solido Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Καλησπερα! Έχω σύνδεση με cosmote 30 mbps για CS:GO και streaming ταινιες κτλπ. Συνηθιζα να εχω 65-70 ping, απο τοτε που βγηκε ομως το νεο προγραμμα για 50 mbps εχω σοβαρα προβληματα με το ping... Ειναι συνεχεια κατα 100+ και κανει το παιχνιδι unplayable. Δεν εχω καλωδιωτη συνδεση, αλλα και που το δοκιμασα δεν αλλαζει τιποτα. Στο speedtest εχω 83ping 7.89 down kai 1.93 up. Δεν υπαρχουν ελληνικοι σερβερς στο παιχνιδι αλλα και παλαιοτερα που ηταν ιδιοι δεν ειχα προβλημα και οταν μπαινω σε community servers ελληνικους για training κτλπ εχω 70-80 ping, ενω συνηθιζα να εχω 20-30. Υπαρχουν ωρες που εχω στο speedtest 17ping 27down kai 2.20up αλλα και παλι και σε ελληνικους και σε ξενους σερβερ εχω 100+ ping. Αμα κανω αναβαθμιση σε 50mbps θα αλλαξει τιποτα στο ping? Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να διορθωθει το προβλημα? *Μενω Αττικη
MixMasteR Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Κοιταξε επειδη λες οτι η συνδεση ειναι χωρις καλωδιο ethernet αλλα με WI-FI, προφανως να χανεις συνδεση και να ανεβαζεις ping. Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα, διοτι αλλαξα απο σταθερο σε λαπτοπ λογω δουλειας. Το μονο που καταφερα ειναι απο 100-150 ping να το κατεβασω στα 75-80, αγοραζοντας ενα extender της TP-LINK, επειδη στο δωματιο που παιζω παιχνιδια αλλα κ δουλευω ειναι μακρια απο το modem. Κανε εναν ελεγχο μηπως το modem ειναι παλιο κ παρε στην cosmote να δουν την γραμμη σου. (δηλαδη μην αγορασεις κατευθειαν το extender ενω εχεις θεμα με το modem πχ)
Xristaras12 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 καταρχήν wifi και gaming δεν πάνε μαζί. κατα δεύτερον,δεν μας δείχνεις που κλειδώνει η γραμμή αλλα ενα speedtest που δεν λέει κάτι. κατα τριτον,είσαι σίγουρος οτι δεν χρησιμοποιεί αλλος την γραμμή εκεινη την ώρα και στην τερματίζει; τέταρτον,εφόσον παίζεις ασύρματα το πιθανότερο ειναι να εχει πεσει πανω στο καναλι σου αλλο η αλλα δικτυα οπότε και υπάρχει Over-lapping
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα