Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εφεραν ενα Dell n5110 για αλλαγη δισκου γιατι ο δικος του ειχε 16% υγεια.

Παιρνω απο εναν φιλο ενα δισκο 500αρη με 100% υγεια και επιδοση το τσεκαρα με το Sentinel

Τον βαζω πανω παω να βαλω τα 10αρια βλεπω μεγαλη καθυστερηση στην εγκατασταση μεχρι που κολλησε στο περιμενετε.

Τρεχω ενα διαγνωστικο που εχει στο bios μου βγαζει error στον δισκο, βαζω τον δικο του που ειναι πεθαμενος με 16% υγεια και ενα δικο μου παλι χαλασμενο με 84% υγεια και κανει εγκατασταση κανονικοτατα.

Τι μπορει να φταει ασυμβατοτητα δισκου;

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχει απευθειας το βυσμα στην μητρικη εχει αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους βαρεμενους και στο τεστ τους περναει και κανονικα εγκατασταση κανει;

IMG_20170413_013913_1.jpg

Δημοσ.

Δεν μπορω ειναι νεκρη η μπαταρια και θελει να εχει τουλαχιστον 30% μπαταρια συν ρευμα για να περασω bios το προσπαθησα.

Δημοσ.

Τελικα ηταν ο δισκος κατεβασα νεο sentinel και η υγεια ηταν 27% εβαλα αλλον και του εβαλα κανονικα τα 10αρια.

Δημοσ.

Ωραια το εστησα του εβαλα τα 10 τωρα εχω προβλημα στην εκκινηση με black screen

και το τελευταιο bios εβαλα και τους τελευταιους drivers για την Intel και AMD καρτα εβαλα δεν βγαζω ακρη.

Δημοσ.

To fast startup απο τα power options το έχεις κλείσει; Δες και απο το bios μέσα αν έχει κάτι ανάλογο και κλείσε το και αυτό.

Σε ποιο σημείο ακριβώς χτυπάει μαύρη οθόνη; Προλαβαίνει βγάζει το bios ή με το που πατάς το κουμπί μαυρίζει; Το βγάζει τυχαία; Μόνο μια φορά στην πρώτη εκκίνηση; Πάντα;

Δημοσ.

To fast startup απο τα power options το έχεις κλείσει; Δες και απο το bios μέσα αν έχει κάτι ανάλογο και κλείσε το και αυτό.

Σε ποιο σημείο ακριβώς χτυπάει μαύρη οθόνη; Προλαβαίνει βγάζει το bios ή με το που πατάς το κουμπί μαυρίζει; Το βγάζει τυχαία; Μόνο μια φορά στην πρώτη εκκίνηση; Πάντα;

Την βγαζει λιγο πριν δειξει την εικονα χρηστη ξερεις αυτη μεσα στον κυκλο με το ονομα απο κατω.

Στο bios δεν εχει κατι το εκλεισα απο τα Windows αλλα παλι τα ιδια.

Δημοσ.

Πριν βάλεις drivers (δηλαδή στο καπάκι μετά το φορμάτ) είχες κάνει επανεκκίνηση να δεις αν στο κάνει;

Μπορείς να τρέξεις msconfig και να σουτάρεις services και task manager για να σουτάρεις εφαρμογές στο startup μέχρι να δουλέψει.

Αν θες δοκίμασε να βάλεις driver Pack Solution να σου περάσει αυτό τους τελευταίους drivers μπας και....

Δημοσ.

Οχι δεν το εκανε αλλα μου βαζουν τα Windows update drivers με το ζορι και απο τοτε το κανει εβγαλα με DDU και της intel και της amd αβαλα τους τελευταιους μπας και δεν κανουν οι drivers που βαζουν τα windows αλλα παλι....

Αν καταργησω την AMD καρτα γραφικων δουλευει κανονικα.

Παντως ειδα οτι το εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα με τα 10 στο N5110 αλλα δεν εβγαλα ακρη τι εκαναν για να το λυσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...