέρουν πάλι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις