Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες ειναι η πρωτη φορα που κανω παραγελια απο τα public... Εκανα μια παραγγελια το σαββατο και μια εχθες(και η τις 2 τις εκανα με πιστοτικη καρτα)... Η πρωτη παραγγελια εχει κολλησει στο σταδιο "Προς Διεκπεραίωση" ενω η αλλη απλα γραφει οτι καταχωρηθηκε.. Σημερα το πρωι που πηρα τηλεφωνο μου ειπανε πως ειναι προς τιμολογηση και οτι θα σταλθει αλλα δεν εχει αλλαξει κατι... Να τις ακυρωσω και να παρω απο αλλου η να περιμενω? Αν καποιος εχει παραγγιλει και  αυτος και εχει κολησει στα ιδια σταδια ας με διαφωτησει :P

Δημοσ.

Κάτσε ντε αμέσως να τις ακυρώσεις :D

Σε πόσες μέρες έλεγε παράδοση;

Δημοσ.

Να τις ακυρωσω και να παρω απο αλλου η να περιμενω? Αν καποιος εχει παραγγιλει και  αυτος και εχει κολησει στα ιδια σταδια ας με διαφωτησει :P

Να μην ακυρώσεις τίποτα εφόσον έχεις ήδη πληρώσει. Θα μπλέξεις με τα refund και μπορεί να καθυστερήσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που εγώ προσωπικά επιμένω στην αντικαταβολή όπου μπορώ (στα Ελληνικά μαγαζιά) και δεν προπληρώνω ποτέ. Τα Ελληνικά μαγαζιά -και τα "μεγάλα" και τα "σοβαρά"- έχουν αποδειχτεί αναξιόποστα στο θέμα της ακρίβειας διαθεσιμότητας...

Δημοσ.

Να μην ακυρώσεις τίποτα εφόσον έχεις ήδη πληρώσει. Θα μπλέξεις με τα refund και μπορεί να καθυστερήσουν. Αυτός είναι και ο λόγος που εγώ προσωπικά επιμένω στην αντικαταβολή όπου μπορώ (στα Ελληνικά μαγαζιά) και δεν προπληρώνω ποτέ. Τα Ελληνικά μαγαζιά -και τα "μεγάλα" και τα "σοβαρά"- έχουν αποδειχτεί αναξιόποστα στο θέμα της ακρίβειας διαθεσιμότητας...

Συμφωνώ, επισης για κάποιον λόγο, οταν ειναι να επιστρέψουν χρήματα αργούν υπερβολικά.

Δημοσ.

Κάτσε ντε αμέσως να τις ακυρώσεις :D

Σε πόσες μέρες έλεγε παράδοση;

Η μια ελεγε μεχρι τελος βδομαδας η αλλη ελεγε στις 10 αλλα τιποτα μεχρι σημερα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...