totem_lost Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως νιώθω μόνη μόνο όταν βρίσκομαι με άτομα που δεν θα ήθελα να είμαι. Κατά τα άλλα όποτε έχω την ησυχία μου καλοπερνάω. 2
isspro1998 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 ξέχασες, ότι δε σε αφήνουν να διαβάσεις το εκκρεμές του φουκώ. α ωστε υπαρχουν και αλλοι που ξερουν απεξω τα επεισοδια των απαραδεκτων..χαχαχα..σουπερ! 1
Dinos_12345 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως νιώθω μόνη μόνο όταν βρίσκομαι με άτομα που δεν θα ήθελα να είμαι. Κατά τα άλλα όποτε έχω την ησυχία μου καλοπερνάω. Πόσο δίκιο. Ειδικά όταν πρέπει να γιορτάζω κάτι που δεν θέλω. Χριστούγεννα, Πάσχα και δεκαπενταύγουστο. Μου λένε χρόνια πολλά, Χρίστος Ανέστη και βράζω. Έχει πολύ πλάκα να είμαι με συγγενείς σε σπίτι το Πάσχα και να είναι όλοι με το έθιμο, ενώ εγώ στη γωνία με τη μπριζόλα μου αγνοώντας τα πάντα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Η λύση είναι να μην το γιορτάζεις. Ενήλικας δεν είσαι; Πού είναι το πρόβλημα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Εγώ πάντως νιώθω μόνη μόνο όταν βρίσκομαι με άτομα που δεν θα ήθελα να είμαι. Κατά τα άλλα όποτε έχω την ησυχία μου καλοπερνάω. Obligatory: https://www.youtube.com/watch?v=gf4Z8pcEimQ
Ghost_Rider Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 οσο εχω την μονακριβη αδερφη μου ποτε μα ποτε εις τους αιωνας των αιωνων αμην δε θα νιωσω μονος ειτε ζουμε μαζι ειτε σε αλλα διαμερισματα 1
Dinos_12345 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Η λύση είναι να μην το γιορτάζεις. Ενήλικας δεν είσαι; Πού είναι το πρόβλημα;Ναι 15 άτομα στο σπίτι και ο ψωριάρης χώρια. Είναι καλύτερα να περνάω απαρατήρητος αυτές τις 2-3 φορές κάθε χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα