Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Όταν τους παίρνει μπορεί να το κάνουν. Αν όμως σκάσεις πχ σε καμιά Γλυφάδα/Κηφισιά και θες 250 για πχ 3αρι διαμέρισμα, που παίζει ο ιδιοκτήτης να μην βγάζει καν ενφια και φόρο από το ενοίκιο, τι γίνεται? Δεν είναι μόνο αυτά, πρέπει να μπορεί να καλύπτει και τα τεκμήρια για τα ακίνητα σε περίπτωση που έχει πέσει κι αυτού το εισόδημα σε επίπεδα κάτω του τεκμαρτού. Γι' αυτό ανέφερα ότι μιλάς για συγκεκριμένες περιπτώσεις διαμερισμάτων/περιοχών. Οι φόροι δεν καθιστούν τόσο εύκολη την πτώση των ενοικίων σε τέτοια επίπεδα.
vairass Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Όταν τους παίρνει μπορεί να το κάνουν. Αν όμως σκάσεις πχ σε καμιά Γλυφάδα/Κηφισιά και θες 250 για πχ 3αρι διαμέρισμα, που παίζει ο ιδιοκτήτης να μην βγάζει καν ενφια και φόρο από το ενοίκιο, τι γίνεται? Δεν είναι μόνο αυτά, πρέπει να μπορεί να καλύπτει και τα τεκμήρια για τα ακίνητα σε περίπτωση που έχει πέσει κι αυτού το εισόδημα σε επίπεδα κάτω του τεκμαρτού. Γι' αυτό ανέφερα ότι μιλάς για συγκεκριμένες περιπτώσεις διαμερισμάτων/περιοχών. Οι φόροι και μόνο δεν καθιστούν τόσο εύκολη την πτώση των ενοικίων. Οχι σε καλή περιοχή αλλά όχι και στο Μεταξουργείο, Φάληρο Καλλιθέα κλπ, αν και εγώ είμαι Θεσσαλονίκη κατάλαβα τι εννοείς. Όσο για τους φόρους υπάρχει τρόπος..
sphinxgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Οι τιμές είναι για εμένα που παίρνω 800 και έχω 2 παιδιά, τώρα για παράδειγμα εσένα που βγάζεις 1800 προφανώς να δώσεις 350-450, με λίγα λόγια να κοιτάξουν οι ιδιοκτήτες τον άνθρωπο. WTF?!!?!?!? Οι κυβερνήσεις γιατί υπάρχουν?!!!! Ο άνθρωπος (ενοικιαστής), κοιτάει τον ιδιοκτήτη (μη άνθρωπο) όταν τον φεσώνει και παραδίδει γκρεμισμένο σπίτι? Όταν ο ιδιοκτήτης δούλευε ξέρω γω 3 δουλειές και πήρε ένα σπίτι, και πιθανότατα ο ενοικιαστής δεν δουλευε και έπινε καφέδες, δεν παιζει ρόλο υποθέτω? Τα σπίτια, γενικά χαρίστηκαν απο κάπου, οπότε δεν τρέχει κάτι να τα δίνουν σαν φιλανθρωπία οι ιδιοκτήτες? Εξήγησε μας λίγο το σκεπτικό σου, να καταλάβουμε μήπως είμαστε λάθος εμείς που δεν καταλαβαίνουμε Η λύση είναι μία... Ενοίκιο από 100 ευρώ έως 250 για να μπορεί ο κόσμος να πληρώνει. Με μισθούς Βουλγαρίας τι να δώσει ο άλλος; Άγιος Παντελεήμονας, 3άρι 120€ και άπειρα ανοίκιαστα. Με 30.000€ αγοράζεις 80 τετραγωνικά. Γιατί δεν πάει όποιος δεν έχει χρήματα να μείνει? 3
vairass Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 WTF?!!?!?!? Οι κυβερνήσεις γιατί υπάρχουν?!!!! Ο άνθρωπος (ενοικιαστής), κοιτάει τον ιδιοκτήτη (μη άνθρωπο) όταν τον φεσώνει και παραδίδει γκρεμισμένο σπίτι? Όταν ο ιδιοκτήτης δούλευε ξέρω γω 3 δουλειές και πήρε ένα σπίτι, και πιθανότατα ο ενοικιαστής δεν δουλευε και έπινε καφέδες, δεν παιζει ρόλο υποθέτω? Τα σπίτια, γενικά χαρίστηκαν απο κάπου, οπότε δεν τρέχει κάτι να τα δίνουν σαν φιλανθρωπία οι ιδιοκτήτες? Εξήγησε μας λίγο το σκεπτικό σου, να καταλάβουμε μήπως είμαστε λάθος εμείς που δεν καταλαβαίνουμε Άγιος Παντελεήμονας, 3άρι 120€ και άπειρα ανοίκιαστα. Με 30.000€ αγοράζεις 80 τετραγωνικά. Γιατί δεν πάει όποιος δεν έχει χρήματα να μείνει? Τώρα δεν ξέρω την περιοχή που λες, γιατί δεν πάει πες μου.
chill Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 WTF?!!?!?!? Οι κυβερνήσεις γιατί υπάρχουν?!!!! Ο άνθρωπος (ενοικιαστής), κοιτάει τον ιδιοκτήτη (μη άνθρωπο) όταν τον φεσώνει και παραδίδει γκρεμισμένο σπίτι? Όταν ο ιδιοκτήτης δούλευε ξέρω γω 3 δουλειές και πήρε ένα σπίτι, και πιθανότατα ο ενοικιαστής δεν δουλευε και έπινε καφέδες, δεν παιζει ρόλο υποθέτω? Τα σπίτια, γενικά χαρίστηκαν απο κάπου, οπότε δεν τρέχει κάτι να τα δίνουν σαν φιλανθρωπία οι ιδιοκτήτες? Εξήγησε μας λίγο το σκεπτικό σου, να καταλάβουμε μήπως είμαστε λάθος εμείς που δεν καταλαβαίνουμε Άγιος Παντελεήμονας, 3άρι 120€ και άπειρα ανοίκιαστα. Με 30.000€ αγοράζεις 80 τετραγωνικά. Γιατί δεν πάει όποιος δεν έχει χρήματα να μείνει? Προσωπικά σαν ιδιοκτήτης (μη φανταστείς πολυκατοικίες και έτσι) κοιτάω όχι απλά τον άνθρωπο αλλά τους ανθρώπους!!! Εμένα και την οικογένεια μου!!!! Προτιμώ να σαπίσει η περιουσία από την αχρηστία παρά να βάλω/ανεχτώ τσαμπατζή ή τύπο που όταν θα μου ζητήσει καλύτερη τιμή γιατί είναι χαμηλόμισθος/έχει παιδιά/είναι ανάδρομος ο Ερμής whatever. NOT MY FUCKING PROBLEM!!! Μια χαρά υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια...Από Άγιο Παντελεήμονα μέχρι Κηφισιά!!! 2
vairass Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Προσωπικά σαν ιδιοκτήτης (μη φανταστείς πολυκατοικίες και έτσι) κοιτάω όχι απλά τον άνθρωπο αλλά τους ανθρώπους!!! Εμένα και την οικογένεια μου!!!! Προτιμώ να σαπίσει η περιουσία από την αχρηστία παρά να βάλω/ανεχτώ τσαμπατζή ή τύπο που όταν θα μου ζητήσει καλύτερη τιμή γιατί είναι χαμηλόμισθος/έχει παιδιά/είναι ανάδρομος ο Ερμής whatever. Μια χαρά υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια...Από Άγιο Παντελεήμονα μέχρι Κηφισιά!!! Άρα έτσι που τα λες ένας σεισμός δυνατός θα τα λύσει όλα, ωραίος.
chill Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Άρα έτσι που τα λες ένας σεισμός δυνατός θα τα λύσει όλα, ωραίος. Στάσου δάσκαλε κοίτα: Αν χτυπούσε ο εγκέλαδος δεν θα έπεφταν όλα, κάτι θα έμενε ε θα έβρισκα ένα τουμπανέ με λίγες ρωγμές και θα έλεγα ότι είμαι χαμηλόμισθος με παιδιά και θα το καπάρωνα, γιατί ο άνθρωπος πρώτα και because fuck logic !!!
vairass Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Στάσου δάσκαλε κοίτα: Αν χτυπούσε ο εγκέλαδος δεν θα έπεφταν όλα, κάτι θα έμενε ε θα έβρισκα ένα τουμπανέ με λίγες ρωγμές και θα έλεγα ότι είμαι χαμηλόμισθος με παιδιά και θα το καπάρωνα, γιατί ο άνθρωπος πρώτα και because fuck logic !!! Μαλακιες τουμπανα
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Οι τιμές είναι για εμένα που παίρνω 800 και έχω 2 παιδιά, τώρα για παράδειγμα εσένα που βγάζεις 1800 προφανώς να δώσεις 350-450, με λίγα λόγια να κοιτάξουν οι ιδιοκτήτες τον άνθρωπο. Δηλαδή ο ιδιοκτήτης που θέλει να νοικιάσει το διαμέρισμα του να ζητάει εκκαθαριστικό και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για να ζητήσει ανάλογο ύψος ενοικίου?
vairass Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δηλαδή ο ιδιοκτήτης που θέλει να νοικιάσει το διαμέρισμα του να ζητάει εκκαθαριστικό και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για να ζητήσει ανάλογο ύψος ενοικίου? Μα τα ζητάει ήδη φίλε, όλα τα ζητάει πλέον. Ας κάνουν ότι θέλουν, εγώ έχω βρει σωστό άτομο και όλα καλά. Όσο οι τιμές είναι ύψη τόσο τα χρέη θα μεγαλώνουν. Απλά μαθηματικά είναι. Επίσης στο ερώτημα σου είπα πριν, ενοίκιο από 100 έως 250 ευρώ ανάλογα την περιοχή, όχι παραπάνω, στη Γλυφάδα ας πάρει και 5.000.
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Μα τα ζητάει ήδη φίλε, όλα τα ζητάει πλέον. Από ότι βλέπω εγώ ελάχιστοι τα ζητάνε, αλλά το θέμα είναι πως όσοι τα ζητάνε το κάνουν για να διαπιστώσουν την φερεγγυότητα του ενοικιαστή, και όχι για να ρυθμίσουν ανάλογα το ύψος του ενοικίου(αυτό που ονειρεύεσαι εσύ δλδ). Ας κάνουν ότι θέλουν, εγώ έχω βρει σωστό άτομο και όλα καλά. Όσο οι τιμές είναι ύψη τόσο τα χρέη θα μεγαλώνουν. Απλά μαθηματικά είναι. Τι εννοείς? Πως το σπίτι που σου νοικιάζει θα μπορούσε πχ να πιάσει 450€ ενοίκιο, αλλά στο νοικιάζει με 150€ επειδή έχεις χαμηλό εισόδημα και παιδιά? Επίσης αυτός που αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιο του δεν το πληρώνει, άσχετα αν είναι 150 ή 450. Απλά μαθηματικά είναι. Επίσης στο ερώτημα σου είπα πριν, ενοίκιο από 100 έως 250 ευρώ ανάλογα την περιοχή, όχι παραπάνω, στη Γλυφάδα ας πάρει και 5.000. Και πως ακριβώς θα γίνει αυτό, με νόμο? Όλα τα σπίτια στον Αγ. Παντελεήμονα 125€, και όλα στο μεταξουργείο 175 πχ? Άσχετα αν είναι τρώγλες ή βίλες? 1
vairass Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Από ότι βλέπω εγώ ελάχιστοι τα ζητάνε, αλλά το θέμα είναι πως όσοι τα ζητάνε το κάνουν για να διαπιστώσουν την φερεγγυότητα του ενοικιαστή, και όχι για να ρυθμίσουν ανάλογα το ύψος του ενοικίου(αυτό που ονειρεύεσαι εσύ δλδ). Τι εννοείς? Πως το σπίτι που σου νοικιάζει θα μπορούσε πχ να πιάσει 450€ ενοίκιο, αλλά στο νοικιάζει με 150€ επειδή έχεις χαμηλό εισόδημα και παιδιά? Επίσης αυτός που αδυνατεί να πληρώσει το ενοίκιο του δεν το πληρώνει, άσχετα αν είναι 150 ή 450. Απλά μαθηματικά είναι. Και πως ακριβώς θα γίνει αυτό, με νόμο? Όλα τα σπίτια στον Αγ. Παντελεήμονα 125€, και όλα στο μεταξουργείο 175 πχ? Άσχετα αν είναι τρώγλες ή βίλες? Από 350 ναι μου το δίνει 200, δεν θα βγάλουμε άκρη όμως γιατί προφανώς ζεις σε άλλη χώρα, όποιος θέλει να κάνει δουλειά κάνει πάντως, βρίσκει τρόπο. Δεν ονειρεύομαι τίποτα, γκαρσονιέρα και εγώ από 250 την δινω σε μια κοπέλα 150. Αυτος που βγάζει 1000 άνετα μπορεί να δίνει 250, όχι όμως 450 που θέλουν οι κλέφτες, αυτό λέμε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ναι μαύρα, διακινδυνεύει όμως με το ρεύμα στο ονομά του...
vairass Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ναι μαύρα, διακινδυνεύει όμως με το ρεύμα στο ονομά του... Ρέ συ το ρεύμα το έχω εγώ κανονικά στο όνομα μου και το σπίτι που νοικιάζω εγώ στην κοπέλα είναι στο όνομα της κανονικά, αυτά τα συμφωνείς από πριν. Τα ενοίκια που ζητάνε ειδικά στην Αθήνα είναι τρέλα!!!
Joshua21 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Από 350 ναι μου το δίνει 200, δεν θα βγάλουμε άκρη όμως γιατί προφανώς ζεις σε άλλη χώρα, όποιος θέλει να κάνει δουλειά κάνει πάντως, βρίσκει τρόπο. Δεν ονειρεύομαι τίποτα, γκαρσονιέρα και εγώ από 250 την δινω σε μια κοπέλα 150. Εγώ πάλι κόβω το κεφάλι μου ότι στο δίνει 200 επειδή δεν πιάνει παραπάνω, και όχι επειδή τόσα μπορείς να δίνεις. Επίσης τα 250 της γκαρσονιέρας πως προκύπτουν? Τόσο την νοίκιαζες το 2008 ας πούμε, η σου ήρθε κανας λεφτάς και στην πλήρωνε 250 αλλά εσύ προτίμησες να τη δώσεις στην φτωχιά κοπέλα 150? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα