callahan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 ʼλήθεια, βλέπω εδώ μέσα άτομα με πολλές γνώσεις γύρω από τη μουσική, να ξέρουν κάτι απίστευτα κομμάτια... Και ερωτώ: - Ασχολείται κανείς από εδώ επαγγελματικά με τη μουσική (πχ dj) - Πού ακούτε νέα κομμάτια (internet, bar, radio, κλπ) - Πώς ακούτε τη μουσική σας; (αραχτοί στον καναπέ, στο σουπερ-hifi-στερεοφωνικό στο δωμάτιο) Έτσι, είχα την απορία 8)
Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Άκρως ερωτική, γεμάτη πάθος, αναλλοίωτη στον χρόνο. Κυρίως το Internet, πηγή ενημέρωσης. Όπως και οι φίλοι που ψάχνονται. Δεν σταματά ποτέ να παίζει... Από όπου και να ακούγεται... Αρκεί να ακούγεται στον χώρο μουσική... Αλλιώς η μοναξιά είναι μεγάλη...
icedale Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Επαγγελματικά δέν ασχολούμαι, έχω 2 πικάπ και ένα καμμένο ενισχυτή και παρακαλείται όποιος έχει μια καλή βελόνα για SL-1200MKII να μου τη χαρίσει , αλλά μέχρι εκεί. Είμαι αρκετά πορωμένος ώστε να θέλω να περάσω στο DJing Καινούργια κομμάτια ακούω και απο Ραδιόφωνο(μονίμως συντονισμένος στον Best) σπανιότερα τηλεόραση και απο το internet(η κυριότερη πηγή) Ακούω τη μουσική συνήθως στον υπολογιστή άν και πολύ θα ήθελα να την άκουγα κάπου αλλού. Αρκετές φορές και στο σαλόνι, στο καναπέ ή on the go με ακουστικά.Παλιότερα και κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο σχολείο. Πλέον, όταν πέφτει βαρβάτη βαρεμάρα και στη σχολή. Άν μπορούσα, θα άκουγα μουσική 24/7.
The_player Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 The_player Μουσικος Παραγωγος Cafe - Club "Αυλη " Βέροια Ειμαι dj αλλα και μουσικος παραγωγος. Εχω γραψει καποια δικα μου remixes .Καποια ίσως να τα έχετε ακουσει... Η μουσικη ειναι η ανασα μου η πνοη μου χωρις αυτην δεν γινεται ουτε το βουρτσισμα των δοντιων Στα 28 μου πιστευω οτι διαθετω αρκετη μουσικη παιδια,αλλα συνεχεια μαθαινω, ειμαι παιδι των 80s...... και κατι τελευταιο ..... Στο insomnia εχω βρει τραγουδια που τα ηξερα αλλα δεν ηξερα τον τιτλο ή τον artist... Δεν ντρεπομαι για αυτο.....Ειναι μεγαλη βοηθεια...
Fozzy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Όλοι έχουμε βρει τραγούδια στο Insomnia τα οποία γνωρίζαμε αλλα δεν ξέραμε τίτλο.. ακόμα κ η Cristina Είμαστε εδώ για να βοηθάμε οποιον μπορούμε, αλλά και να μας βοηθάνε όποτε το χρειαζόμαστε Aρκετα με τον πρόλογο... Η σχέση μου με τη μουσική... χμμμ Την αγαπάω! Ακούω κυριολεκτικά τα πάντα, με προτίμιση στην ξένη μουσική απο Punk/Ska και House μέχρι γιαπωνέζικη Pop και Alternative Φέτος το καλοκαίρι δούλεψα πρώτη φορά ως Dj όχι τοσο γιατι θεωρούσα τον εαυτό μου άξιο dj, αλλα γιατι ήθελα να ακούσω τη μουσική που μου αρέσει, και κανεις άλλος στην ιδιαίτερη πατρίδα μου τη Σάμο δεν έπαιζε. Το είδα λιγάκι "εγωιστικά" με την καλή έννοια, δηλαδή είπα "Αφού δεν παιζει κανεις τη μουσική που γουστάρω, ας παίξω εγω!" Είναι πανέμορφο συναίσθημα να βλεπεις τον κόσμο απο κατω να λικνιζεται κ οταν βαζεις κάποια τραγουδια να εισπραττεις χαμόγελα. Θέλω να κάνω τους άλλους να περνάνε τόσο καλα όσο εγώ, κι ακόμα καλύτερα αν γίνεται Πάλι καλα που δεν την έχω ψωνίσει ακόμα και requests βάζω, και τίτλους λεω και παίζω ομορφα κομματάκια (γιατι εχω δει κ ατομα τα οποια βαράνε κατι άκυρα tracks κ το παίζουν -οι και καλα ψαγμενοι- ) Oυυυφ! Δεν εχω συνιθησει να γράφω ελληνικά... οπότε αρκετά εγραψα Τέλος να πώ ενα ευχαριστώ σε ολα τα παιδια απο το section της Μουσικης για την πολυτιμη βοηθεια τους
ESTRANGED Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 giaponezikh pop kai alternative ! maista ! ayta pane mazi?! oxi tipota allo dld alla leo tora....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.