Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι κόβω το κεφάλι μου ότι στο δίνει 200 επειδή δεν πιάνει παραπάνω, και όχι επειδή τόσα μπορείς να δίνεις.

Επίσης τα 250 της γκαρσονιέρας πως προκύπτουν? Τόσο την νοίκιαζες το 2008 ας πούμε, η σου ήρθε κανας λεφτάς και στην πλήρωνε 250 αλλά εσύ προτίμησες να τη δώσεις στην φτωχιά κοπέλα 150? :D

Στην Τούμπα 200; δεν είσαι καλά μικρε, 90 μέτρα βρες μου εσύ ρετιρέ με 200.

Τα μικρά σπίτια πάντα επιαναν μη το κουράζουμε. Ανακαίνιση το είχα κάνει πριν μπει.

Επίσης είπαμε βρήκαμε τρόπο μην κάνεις πως δεν σε κόβει.

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν πας σε παλιό μη ανακαινισμένο σπίτι, με μωσαϊκό του 70, κουζίνα του 70, μαρμάρινο νεροχύτη του 70, μπάνιο του 70 με μπιντέ ξεχασμένο από τότε και ξεχασμένο από το θάνατο κρεμασμένο ψηλά καζανάκι, με σκευρωμένα από τις δεκαετίες κουφώματα. Ε τότε σε αυτό το σαπάκι θα πληρώσεις αυτό που νοικιάζεις.

Κάνε μας όμως την χάρη να μας επιτρέψεις να δικαιούμαστε να βγάλουμε τα έξοδα μας, όταν για παράδειγμα εγώ σε σπίτι που νοικιάσω έκανα κονδύλι 12000€ περίπου για να αλλάξω πορτοπαράθυρα και να βάλω πόρτα ασφαλείας

• Like 1
Δημοσ.

Έρχεται κάποιος και σου δίνει για το σπίτι σου 1000€. Θα του πεις, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ φιλαράκι, θα το δώσω στον Μπάμπη με 150€ γιατί είναι καλό παιδί και τον πάω!!!!

Νόμος Προσφοράς Ζήτησης!? ΝΟΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!

46d2efc05199c2d65ea89ca6ae3e40948398c9b1

• Like 4
Δημοσ.

Έρχεται κάποιος και σου δίνει για το σπίτι σου 1000€. Θα του πεις, ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ φιλαράκι, θα το δώσω στον Μπάμπη με 150€ γιατί είναι καλό παιδί και τον πάω!!!!

Νόμος Προσφοράς Ζήτησης!? ΝΟΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!

46d2efc05199c2d65ea89ca6ae3e40948398c9b1

Αν ο Μπάμπης είναι χαμηλό μισθός και έχει παιδιά όμως;

:lol:

Δημοσ.

Οι τιμές είναι για εμένα που παίρνω 800 και έχω 2 παιδιά, τώρα για παράδειγμα εσένα που βγάζεις 1800 προφανώς να δώσεις 350-450, με λίγα λόγια να κοιτάξουν οι ιδιοκτήτες τον άνθρωπο.

Οι ενοικιαστές κοιτάν τον άνθρωπο όταν αφήνουν φέσια;

Ε ρε μαργαριτάρια που έχουν γραφτεί, ούτε 45 μνημόνια δεν θα αλλάξουν την κατάσταση...

Αν ο Μπάμπης είναι χαμηλό μισθός και έχει παιδιά όμως;

:lol:

Αν ο Μπάμπης είναι χαμηλόμισθος θα του το δώσουμε 100.

Για κάθε παιδί μείον 50 ευρώ, στα 2 παιδιά τζάμπα.

Από το τρίτο και μετά θα τον πληρώνει ο ιδιοκτήτης.

• Like 3
Δημοσ.

Οι ενοικιαστές κοιτάν τον άνθρωπο όταν αφήνουν φέσια;

Ε ρε μαργαριτάρια που έχουν γραφτεί, ούτε 45 μνημόνια δεν θα αλλάξουν την κατάσταση...

Αν ο Μπάμπης είναι χαμηλόμισθος θα του το δώσουμε 100.

Για κάθε παιδί μείον 50 ευρώ, στα 2 παιδιά τζάμπα.

Από το τρίτο και μετά θα τον πληρώνει ο ιδιοκτήτης.

Α δηλαδή επειδη κάποιοι αφήνουν φέσια να την πληρώσω εγώ; να με κλέβει ο ιδιοκτήτης; χάχα Έλληνα κλέφτη κλεφτοκοτα, 500 χρόνια Τούρκο θες να ηρεμήσεις να μάθεις να μην κλέβεις.

Δημοσ.

Οι τιμές είναι για εμένα που παίρνω 800 και έχω 2 παιδιά, τώρα για παράδειγμα εσένα που βγάζεις 1800 προφανώς να δώσεις 350-450, με λίγα λόγια να κοιτάξουν οι ιδιοκτήτες τον άνθρωπο.

Το πρόβλημα δεν είναι τα ενοίκια, αλλά οι χαμηλοι μισθοί.

Δημοσ.

Α δηλαδή επειδη κάποιοι αφήνουν φέσια να την πληρώσω εγώ; να με κλέβει ο ιδιοκτήτης; χάχα Έλληνα κλέφτη κλεφτοκοτα, 500 χρόνια Τούρκο θες να ηρεμήσεις να μάθεις να μην κλέβεις.

Ποιος σε κλέβει; Σου βάζει κανείς μαχαίρι στο λαιμό να ενοικιάσεις το σπίτι του με την τιμή που θέλει αυτός;

Πας καλά;

Πας και βλέπεις, αν δεν σου κάνει δεν παίρνεις.

Δηλαδή αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις μία πόρσε, σε κλέβει ο έμπορας που δεν κατεβάζει την τιμή ή φταις εσύ που δεν πας να αγοράσεις κανά μεταχειρισμένο φιατάκι αφού για εκεί είναι η τσέπη σου;

Για τράβα να νοικιάσεις το ρετιρέ σου μπας και αρχίσει να ξαναδουλεύει, γιατί έχει αραχνιάσει και γράφει την μια κουταμάρα μετά την άλλη.

• Like 4
Δημοσ.

Ποιος σε κλέβει; Σου βάζει κανείς μαχαίρι στο λαιμό να ενοικιάσεις το σπίτι του με την τιμή που θέλει αυτός;

Πας καλά;

Πας και βλέπεις, αν δεν σου κάνει δεν παίρνεις.

Δηλαδή αν δεν έχεις λεφτά να αγοράσεις μία πόρσε, σε κλέβει ο έμπορας που δεν κατεβάζει την τιμή ή φταις εσύ που δεν πας να αγοράσεις κανά μεταχειρισμένο φιατάκι αφού για εκεί είναι η τσέπη σου;

Για τράβα να νοικιάσεις το ρετιρέ σου μπας και αρχίσει να ξαναδουλεύει, γιατί έχει αραχνιάσει και γράφει την μια κουταμάρα μετά την άλλη.

μια χαρα τα λεω απλα κοιμουνται ολοι ,οταν ξυπνησουν βλεπουμε. Τι σχεση εχει ρε η πορσε ; Εδω μιλαμε για νορμαλ σπιτι ,σε αλλο πλανητη εισαι ; δεν μιλησα καν για βιλες

Δημοσ.

μια χαρα τα λεω απλα κοιμουνται ολοι ,οταν ξυπνησουν βλεπουμε. Τι σχεση εχει ρε η πορσε ; Εδω μιλαμε για νορμαλ σπιτι ,σε αλλο πλανητη εισαι ; δεν μιλησα καν για βιλες

Ωραία, σου φταίει ο έμπορος που δεν κατεβάζει την τιμή να αγοράσεις ένα Hundai καινούργιο την στιγμή που η τσέπη σου δεν διαθέτει πάνω από 1500 ευρώ;

Θα ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης να κάτσει να πληρώνει φορολογίες στα ύψη για να νοικιάζεις εσύ φθηνά, για κούνα το κεφάλι σου καλύτερα, και μετά να πληρώνει και ζημιές και ανακαινίσεις.

Δούλευε ο άλλος μια ζωή και γ@μήθηκε επανειλημμένα ο κwλος του για να νοικιάζεις εσύ φθηνά και να πληρώνει ξανά αυτός.

Άδειο θα το έχει, σε εσένα δεν το δίνει.

Υπάρχει και ο Δενδροπόταμος, εκεί θα βρεις πάμφθηνα αφού για εκεί είναι η τσέπη σου.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία, σου φταίει ο έμπορος που δεν κατεβάζει την τιμή να αγοράσεις ένα Hundai καινούργιο την στιγμή που η τσέπη σου δεν διαθέτει πάνω από 1500 ευρώ;

Θα ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης να κάτσει να πληρώνει φορολογίες στα ύψη για να νοικιάζεις εσύ φθηνά, για κούνα το κεφάλι σου καλύτερα, και μετά να πληρώνει και ζημιές και ανακαινίσεις.

Δούλευε ο άλλος μια ζωή και γ@μήθηκε επανειλημμένα ο κwλος του για να νοικιάζεις εσύ φθηνά και να πληρώνει ξανά αυτός.

Άδειο θα το έχει, σε εσένα δεν το δίνει.

Υπάρχει και ο Δενδροπόταμος, εκεί θα βρεις πάμφθηνα αφού για εκεί είναι η τσέπη σου.

Δεν υπάρχει συνεννόηση... Αικιου ραδικιού.

Δημοσ.

Λίγο surreal αυτό, αφού η τιμή του ενοικιου είναι πιο υψηλή από την δόση του δανείου, σε περίπτωση που το έχει πάρει με δάνειο, αλλιώς δεν έχει νόημα. Αν το κληρονομησε ειναι απλά κωλοφαρδος.

Δημοσ.

Γιατι θεωρουμε υποχρεωτικο οτι καποιος πρεπει να νοικιασει μονος του και αρα ο ιδιοκτητης να του ριξει την τιμη αναλογα με τις αναγκες του; Εχετε παρανοησει μερικα πραγματα. Παιρνεις 600€ και δεν βγαινεις; Τραβα νοικιασε ενα τριαρι με συγκατοικο, με την κοπελα σου, με τον αδερφο σου, με τη χωρισμενη θεια σου, δεν με ενδιαφερει. 

Βαλτε στο κεφαλι σας οτι τα σπιτια δεν χαριζονται, πολλοι ιδιοκτητες πληρωνουν δανεια. Οποτε το ποσα παιρνεις εσυ, μου ειναι παντελως αδιαφορο. Μια γεροντοκορη που εχει 20 γκαρσονιερες στο κεντρο της Θεσσαλονικης και ζει απο τα νοικια μπορει να το δινει οσο θελει. Αν ομως εγω εχω κανα διακοσαρι δοση, δεν θα στο δωσω 150€ να μου αφησεις και τιποτα φεσια μετα, σε λιγο θα μπω και μεσα. 

Επισης ειναι εγκληματικα ηλιθιο να αφηνεις το ρευμα στο ονομα σου και να μη μπαινει στο ονομα του ενοικιαστη. Τα θελει ο κωλος σου αμα το παθεις.

Παντως δεν ξερω αν υπαρχει αυτη η πεινα που περιγραφετε γιατι προσφατα εβαλα αγγελια για σπιτι 35τμ με νοικι 250€, σε κακη περιοχη της Αθηνας και ειχα δεκα ραντεβου σε μιαμιση μερα και οι περισσοτεροι δεν εκαναν καν παζαρια. Φυσικα βεβαια υπηρχαν και οι κλασικοι που πηραν τηλεφωνο και πριν δουν το σπιτι λεγανε: φιλαρακι μεχρι 200 μπορω να σου δωσω. Λες και με νοιαζει...

• Like 2
Δημοσ.

Πρωτον, εχεις ευθαρσως δηλωσει κατα καιρους οτι φεσωνεις υπηρεσιες στρατηγικα κι οχι λογω ανεχειας και μαλιστα υπερηφανευομενος για αυτην την "ικανοτητα" σου (ετσι την αποκαλουσες). Αρα προσωπικα εσυ, ναι να την πληρωσεις αντι να κανεις μαθηματα ηθικης.

Δευτερον, αν σε χαλαει το νοικι, αν εισαι χαμηλομισθος, αν ο ιδιοκτητης θεωρεις οτι σε κλεβει, αν αν αν (οπου "αν" οποιαδηποτε δικαιολογια απο αυτες που χρησιμοποιουν οι στρατηγικοι μπαταχτσηδες), τοτε πας και νοικιαζεις σπιτι με ενοικιο στο οποιο μπορεις να ανταπεξερχεσαι με το μισθο σου, ενοικιο που δε θα σε κλεβει ο ιδιοκτητης, ενοικιο που που που.

Τι; Δεν σ'αρεσουν τα σπιτια με πιο χαμηλο νοικι γιατι ειναι στριμωκολα, δεν εχουν παρκινγκ, αυτονομη θερμανση και δεν ειναι προσφατως ανακαινισμενα; Γεματη η χωρα απο πλατειες και παγκακια.

Ο κανονας ειναι να ζεις συμφωνα με τις δυνατοτητες σου κι οχι να παρασιτοζωεις φεσωνοντας (κλεβοντας) κοσμακη, κατηγορωντας τον κι απο πανω. Διαφορετικα, οπως ακριβως το ειπες: 500 χρονια Τουρκο μπας και. Δυστυχως ομως στον Ελληνα εχει δοθει τοση ελευθερια που ενω κατακλεβει τον κοσμακη, βγαινει να κανει και μαθηματα ηθικης στους αλλους.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπάρχει συνεννόηση... Αικιου ραδικιού.

Για δώσε συγκεκριμένες απαντήσεις να καταλάβουμε το σκεπτικό σου:

• Περιοχή Χ. Υπάρχει σπίτι 75 τετραγωνικών που έχει φτιαχτεί το 60, χωρίς ανακαίνιση και το ίδιο ακριβώς 2010 κατασκευή. Το πρώτο πωλείται 30.000€ και νοικιάζεται 150€. Το 2ο πωλείται 100.000€, πόσο πρέπει να νοικιαστεί?
  • 2 άνθρωποι δουλευουν τα ίδια χρόνια με τον ίδιο μισθό. Σε 10 χρόνια ο ένας έχει φάει όλα του τα λεφτά σε μπύρες και αυτοκίνητα. Ο 2ος πήρε το 2012 ένα σπίτι 90m2, 150.000€ το οποίο και θέλει να νοικιάσει. Πόσο να το νοικιάσει στον πρώτο?
  • Στο ακριβώς προηγούμενο παράδειγμα, αν και οι 2 το 2017 χάσουν τη δουλειά τους, ο 2ος που έχει το σπίτι, πρέπει να αφήσει τον πρώτο να μείνει στο σπίτι τσάμπα για να μην μεινει στο δρόμο?
  • Τελευταίο παράδειγμα. Μέσω δανείου καποιος πήρε σπίτι 100.000€ και πληρώνει για 20 χρόνια 700€ / μήνα. Πόσο πρέπει να νοικιάζει το σπίτι του εφόσον δεν μπορεί να το πουλήσει, ούτε και να μεινει?
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...