Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνω μια αναζήτηση σε λέξεις κλειδιά όχι για adwords αλλά πιο πολύ για seo.

Θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό με αυτό που ψάχνω

Ψάχνοντας στο adwords βλέπω μεγάλη διαφορά από το να βάλεις την μια συγκεκριμένη φράση

με τόνους : 90 αναζητήσεις

χωρίς τόνους  : 1000 αναζητήσεις

Το αν θα κάνεις adwords συνεπάγεται ότι θα διαλέξεις σαν λέξη η φράση αυτήν χωρίς τόνους η μπορει να βάλεις και τις δύο

Στο seo τι μπορείς να κάνεις? Θα πρέπει να βάλεις τις λέξεις του προϊόντος χωρίς τόνους για να στοχεύσεις περισσότερους?

Επειδή έχουμε αρκετά τηλέφωνα για μια συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων μου έκανε εντύπωση αλλά μετά είδα ότι μάλλον τα έβαζαν χωρίς τονους

Δημοσ.

Πρακτικά γράφοντας χωρίς να ξέρω στα κινητά δεν χρησιμοποιούν τόνους.

Οπότε αν θες να στοχεύσεις σε κινητές συσκευές τα γράφεις χωρίς τόνους.

Δεν ξέρω

Όμως το βρίσκω λίγο bug της Google, Μιας και τα Ελληνικά είναι κατά παράδοση με τόνους

Με την ίδια λογική μπορείς να αναζητήσεις και με greeglish ...

Παραπάει Google !!!

Δημοσ.

Όμως το βρίσκω λίγο bug της Google, Μιας και τα Ελληνικά είναι κατά παράδοση με τόνους

Δεν ειναι bug της Google.. ειναι "bug" των ανθρωπων. H Google μια χαρα ξερει τι ειναι τι. Εμεις απλα βαριομαστε να το γραψουμε σωστα. Οποτε αν εξ'αρχης γραφουμε κατι λανθασμενα λογικο ειναι να μην παρουμε τα αποτελεσματα που περιμενουμε.

Για μενα καλο θα ηταν να υπαρχουνε και λεξεις κλειδια χωρις τονους γιατι αυτες ειναι που εισαγωνται. Κατα βαση, κοιταμε τι αναζηταει το κοινο. Ακομα και να εψαχναν ολοι τη λεξη "πλιντιριο" ειτε ειναι λαθος ορογραφικα, ετσι θα το εβαζα στο adwords. 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αλλα αμα βαλεις πλιντιριο επιστρεφει αποτελεσματα για πλυντηριο ρωτωντας σε απο κατω αν θες να εμφανιστουν αποτελεσματα για πλιντιριο

Δημοσ.

άλλο adwords και άλλο seo

στα keywords του adwords βαζεις καθε πιθανη παραλλαγη.

στο seo δηλαδη στο περιεχομενο του site τα βαζεις σωστα με τονους.

(στα backlinks μονο μπορεις να παιξεις χωρις τονους)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...