poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 λογικα οπως το λες η wind θα βαλει τις καμπινες και μετα απο τις καμπινες αυτες θα μπορουν να δωσουν ολοι οι παροχοι χονδρικη οπως γινοταν ως τωρα με τα kv του οτε. Σε ολη την Νικαια περναει η wind καλωδια. Αυτο το δικτυο θα το χρησιμοποιει μονο η wind ή και αλλες εταιριες? 2
geiannis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 όλες οι καμπίνες που μπαίνουν απ οτι λένε ειναι για 100αρες γραμμές και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις(πολύ κοντά στο καφάο το σπιτι κλπ)θα δίνουν και 300αρες γραμμές. https://www.windwholesale.gr/files/WIND_VLU_BILLING_ITEMS_FTTC.PDF το έργο είναι να παραδοθεί μέχρι Q4 2017 οπότε τέλη του 2017 θα πρέπει να είναι έτοιμα όλα. Σε πολλές καμπίνες έχει ήδη γίνει η σύνδεση με τις οπτικές.Φαντάζομαι μένει η ηλεκτροδότηση η οποία δυστυχώς μπορεί να καθυστερήσει παραπάνω. όντως φίλε q4/2017 γράφει το pdf όμως δεν βλεπω να προλαβαίνουν να συνδέσουν κανέναν μεσα σε αυτο το ετος συν τις καιρικες συνθηκες που καθυστερουν λογικό τα εργα αυτά στο Χαϊδάρι με οτε και καλό εργολάβο κατά οπως φάνηκε πήγαν βάσει χρονοδιαγράμματος υπαρχει περίπτωση στη Νίκαια να έχει αναλάβει κανένας εργολάβος που ειναι τα ζωα μου αργα που λεμε? Σε ολη την Νικαια περναει η wind καλωδια. Αυτο το δικτυο θα το χρησιμοποιει μονο η wind ή και αλλες εταιριες? θεωρητικά θα το χρησιμοποιεί όποιος παροχος ενδιαφέρεται να αγοράσει χονδρικη απο wind/ote/voda αναλογως ποιος εχει παρει τις καμπινες οπτικων σε κάθε περιοχή και να πουλαει λιανικη στους πελάτες του. καταλαβαινεις ομως ότι ετσι όσοι ξερουν θα προτιμήσουν καλύτερα τον πάροχο που εεεχει την οπτικη στη περιοχη τους απο θεμα υποστηριξης. σε παραδειγματα αλλων περιοχων αυτος που ειχε τις καμπινες εδωσε πρωτος, λογικο αλλα nova αργει η cyta απλα δεν υπαρχει το παιχνιδι φαινεται να το κανουν οι αλλες 3
Xristaras12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 όντως φίλε q4/2017 γράφει το pdf όμως δεν βλεπω να προλαβαίνουν να συνδέσουν κανέναν μεσα σε αυτο το ετος συν τις καιρικες συνθηκες που καθυστερουν λογικό τα εργα αυτά Θεωρώ οτι είναι και σχετικά δύσκολο να κλείσεις πχ τη λαοδικείας για να περάσεις τις οπτικές και να συνδέσεις τις καμπίνες. Η αλήθεια είναι οτι ΟΝΤΩΣ έχω παρατηρήσει τα έργα εδώ τριγύρω να έχουν μείνει στάσιμα.
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 όντως φίλε q4/2017 γράφει το pdf όμως δεν βλεπω να προλαβαίνουν να συνδέσουν κανέναν μεσα σε αυτο το ετος συν τις καιρικες συνθηκες που καθυστερουν λογικό τα εργα αυτά στο Χαϊδάρι με οτε και καλό εργολάβο κατά οπως φάνηκε πήγαν βάσει χρονοδιαγράμματος υπαρχει περίπτωση στη Νίκαια να έχει αναλάβει κανένας εργολάβος που ειναι τα ζωα μου αργα που λεμε? θεωρητικά θα το χρησιμοποιεί όποιος παροχος ενδιαφέρεται να αγοράσει χονδρικη απο wind/ote/voda αναλογως ποιος εχει παρει τις καμπινες οπτικων σε κάθε περιοχή και να πουλαει λιανικη στους πελάτες του. καταλαβαινεις ομως ότι ετσι όσοι ξερουν θα προτιμήσουν καλύτερα τον πάροχο που εεεχει την οπτικη στη περιοχη τους απο θεμα υποστηριξης. σε παραδειγματα αλλων περιοχων αυτος που ειχε τις καμπινες εδωσε πρωτος, λογικο αλλα nova αργει .η cyta απλα δεν υπαρχει .το παιχνιδι φαινεται να το κανουν οι αλλες 3 μπορει να ειναι θεμα αδειων για σκαψιμο και διαφοροι αλλοι λογοι.αν ο οτε πχ βαλει Kv και σκαψει ολους τους δρομους δεν σημαινει οτι χρειαζεται να το κανει και ο δευτερος παροχος πχ wind για να παρει απο τα Kv του οτε.οποτε δεν υπαρχει λογος να ριξει αλλος παροχος ινες μεχρι τα Kv περα απο αυτον που βαζει τα Kv: ote,vodafone,wind. σιγουρα οταν το Kv ανηκει πχ στον ταδε παροχο αν εχεις απο αυτον vdsl μπορει να κανει πιο γρηγορα ελεγχο απο οτι να εχεις αλλον παροχο.h nova/forthnet δεν εχει βαλει δικα της Kv ουτε η cyta. Θεωρώ οτι είναι και σχετικά δύσκολο να κλείσεις πχ τη λαοδικείας για να περάσεις τις οπτικές και να συνδέσεις τις καμπίνες. Η αλήθεια είναι οτι ΟΝΤΩΣ έχω παρατηρήσει τα έργα εδώ τριγύρω να έχουν μείνει στάσιμα. πολλοι λογοι για να μεινει στασιμο ενα εργο δυστυχως.απο αδεις που πρεπει να υπογραφουν μεχρι δεν ξερω τι
maniatis1960 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Σήμερα, 13 Απριλίου 2018, στην καμπίνα που βρίσκεται στο τέρμα της Λαοδικείας, στην πλατεία Χαλκηδώνας, έξω από το 11ο Δημοτικό Σχολείο, τεχνικός έπαιρνε μετρήσεις (υπήρχαν λαμπάκια αναμμένα σε πίνακα μέσα στην καμπίνα). Σε ερώτηση που του έκανα για το αν γνωρίζει πότε θα ενεργοποιηθεί το fiber, μου απάντησε, περίπου τέλος Ιουνίου. Μάλιστα μου είπε ότι η μέτρηση εκείνη τη στιγμή του έδειχνε 280 mbps.
Lastgladiator Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Στις 4/13/2018 στις 4:40 ΜΜ, maniatis1960 είπε Σήμερα, 13 Απριλίου 2018, στην καμπίνα που βρίσκεται στο τέρμα της Λαοδικείας, στην πλατεία Χαλκηδώνας, έξω από το 11ο Δημοτικό Σχολείο, τεχνικός έπαιρνε μετρήσεις (υπήρχαν λαμπάκια αναμμένα σε πίνακα μέσα στην καμπίνα). Σε ερώτηση που του έκανα για το αν γνωρίζει πότε θα ενεργοποιηθεί το fiber, μου απάντησε, περίπου τέλος Ιουνίου. Μάλιστα μου είπε ότι η μέτρηση εκείνη τη στιγμή του έδειχνε 280 mbps. Ειναι η καμπινα μετα το περιπτερο στο σημειο που κανουν εργα?
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 On 13/4/2018 at 4:40 ΜΜ, maniatis1960 said: Σήμερα, 13 Απριλίου 2018, στην καμπίνα που βρίσκεται στο τέρμα της Λαοδικείας, στην πλατεία Χαλκηδώνας, έξω από το 11ο Δημοτικό Σχολείο, τεχνικός έπαιρνε μετρήσεις (υπήρχαν λαμπάκια αναμμένα σε πίνακα μέσα στην καμπίνα). Σε ερώτηση που του έκανα για το αν γνωρίζει πότε θα ενεργοποιηθεί το fiber, μου απάντησε, περίπου τέλος Ιουνίου. Μάλιστα μου είπε ότι η μέτρηση εκείνη τη στιγμή του έδειχνε 280 mbps. Ο αλλος δοκιμαζει κατευθειαν πανω στην καρτα για αυτο και τα αναλογα Mbit .ειχε βαλει 35b profile λογικα.καπου εχω και μια φωτογραφια απο ανοιχτο Kv να φαινεται το dslam(alcatel αν θυμαμαι καλα)
johnkagr2002 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Στη Σανταρόζα έσκαψε η ΔΕΔΗΕ και ηλεκτροδότησε το κουτί της wind. Ακούγεται και θόρυβος από μέσα άρα δουλεύει. Έχουμε εικόνα από άλλα κουτιά; Κανένα νέο γενικότερα;
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 8 hours ago, johnkagr2002 said: Στη Σανταρόζα έσκαψε η ΔΕΔΗΕ και ηλεκτροδότησε το κουτί της wind. Ακούγεται και θόρυβος από μέσα άρα δουλεύει. Έχουμε εικόνα από άλλα κουτιά; Κανένα νέο γενικότερα; απλα να υπενθυμισω οτι γενικως σε διαφορα σημεια βλεπεις Kv να ειναι ετοιμα με ρευμα αλλα για καποιο λογο να μην εχει δοθει διαθεσιμότητα.οποτε υπομονη.
haris691 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Στις 18/4/2017 στις 3:14 ΠΜ, omghi2u είπε Τωρα μιλαμε σοβαρα ρε παιδια εχει μπει Μαιος τι λεμε τωρα ειμαι ετοιμος να μετακομισω μονο και μονο για αυτο και καλος η κακος ειναι ωραια περιοχη κριμα να την χαντακωνει ετσι το καθε τσουτσεκι που τον ονομαζουν δημαρχο δυστηχως απο οτι εμαθα μεχρι και στο περαμα στα βουνα εχουν καθαρο 24αρη που στο περαμα ΕΛΕΟΣ Τώρα μιλάμε σοβαρά ρε παιδιά έχει μπει Μάιος 2018 τι λέμε τώρα είμαι έτοιμος να μετακομίσω μόνο και μόνο για αυτό το λόγο και κάλος η κακός είναι ωραία περιοχή κρίμα να την χαντακώνει έτσι το κάθε τσουτσέκι που τον ονομάζουν δήμαρχο δύστυχος από ότι έμαθα μέχρι και στο πέραμα στα βουνά έχουν καθαρό 24άρη που στο πέραμα και που στα ΒΟΥΝΑ ΕΛΕΟΣ και κρίμα
Maroutas Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Καλημέρα παιδιά, μετά από 3 μήνες όπου έχει βάλει η wind νέο καφαο κάτω από το σπίτι, μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε σχεδόν το τελείωσαν και μας είπαν σε 1 με 2 μήνες θα έχουμε fiber 100ρα.Ολα αυτά περιοχή Ταμπούρια οδός Προικονήσου. Αναμένουμε
Maroutas Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Καλημέρα γείτονα,τώρα τι να σε πω εμάς η εργολάβος ήταν γυναίκα και την είδαμε να είναι πάρων στο τελείωμα του καφαο και εκείνη ανέφερε ότι σε 1 μήνα θα έχουμε την γραμμή, τελευταία δουλειά έγινε την Παρασκευή αργά το απόγευμα από ένα παλικάρι που έβαλε μέσα από όσο είδα από μακριά 4-5 κουτιά σαν μεγάλες μπαταρίες ήταν και έκανε κάτι συνδέσεις και έφυγε. Τουλάχιστον το έχουν πάρει ζεστά το θέμα και το τρέχουν.
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 On 12/5/2018 at 04:48, haris691 said: Τώρα μιλάμε σοβαρά ρε παιδιά έχει μπει Μάιος 2018 τι λέμε τώρα είμαι έτοιμος να μετακομίσω μόνο και μόνο για αυτό το λόγο και κάλος η κακός είναι ωραία περιοχή κρίμα να την χαντακώνει έτσι το κάθε τσουτσέκι που τον ονομάζουν δήμαρχο δύστυχος από ότι έμαθα μέχρι και στο πέραμα στα βουνά έχουν καθαρό 24άρη που στο πέραμα και που στα ΒΟΥΝΑ ΕΛΕΟΣ και κρίμα αν βλεπεις ηδη καφαο να εχουν μπει εχει τελειωσει το θεμα δημαρχος απλα περιμενεις ολα τα υπολοιπα. On 13/5/2018 at 09:58, divo said: Δεν είναι θέμα δήμαρχου είναι θέμα ΕΕΤΤ και θέμα εταιρειών η εεττ μοιράζει ή έχει μοιράσει τις περιοχές οι εταιρείες θα υλοποιούν ο δήμαρχος Απλά δίνει τις άδειες για τις εκσκαφές τίποτα άλλο. Τώρα αν περιμένεις από τη Wind να τελειώσει γρήγορα όπως Περιμένω και εγώ Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις περιοχή γιατί Από ότι έμαθα ο εργολάβος της Σταμάτησε Τουλάχιστον μέχρι να πληρωθεί Οπότε Απλά περιμένουμε. Κι εμένα στην περιοχή μου που είναι κοντά στο Πέραμα έχει βάλει ο εργολάβος καμπινες. Δεν έχουν ρεύμα κάν ακόμα και είμαστε στην αναμονή για πόσο θα δείξει τώρα Από πού θα πάρουμε; Από τον πάροχο που είμαστε να μπει ρευμα να δοθει διαθεσιμοτητα .αστα να πανε.παλια εφταιγαν και οι δημαρχοι για αυτο μαλλον το ειπε. On 13/5/2018 at 11:02, Maroutas said: Καλημέρα παιδιά, μετά από 3 μήνες όπου έχει βάλει η wind νέο καφαο κάτω από το σπίτι, μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε σχεδόν το τελείωσαν και μας είπαν σε 1 με 2 μήνες θα έχουμε fiber 100ρα.Ολα αυτά περιοχή Ταμπούρια οδός Προικονήσου. Αναμένουμε κρατα μικρο καλαθι απο το τι λενε μεχρι τι γινεται. On 13/5/2018 at 23:17, divo said: Λυπαμε που θα σε στεναχωρήσω περνάω κι εγω το ιδιο δραμα με σενα μια και ειμαστε γειτονοι. Αλλα χλωμό το βλεπω να εχουμε σε 1 με 2 μηνες. εχουν τελειωσει τις κμπινες στη γειτονια μου εδω και κανα 2 μηνο και ακομα.... τιποτα Ασε που εμαθα οτι σταματισε o εργολαβος τις εργασιες γιατι δεν τον πληρωνανε... ΥΓ. Ξερεις τι ειναι να κανονιζεις για αλλους 50αρια -100αρια και να μη μπορεις να βαλεις ουτε 24αρι καθαρο σπιτι σου? $@#!3#$@# και δεν ειναι μονο η δικια σου περιοχη.σε πολλες βλεπεις τις καμπινες να φαινονται ετοιμες πχ τερψιθεα και να μην παιζουν ακομα.24 αρι καθαρο απο αστικο κεντρο δυσκολο εκτος αν εισαι μεσοτοιχια. On 14/5/2018 at 07:37, Maroutas said: Καλημέρα γείτονα,τώρα τι να σε πω εμάς η εργολάβος ήταν γυναίκα και την είδαμε να είναι πάρων στο τελείωμα του καφαο και εκείνη ανέφερε ότι σε 1 μήνα θα έχουμε την γραμμή, τελευταία δουλειά έγινε την Παρασκευή αργά το απόγευμα από ένα παλικάρι που έβαλε μέσα από όσο είδα από μακριά 4-5 κουτιά σαν μεγάλες μπαταρίες ήταν και έκανε κάτι συνδέσεις και έφυγε. Τουλάχιστον το έχουν πάρει ζεστά το θέμα και το τρέχουν. καλα οτι το ειπε αυτη δεν λεει κατι.αν πχ πρεπει να περασει και η δεη δεν ξερει ποσο καιρο θα κανει.οποτε ολα σχετικα ειναι.οτι τελειωσε ενας την δουλεια δεν σημαινει οτι τελειωσαν ολα.μπαταριες δεν πρεπει να ηταν αφου οσο ξερω δεν βαζουν μπαταριες. On 15/5/2018 at 21:38, divo said: Αυτη ειναι η δευτερη. Εργολαβος ειναι ο Μπόμπολας ο γνωστος. Ειναι ο ιδιος που ειχε και τις καμπινες του Οτε. Παντως οτι τελειωσαν αυτοι τις καμπινες δε λεει τιποτα αν κρινω ας πουμε απο το περιστερι που ειχε τελειωσει τις καμπινες και με ηλεκτροδοτηση ο οτε και πηρε αδεια για εμπορικη διαθεση απο την ΕΕΤΤ μετα απο 1 χρονο.... Τα επόμενα βήματα θα ειναι καλώδιο και μηκτονομηση και μετρήσεις στο καθρέφτη που εχει ο ΟΤΕ στο καφαο. Ηλεκτροδότηση απο τη ΔΕΔΗΕ. Και αδεια εμπορικης διαθεσης απο την ΕΕΤΤ. μετα θα ειμαστε ετοιμοι να παρουμε απο οποιονδήποτε παροχο. το ιδιο και τερψιθεα με καμπινες vodafone.install εγιναν αλλα....
omghi2u Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Μήνες μετά έρχομαι ξανά να δώσω λίγη πνοή στο θέμα.! ΄Έχει καμια ωρα που περασε ο τεχνικος και απο εμενα... Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ! Μου εδωσε ενα καινουριο router μεν, μου ειπε οτι στις 100αρες παιζει προβλημα με το firmware ομως και δεν πιανουν πανω απο 40-45 dl via wifi. απο την ΕΠΟΜΕΝΗ δευτερα να επικοινωνησω μαζι τους για να μου φερουν ή καινουριο router ή να δουμε τι εγινε με το firmware. ακομα με το παλιο ειμαι πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα