Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω μια αγορά μέσω Paypal γύρω στα 200 ευρώ, εντός ΕΕ. Έχω λογαριασμό Paypal αλλά δεν ξέρω πως να κάνω την μεταφορά(; )χρημάτων(ή όχι) στο λογαριασμό με τη λιγότερη δυνατή προμήθεια. Η μόνη κάρτα που έχω είναι της μισθοδοσίας.Και αν ξέρετε τι προμήθεια χρεώνεται γενικά.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να μεταφέρεις χρήματα από την τράπεζα στο paypal. Δηλώνεις την κάρτα σου στο paypal, κάνεις την αγορά και το paypal τα τραβάει από την κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει προμήθεια, 200 λέει 200 θα πληρωσεις

Υπάρχει προμήθεια την οποια πληρώνει ο πωλητής.

Δημοσ.

Υπάρχει προμήθεια την οποια πληρώνει ο πωλητής.

...και τι μας νoιαζει εμάς, και τι σχέση εχει με την ερώτηση του ts, αλλα ειπες ας κανω και εγω ενα ποστ :-D

Δημοσ.

Άλλη μια ερώτηση. Αν ο έμπορος αυτός είναι αποκλεισμένος λόγω cc, τότε μόνο με top up μπορώ να το κάνω;

Αν έννοιες topup απο ελληνική κάρτα δεν μπορείς και αυτό το απαγορεύουν τα cc, μονο με έμβασμα ή με κάποια κάρτα όπως η revolut

Δημοσ.

Όχι, λέω με έμβασμα από τον λογαριασμό μου στο PayPal. Revolut στο όνομα μου δεν έχω οπότε δεν βλέπω άλλο τρόπο. Οπότε κάνω έμβασμα και μετά στη συναλλαγή θα τα τραβήξει αυτόματα από το πόσο που είναι ήδη διαθέσιμα στο PayPal. Σωστά;

Δημοσ.

Ναι κανείς έμβασμα και περιμένεις 2-3 με εργάσιμες μέρες, στο διάστημα αυτό μπαινεις στο ππ και ελέγχεις ποτε θα εμφανιστούν τα χρηματα στο balance, όταν δεις τα χρήματα στο ππ τοτε μπορείς να κανείς οποιαδήποτε αγορά θέλεις

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είχα καταλάβει και γω αλλά δεν ήμουν 100% σίγουρος, μη έχοντας ξανακάνει αγορά μέσω pp, είπα να σιγουρευτώ.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο και την απάντησή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...