Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γώ ξέρω την IP σου, τι browser χρησιμοποιείς, ποιό provider έχεις και πού μένεις.

ip-check.png

Θα σου κάνω μηνύσεις τώρα!

Για κόπιασε και τα λέμε  :-D

Επιπλέον δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνεις προσωπική επίθεση, εκτός και αν σε έβαλε κάποιος να την κάνεις.

Εγώ το παλικάρι βοηθάω  :mellow:

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Και γώ ξέρω την IP σου, τι browser χρησιμοποιείς, ποιό provider έχεις και πού μένεις.

ip-check.png

Θα σου κάνω μηνύσεις τώρα!

άστα αυτά και βγάλε κανα βιντεο 

• Like 1
Δημοσ.

Να σαι καλα αδερφε μου,δεν εχω φυσικα σκοπο να κανω σε καποιον αναφορα αλλα αν προκειται για την ασφαλεια μου

Μονο αυτα τα στοιχεια εμφανιζοντε?

Ρε φίλε χαλάρωσε δεν μπορεί κανείς να σε βρει θα πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία που γίνεται μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχει νομικό θέμα τώρα εάν κάποιος σου είπε βρήκα την ip σου και θα σε βρω  σου έκανα πλάκα τώρα εάν εσύ το πίστεψες ε είσαι λίγο ευκολόπιστος και πίστεψες ότι γράφει ο καθένας πίσω από έναν υπολογιστή. εφόσον έχεις δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τον διαχειριστή απλά στείλε του  μήνυμα και ρώτα τον γιατί είσαι απεκλεισμενος  

Δημοσ.

Ρε φίλε χαλάρωσε δεν μπορεί κανείς να σε βρει θα πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία που γίνεται μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχει νομικό θέμα τώρα εάν κάποιος σου είπε βρήκα την ip σου και θα σε βρω  σου έκανα πλάκα τώρα εάν εσύ το πίστεψες ε είσαι λίγο ευκολόπιστος και πίστεψες ότι γράφει ο καθένας πίσω από έναν υπολογιστή. εφόσον έχεις δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τον διαχειριστή απλά στείλε του  μήνυμα και ρώτα τον γιατί είσαι απεκλεισμενος  

δεν πιστεψα οτι θα μου κανει κατι ,απλα λεω οτι αυτος πχ με απειλησε λεμε τωρα αλλα δεν φοβαται οτι θα του κανει καποιος μυνηση,τοτε ποια ειναι τα κριτηρια για να μου κανει καποιος μυνηση?

Τίποτα δεν θα σου κάνει απλά θα σου κλειδώσει το λογαριασμό και εσύ απλά θα ανοίξεις έναν άλλον αυτό είναι όλο  :-D

Μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες γτ καποιοι εδω μεσα την εχουν δει καποιοι με το να απειλουν(δεν λεω για το παλικαρι απο πανω) χωρις σοβαρο λογο επειδη στην κανονικη τους ζωη δεν μπορουν να κανουν τπτ,ευχαριστω και παλι που με βοηθας

Δημοσ.

το καλυτερο ειναι να στειλεις ενα μηνυμα στoν mod και να ρωτησεις τον λογο που σε μπλοκαρε.

ετσι θα ξερεις 100% χωρις να κανουμε υποθεσεις.

Δημοσ.

Βρε μάγκες βάλτε κανένα χαρτάκι στην κάμερα. Τόση ώρα σας βλέπω που καθαρίζετε τις μύτες σας. Κλείστε και το μικρόφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

εγώ το έχω βγάλει προσωρινά απο τη θύρα just in case

img_54fdb56a3d0d8.jpg

αφου εχει φωτακι διπλα η καμερα,αν ηταν ανοιχτη δεν θα ηταν και το φωτακι?

Βρε μάγκες βάλτε κανένα χαρτάκι στην κάμερα. Τόση ώρα σας βλέπω που καθαρίζετε τις μύτες σας. Κλείστε και το μικρόφωνο.

Τι φαγητο τρωω τωρα που μιλαμε? :P

Δημοσ.

fubar σε βλέπω και εγώ.  :-D

222125.jpg

https://youtu.be/GlqqGKZ3Uac?t=1m10s

όταν προτο έβαλα ιντερνετ και το πόσταραν κάποιοι ψάρωσα στην αρχή, μετά κατάλαβα ότι μόνο εγώ μπορώ να δω την ιπ μου κανείς άλλος.

Εγώ και ο admin του σάιτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...