jimjimgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Κάλησπέρα,Θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νέο μου παιχνίδι: Journal 29: Interactive Book GameΤο Journal 29: Interactive Book Game είναι ενα παιχνίδι γρίφων σε πραγματικό βιβλίο με 148 σελίδες.Κάθε 2 σελίδες υπάρχει η σελίδα του γρίφου και η σελίδα του κλειδιού.Στόχος είναι ο παίκτης να λύσει σωστά το γρίφο και να επισκεφτεί την αντίστοιχη σελίδα online ( δεν χρειάζεται κάποιο app ) και να δώσει την απάντησή του.Απατώντας σωστά ο παίκτης παίρνει ένα κλειδί, το σημειώνει στη σελίδα του κλειδιού και συνεχίζει.Τα κλειδιά αυτά θα τα χρησιμοποιήσει σε παρακάτω γρίφους.Η ιστοσελίδα του βιβλίου: Site: www.journal29.com Ευχαριστώ 3
jimjimgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Επειδή θέλουμε να μαθαίνουμε για πες μας με τι το ανέπτυξες, εργαστήκατε πολλοί για τα επι μέρους στοιχεία έχεις εργαστεί σε άλλες εταιρίες, λίγα λόγια να μαθαίνουμε για τέτοιες πρωτόγνωρες για την Ελλάδα κινήσεις. Καλησπέρα, Βασικά το εχω φτιάξει μόνος μου. Δηλαδη σχειδιασμος γριφων, σελιδοποιηση και web κτλ Καλή επιτυχία! Σε ευχαριστώ 1
dark_projection Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 απο το site που ειδα φαινεται πολυ προσεγμενη δουλεια ,καλη επιτυχια
jimjimgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μπορείς να αγοράσεις isbn υπάρχουν πολλες εταιρίες που πουλάνε. Τα copytights τα παίρνεις αυτόματα με την έκδοση . Μπορείς αν θες να κανεις και submission σε αντιστοιχες εταιρίες ( US ) Γραφιστικά άψογο, θέλω να ρωτήσω αν επιτρέπεις, πως έγινε η διαδικασία να πάρει ISBN, πως έγινε η διαδικασία για το copywrite δικαιώματα, τι επαγγελματικά έκανες ακριβώς.
jimjimgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καλή επιτυχία και μακαρι να το συνεχισεις και με άλλες δουλειες. Σε ευχαριστώ
jimjimgr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, Ενα χρόνο μετα την εκδοσή του Journal 29 στα αγγλικά, το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα γερμανικά απο την Kosmos κάτω απο το brand Exit : https://www.amazon.de/EXIT-Das-Buch-Tagebuch-29/dp/3440160378/ Θα είναι διαθέσιμο απο 8 Μαρτίου με τον τίτλο : EXIT - Das Buch - Tagebuch 29 Σας ευχαριστώ
Hapatingo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2018 Μπράβο παιδιά. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε κάτι για το merge cube, όπως για παράδειγμα το 57 north?
jimjimgr Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Το δευτερο μέρος του Journal 29 ειναι live τώρα στο Kickstarter: Journal 29 Revelation: Interactive Book Game Kickstarter link Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από jimjimgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα