Dev_angel Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Κάποια άλλα λαπτοπ που έχει βλέπω σε EU αποθήκες περνάνε τελωνείο? Αναφέρομαι σε GearBest πάντα.
stelios18120 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Όχι από Ευρωπαϊκή αποθήκη (ΕU) δεν περνάει τελωνειο Τσεκαρε μήπως αγοράσεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη
moutsa Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο καλύτερα κάνε λίγο οικονομία δωσε εκατό ευρώ περισσοτερα και πάρε ένα μηχάνημα της προκοπής από Ελλάδα με εγγύηση και χωρίς άγχος για τελωνείο κτλ. 1
Elmago1925 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Συμφωνω Χωρίς να θέλω να κάνω τον έξυπνο καλύτερα κάνε λίγο οικονομία δωσε εκατό ευρώ περισσοτερα και πάρε ένα μηχάνημα της προκοπής από Ελλάδα με εγγύηση και χωρίς άγχος για τελωνείο κτλ.
stelios18120 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μα αν είναι να δώσει λεφτά για δασμούς και τελωνεία κτλπ δεν θα τον συμφέρει στο τέλος.
Dev_angel Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Ένας φίλος ανέφερε πως αν δηλώσω στο shipping Priority Line EU Express δε θα περάσει τελωνείο γτ θα μπεί σε άλλη χώρα της Ε.Ε και μετά θα έρθει Ελλάδα. Ισχύει αυτο? Γιατι έμαθα πως απο τα περασμένα Χριστούγεννα έχουν γίνει πιο αυστηροί οι τελωνειακοί!
letom Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί έτσι κι αλλιώς όλες οι αποστολές (με οποιονδήποτε τρόπο αποστολής) έρχονται Ελλάδα μέσω άλλων ευρωπαϊκών χωρών (πχ Ολλανδία, Αγγλία, Ισπανία κλπ). Δεν υπάρχει αποστολή που να έρχεται απο Κίνα απευθείας στην Ελλάδα. Αν γνωρίζει κανείς κάποια άλλη πληροφορία ας μας πει.
dimis52 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αν τελικα παραγγειλεις πες τους να αναγραψουν επανω στο πακετο gift και να δηλωσουν μηδενικη αξια η αν πουν δε γινεται να βαλουν 20 δολαρια. Παντα με απλο ταχυδρομειο με tracking number οχι courier κλπ. Αν εχει μεσω αλλης ευρωπαικης χωρας πχ nl post παρτο ετσι. Απο ευρωπαικη αποθηκη ειναι πιο σιγουρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα