RedHawk09 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Καλησπερα παιδια..Εφτιαξα εναν καινουριο λογαριασμο στη paypal πριν 3 μερες και εβαλα την καρτα μου(χρεωστικη πειραιως).Μετα με χρεωσαν ενα μικρο ποσο και μου ζηταει να βρω εναν τετραψηφιο αριθμο.Δε μπορω να βρω τον 4ψηφιο ουτε στην ανανεωση του βιβλιαριου ουτε οταν παω στο μηχανημα και επιλεγω "υπολοιπο-κινησεις".Ξερει κανενας που μπορω να το βρω?
UsualSuspect__ Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Έχω καιρό να κάνω την διαδικασία αλλά νομίζω πως εννοεί κάποιον κωδικό που σου έστειλαν σε sms η στο email σου
theopan Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δε μπορω να βρω τον 4ψηφιο ουτε στην ανανεωση του βιβλιαριου ουτε οταν παω στο μηχανημα και επιλεγω "υπολοιπο-κινησεις".Ξερει κανενας που μπορω να το βρω? Δεν φαίνεται ούτε στο βιβλιάριο ούτε στο ΑΤΜ. Στο ebanking της τράπεζας πρέπει να τον ψάξεις (θεωρείται απολύτως αυτονόητο ότι πρέπει να έχεις ebanking πλέον σε όλες τις τράπεζες με τις οποίες έχεις νταλαβέρια). Αν δεν έχεις παρ' όλα αυτά, πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών της τράπεζας και ζήτα να σου τον πουν.
Neg Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Έχω καιρό να κάνω την διαδικασία αλλά νομίζω πως εννοεί κάποιον κωδικό που σου έστειλαν σε sms η στο email σου Όχι εννοεί τον κωδικό που αναγράφετε στον αναλυτικό λογαριασμό δίπλα στο ποσό που τραβήξανε. ΠΧ PayPal - TF142AE21 * 4355 * A112 - 0,10€
bromiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Δημοσ. 11 Απριλίου 2017 Αν δεν έχεις ebanking τότε πήγαινε σε κατάστημα τράπεζας.
RedHawk09 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 εγινε παιδια ευχαριστω,πηγα σμρ στη τραπεζα και μου ειπαν τον κωδικο.
tsioulak Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 εγινε παιδια ευχαριστω,πηγα σμρ στη τραπεζα και μου ειπαν τον κωδικο. Σου τον είπαν εύκολα ή σε κάνανε ιστορίες;
RedHawk09 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 πανευκολα,σε 2 λεπτακια ειχα ξεμπερδεψει
theopan Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Σου τον είπαν εύκολα ή σε κάνανε ιστορίες; Γιατί να κάνουν "ιστορίες"; Υποχρεωμένοι είναι να δίνουν πλήρη και λεπτομερή αναφορά για οποιαδήποτε κίνηση της κάρτας. Και ο κωδικός αναφέρεται στην αιτιολογία μάλιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα