Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο καλύτερα κάνε λίγο οικονομία δωσε εκατό ευρώ περισσοτερα και πάρε ένα μηχάνημα της προκοπής από Ελλάδα με εγγύηση και χωρίς άγχος για τελωνείο κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνω

Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο καλύτερα κάνε λίγο οικονομία δωσε εκατό ευρώ περισσοτερα και πάρε ένα μηχάνημα της προκοπής από Ελλάδα με εγγύηση και χωρίς άγχος για τελωνείο κτλ.

Δημοσ.

Ένας φίλος ανέφερε πως αν δηλώσω στο shipping Priority Line EU Express δε θα περάσει τελωνείο γτ θα μπεί σε άλλη χώρα της Ε.Ε και μετά θα έρθει Ελλάδα. Ισχύει αυτο?

Γιατι έμαθα πως απο τα περασμένα Χριστούγεννα έχουν γίνει πιο αυστηροί οι τελωνειακοί!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί έτσι κι αλλιώς όλες οι αποστολές (με οποιονδήποτε τρόπο αποστολής) έρχονται Ελλάδα μέσω άλλων ευρωπαϊκών χωρών (πχ Ολλανδία, Αγγλία, Ισπανία κλπ). Δεν υπάρχει αποστολή που να έρχεται απο Κίνα απευθείας στην Ελλάδα. Αν γνωρίζει κανείς κάποια άλλη πληροφορία ας μας πει.

Δημοσ.

Αν τελικα παραγγειλεις πες τους να αναγραψουν επανω στο πακετο gift και να δηλωσουν μηδενικη αξια η αν πουν δε γινεται να βαλουν 20 δολαρια. Παντα με απλο ταχυδρομειο με tracking number οχι courier κλπ. Αν εχει μεσω αλλης ευρωπαικης χωρας πχ nl post παρτο ετσι. Απο ευρωπαικη αποθηκη ειναι πιο σιγουρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...