xovoli Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα το πρόβλημα που έχω είναι με την ταχύτητα του internet κάνω τεστ ταχύτητας με το speed test ενώ ξεκινά με 10 εως 12 mbps στο τέλος πέφτει στα 3 εως 4 mbps επικοινώνησα και με τον παροχο μου την Vodafone και μου λέει πως η γραμμή μου είναι εντάξει άλλαξα και ρουτερ και πάλι τα ίδια. έχουμε καμία λύση ευχαριστώ
stelios18120 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ναι άλλαξε πάροχο Η vodafone είναι για γέλια 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Το speedtest δεν ειναι το σιτε που θα σου πει την ταχύτητα σου, την ταχύτητα σύνδεσης την λεει ο ρουτερ σου και μονο αυτο αναγνωρίζει ο καθε παροχος, επίσης αν θελεις να κανεις τεστ πρέπει να πας στο σιτε της voda και να κατεβάσεις ενα απο το διαθέσιμα για τεστ αρχεία. Ανεβασε και τα στατιστικά σου να δουμε τι γίνεται
xovoli Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 ξεκινησε με 10 και στο τελος 2,5 Στατιστικά τη εννοείς
Ghost_Rider Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Ναι άλλαξε πάροχο Η vodafone είναι για γέλια πωπω και ηθελα να κανω εκει συμβολαιο θενκς! 1
navigator0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τα στατιστικα της γραμμης σου απο το menu του router σου ανεβασε. Εκει που γραφει την ταχυτητα.
xovoli Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 αυτα ειναι ? το ρουτερ ειναι του οτε γιατη δουλευει καλιτερα απο της vodafone
navigator0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δεν ειναι αυτο. Καπου να λεει download, upload, snr, attenuation κτλ δες.
navigator0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δεν φαινεται το attenuation στα στατιστικα και δεν ξερω που το γραφει στο router σου. Εγω βλεπω το upload λιγο χαμηλο που ειναι λιγο υποπτο. Το snr ειναι κλειδωμενο ψηλα απτον παροχο μαλλον. Δοκιμασε να βγαλεις ολες τις τηλεφωνικες συσκευες και κανε μετα επανεκκινηση στο router και δες τα στατιστικα παλι και τι βγαζει το speedtest με καλωδιο ethernet. Θεωρω οτι το speedtest ειναι χαμηλο παντως...
Xristaras12 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 οι μετρήσεις γίνονται ενσύρματα η ασύρματα; επίσης μιλάς για vodafone και μας δειχνεις εικόνες απο μόντεμ του οτε με username του οτε. τι ισχύει απο τα 2;
xovoli Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 οι μετρησεις γινονται ενσυρματα απλα το ρουτερ ειναι του οτε Για τον ίδιο λόγο άλλαξα το ρουτερ το ρουτερ της Vodafone μου έκανε και αυτό τα ιδία και έβαλα του ΟΤΕ το οποίο με σταθεροποίησε την ταχύτητα για 2 μήνες περίπου και τώρα μου κάνη και αυτό τα ίδια
rfc Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Σε τορρεντς με ποσο κατεβαζεις ρε φιλος? Εχεις σκαναρει το πισι σου για τυχον malwares? Εγω στο σπιτι που εχω voda, κλειδωνω στα 20 και κατεβαζω με πανω απο 18.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα