Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας  θελώ να  αγορασω έναν Απορροφητήρα  για την  σκονη  του  κουτιου  μου..συμφερει να κανω μια  τετοια  αγορα?.

Εχω βρει έναν 

ΦΥΣΗΤΗΡΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ SKIL 8600AA 600WATT. γενικως  θα κανει την δουλεια του?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι. Απλά φυσάς από μακριά, σταματάς τους ανεμιστήρες (να μην γυρνάνε) και σε λίγα δευτερόλεπτα θα έχει γίνει πεντακάθαρο.

Δημοσ.

Απλά να φυσήξεις από μακριά (20 εκατοστά και λίγο παραπάνω) γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει ή να ξεκουμπωσει τίποτα μέσα αν το κάνεις από πολύ κοντά.

Και εννοείται εκτός σπιτιού γιατί θα γίνει χαμός από σκόνη κτλπ :)

Δημοσ.

Κοντινές ναι οκ,απλά μην το κολλήσεις πχ πάνω στην motherboard η στην κάρτα γραφικών και πατήσεις τέρμα να φυσήξει

Απλά κρατά μία μικρή απόσταση εκατοστών μην το κολλας επάνω.

Δημοσ.

συμφωνοι.. απλα  εγω τοσο καιρο για το καθαρισμα της σκόνης χρησιμοποιουσα ένα  βουρτσακι και απλα εβγαζα  κομματι κομματι  και τα καθαριζα προσεκτικα  ποτε δεν ετυχε να χρησιμοποιησω ΦΥΣΗΤΗΡΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ.........

Δημοσ.

Μια εύκολη λύση. Τον Η/Υ στο μπαλκόνι, βγάζουμε τα πλαϊνά καπάκια. Παίρνουμε το  πιστολάκι για τα μαλλιά, μαλακό πινέλο. Φυσάμε με κρύο αέρα, δεν χρειάζεται πολύ μακριά, με τον αέρα δεν φεύγει τίποτα. Τρίβουμε μαλακά με το πινέλο.

Δημοσ.

ναι μια χαρα ειναι..οτι πρεπει..εγω ειχα παρει ενα παρομοιο με 15 ευρο,απο "μαγαζι της γειτονιας"..

Με τον τιτλο πηγε αλλου το μυαλο.... :P

Δημοσ.

Έχω πάρει ένα τέτοιο από τα πρακτικερ με 17€ και το έχω 3 χρόνια

Κάνει άψογα την δουλειά του και είναι και πολύ δυνατό

Η αλλη εύκολη και τσάμπα λύση είναι το πιστολάκι μαλλιων,με κρύο αέρα και κανείς πάλι την δουλεια σου.

Δημοσ.

συμφωνοι.. απλα  εγω τοσο καιρο για το καθαρισμα της σκόνης χρησιμοποιουσα ένα  βουρτσακι και απλα εβγαζα  κομματι κομματι  και τα καθαριζα προσεκτικα  ποτε δεν ετυχε να χρησιμοποιησω ΦΥΣΗΤΗΡΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ.........

Το τρολλ εισαι ετσι? Απλα το παιζεις ελαχιστα πιο εξυπνα αυτη τη φορα.

Εχει φαει 3 μπαν σε 3 μερες συμφορουμιτες μην τσιμπατε

• Like 1
Δημοσ.

φιλε  δεν σε  γνωριζω.. και εινε η πρωτη μου  φορα που  μπηκα εδω μεσα, κάθε μερα  μπαινει  τοσος  κοσμος..

εγω  μπηκα  για πρωτη φορα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...