Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,.Προσπαθησα να μπω πριν σε ενα αλλο φορουν που εχω λογαριασμο και μου ελεγε οτι δεν εχω πλεον προσβαση,το ip σας ειναι το ταδε και για να ξανα μπορεσετε να μπειτε πρεπει να επικοινωσησετε με τον διαχειριστη.Το θεμα ειναι οτι εχω αγχωθει με το ip.Γινεαι να βρουν που μενω η αλλες στοιχεια?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλησπερα,.Προσπαθησα να μπω πριν σε ενα αλλο φορουν που εχω λογαριασμο και μου ελεγε οτι δεν εχω πλεον προσβαση,το ip σας ειναι το ταδε και για να ξανα μπορεσετε να μπειτε πρεπει να επικοινωσησετε με τον διαχειριστη.Το θεμα ειναι οτι εχω αγχωθει με το ip.Γινεαι να βρουν που μενω η αλλες στοιχεια?

δεν μπορεί ο καθένας  να βρει την ip σου  είναι δυναμική (με μια επανεκκίνηση του modem/router σους θα αλλάξεις ip) τώρα εάν έκανες κάτι το επιλήψιμο μπορεί να επέμβει εισαγγελέας και να ζητήσει από τον παροχο τα στοιχειά του χρηστή που χρησιμοποιείσαι την ip thn συγκεκριμένη περίοδο που τελέστηκε το εν λόγο συμβάν αλλιώς όχι 

Δημοσ.

δεν μπορεί ο καθένας  να βρει την ip σου  είναι δυναμική (με μια επανεκκίνηση του modem/router σους θα αλλάξεις ip) τώρα εάν έκανες κάτι το επιλήψιμο μπορεί να επέμβει εισαγγελέας και να ζητήσει από τον παροχο τα στοιχειά του χρηστή που χρησιμοποιείσαι την ip thn συγκεκριμένη περίοδο που τελέστηκε το εν λόγο συμβάν αλλιώς όχι 

Δεν εχω κανει τπτ το παρανομο.Ουτε εβρησα,ουτε απειλησα,ουτε δημοσιευσα κατι το προσβλητικο.Με ποιο κριτηριο δλδ θα μπορουσε καποιος να μου κανει μυνηση?Δλδ πρεπει να φοβομαστε πλεον να εχουμε λογαριασμους? Και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Δημοσ.

Καταρχήν αν δεν έκανες κάτι περίεργο η κάτι που να είναι ακραίο δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.

Αλλά με το να σου μπλοκάρουν το account σήμαινει ότι κάτι "βαρύ" εκανες στο φορουμ

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω κανει τπτ το παρανομο.Ουτε εβρησα,ουτε απειλησα,ουτε δημοσιευσα κατι το προσβλητικο.Με ποιο κριτηριο δλδ θα μπορουσε καποιος να μου κανει μυνηση?Δλδ πρεπει να φοβομαστε πλεον να εχουμε λογαριασμους? Και σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

στο ανέφερα απλά ότι είναι δύσκολη διαδικασία το ότι κάποιος βρήκε μια ip δεν λέει κάτι είναι δυναμικές και αλλάζουν με την επανεκκίνηση του εξοπλισμοί σου δοκίμασε το και προσπάθησε να μπεις 

Δημοσ.

Καταρχήν αν δεν έκανες κάτι περίεργο η κάτι που να είναι ακραίο δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.

Αλλά με το να σου μπλοκάρουν το account σήμαινει ότι κάτι "βαρύ" εκανες στο φορουμ

Τι ακραιο?Μονο αν εχω κανενα προβλημα που με απασχολη απλα μπαινω και ρωταω,δεν εκατσα να προσβαλλω κανεναν.

Το θεμα ειναι οτι μου εβγαλε οτι δεν μπορω να εχω προσβαση στον λογαριασμο και κτλ αυτα που εγραψα παραπανω αλλα τωρα μπαινω κανονικα

στο ανέφερα απλά ότι είναι δύσκολη διαδικασία το ότι κάποιος βρήκε μια ip δεν λέει κάτι είναι δυναμικές και αλλάζουν με την επανεκκίνηση του εξοπλισμοί σου δοκίμασε το και προσπάθησε να μπεις 

Το εκανα μια επανεκκινηση καλου κακου

Δημοσ.

Μήπως spamαρεις με μηνύματα; Μήπως ανοίγεις άκυρα θέματα; Μήπως έδινες ακραίες απαντήσεις; Μήπως ειρωνευοσουν;

Δεν ξέρω αλλά υποθέσεις κάνω φίλε μου :)

Σου δίνω μερικά ερωτήματα μήπως έκανες κάτι από αυτά.

Δημοσ.

Βασικα δεν με νοιαζει να με μπλοκαρουν,δεν θελω απλα να βρουν στοιχεια μου ετσι για το τπτ.Και ποιος δλδ να μου κανει μυνηση και γτ?Ο διαχειρηστης του φορουμ?Με ποιο δικαιομα?Αν θελετε μπορω να σας πω και σε ποιο φορουν εγινε.Επισης τσεκαρα και τους ορους/κανονες του φορουν και δεν λεει πουθενα οτι ''μπορει αναπασα στιγμη να να ξηπνησετε μια ωραια πρωία και να δειτε την αστυνομια κατω απο το παραθυρο σας'' σε εισαγωγικα παντα.

Μήπως spamαρεις με μηνύματα; Μήπως ανοίγεις άκυρα θέματα; Μήπως έδινες ακραίες απαντήσεις; Μήπως ειρωνευοσουν;

Δεν ξέρω αλλά υποθέσεις κάνω φίλε μου :)

Σου δίνω μερικά ερωτήματα μήπως έκανες κάτι από αυτά.

Τι να σου πω βρε αδερφε,μπορει να ειναι αυτο με τα ακυρα θεματα,μπορει να ειναι με τον τροπο που γραφω/απανταω, παντος εγω δεν εγραψα ποτε κατι το κακο ή το προσλητικο για καποιον.

Δημοσ.

Στο φόρουμ μπορείς να μπεις ακόμη και αν σου έχουν κάνει μπαν την ιπ το πως είναι απλό χρησιμοποιείς vpn, επιπλέον αυτό που σου προσφέρει είναι ανωνυμία στο σερφάρισμα.

Τώρα αν σου έχουν κλειδώσει το λογαριασμό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνο ο admin του σάιτ μπορεί να τον ξεκλειδώσει.

Βασικά θα σου κλάσουν τα @ρχίδι@  :-D

ποιο σάιτ είναι; έτσι απο περιέργεια  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Στο φόρουμ μπορείς να μπεις ακόμη και αν σου έχουν κάνει μπαν την ιπ το πως είναι απλό χρησιμοποιείς vpn, επιπλέον αυτό που σου προσφέρει είναι ανωνυμία στο σερφάρισμα.

Τώρα αν σου έχουν κλειδώσει το λογαριασμό δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνο ο admin του σάιτ μπορεί να τον ξεκλειδώσει.

Βασικά θα σου κλάσουν τα @ρχίδι@  :-D

ποιο σάιτ είναι; έτσι απο περιέργεια  :-)

phorum.gr αδερφε,και ευχαριστω για την απαντηση!

Δημοσ.

επιπλέον αν διαπιστώσεις ότι σου έχουν χακάρει το pc μπορείς να εσύ να τους κάνει μήνυση σε εισαγγελέα και αναφορά στη γκουγκλ για κακοποίηση και παράνομη χρήση  :-D

ευχαριστω και παλι,χαιρομαι που μιλας ανοιχτα !

• Like 1
Δημοσ.

μόνο πρόσεχε όταν κάνεις αναφορά να μην γίνει κατάχρηση δηλ να είναι ψεύτικές και όχι αληθινές, αλλιώς η γκούγκλ θα σου διαγράψει το λογαριασμό  :mellow:

Να σαι καλα αδερφε μου,δεν εχω φυσικα σκοπο να κανω σε καποιον αναφορα αλλα αν προκειται για την ασφαλεια μου

Και γώ ξέρω την IP σου, τι browser χρησιμοποιείς, ποιό provider έχεις και πού μένεις.

ip-check.png

Θα σου κάνω μηνύσεις τώρα!

Μονο αυτα τα στοιχεια εμφανιζοντε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...