CrisCrisCris Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Θέλω να κάνω μια αγορά μέσω Paypal γύρω στα 200 ευρώ, εντός ΕΕ. Έχω λογαριασμό Paypal αλλά δεν ξέρω πως να κάνω την μεταφορά(; )χρημάτων(ή όχι) στο λογαριασμό με τη λιγότερη δυνατή προμήθεια. Η μόνη κάρτα που έχω είναι της μισθοδοσίας.Και αν ξέρετε τι προμήθεια χρεώνεται γενικά.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Υπάρχει θέμα ιδικά για το ππ, αν ανοίγουμε για κάθε ερώτηση και θέμα καήκαμε
CrisCrisCris Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δεν έβγαλα κάποια άκρη για αυτό έκανα καινούργιο θέμα. Αν πιστεύετε ότι δεν έχει νόημα ας κλειδωθεί.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δεν υπάρχει προμήθεια, 200 λέει 200 θα πληρωσεις
CrisCrisCris Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ για το χρόνο σου φίλε. Καλό Πάσχα.
letom Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν χρειάζεται να μεταφέρεις χρήματα από την τράπεζα στο paypal. Δηλώνεις την κάρτα σου στο paypal, κάνεις την αγορά και το paypal τα τραβάει από την κάρτα. 1
CrisCrisCris Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ευχαριστώ φίλε letom για την ξεκάθαρη απάντηση σου.Καλό Πάσχα.
tsioulak Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν υπάρχει προμήθεια, 200 λέει 200 θα πληρωσεις Υπάρχει προμήθεια την οποια πληρώνει ο πωλητής.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Υπάρχει προμήθεια την οποια πληρώνει ο πωλητής. ...και τι μας νoιαζει εμάς, και τι σχέση εχει με την ερώτηση του ts, αλλα ειπες ας κανω και εγω ενα ποστ
CrisCrisCris Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Άλλη μια ερώτηση. Αν ο έμπορος αυτός είναι αποκλεισμένος λόγω cc, τότε μόνο με top up μπορώ να το κάνω;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Άλλη μια ερώτηση. Αν ο έμπορος αυτός είναι αποκλεισμένος λόγω cc, τότε μόνο με top up μπορώ να το κάνω; Αν έννοιες topup απο ελληνική κάρτα δεν μπορείς και αυτό το απαγορεύουν τα cc, μονο με έμβασμα ή με κάποια κάρτα όπως η revolut
CrisCrisCris Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Όχι, λέω με έμβασμα από τον λογαριασμό μου στο PayPal. Revolut στο όνομα μου δεν έχω οπότε δεν βλέπω άλλο τρόπο. Οπότε κάνω έμβασμα και μετά στη συναλλαγή θα τα τραβήξει αυτόματα από το πόσο που είναι ήδη διαθέσιμα στο PayPal. Σωστά;
NikosKallithea Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ναι κανείς έμβασμα και περιμένεις 2-3 με εργάσιμες μέρες, στο διάστημα αυτό μπαινεις στο ππ και ελέγχεις ποτε θα εμφανιστούν τα χρηματα στο balance, όταν δεις τα χρήματα στο ππ τοτε μπορείς να κανείς οποιαδήποτε αγορά θέλεις 1
CrisCrisCris Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Αυτό είχα καταλάβει και γω αλλά δεν ήμουν 100% σίγουρος, μη έχοντας ξανακάνει αγορά μέσω pp, είπα να σιγουρευτώ. Σε ευχαριστώ για το χρόνο και την απάντησή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα