Προς το περιεχόμενο

Call of Duty WWII [2017]


cpttony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πείτε απλά ότι είδατε θέμα cod και μπήκατε να κραξετε επειδή είναι της μόδας και αφήστε τις αστείες δικαιολογίες.

 

Τι cod1 σύγκριση που είναι κοντά 15ετιας,ας σοβαρευτούμε λιγακι.

Τα σχόλια για τα disconnect όντως αποτελούν σοβαρό πρόβλημα,αλλά μην ακούω κράξιμο επειδή είναι πιο γρήγορο από το bf.Αυτο ισχύει εδώ και χρόνια,έκανε την σειρά πιο δημοφιλή από ποτέ(τα μάρτυρας οι πωλήσεις)και είναι η ταυτότητα του online του.

Ούτε επίσης φταίει η activision (όπως και η ΕΑ,Konami στα αθλητικά)που ο κόσμος κάθε χρόνο τα αγοράζει.

Ούτε εγώ είναι υπέρ των ακριβών seadon pass και επειδή βγαίνουν κάθε χρόνο δεν τα έχω παίξει όλα αλλά είπαμε μην υπερβάλλουμε κιόλας.

 

Προφανώς και ο κόσμος δίνει βάση στο multiplayer γιατί αλλιώς σιγά μην έδινε 60ευρω για να παίξει ένα single player κάθε χρόνο 7-8 ωρών.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 636
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε ότι εσείς είδατε/βλέπετε τον ίδιο ρυθμό με αυτό που είχε το MW2 ας πούμε? Προσωπικά σε σχέση με το MW2, βλέπω πολύ πιο γρήγορο gameplay και σαφώς μικρότερα/ πιο σφικτά maps (τουλάχιστον τα συγκερκριμένα). Αν είμαι μόνο εγώ, πείτε με περίεργο :blink: . Και όχι δεν ασχολούμαι με το CoD από χθες...

 

Νομίζω ότι οι περισσότεροι εδώ κράζουν, επειδή ίσως περίμεναν κάτι νέο/φρέσκο από τη σειρά, μιας και γυρνούσε στις ρίζες, όχι μόνο στο singleplayer, αλλά και στο multiplayer. Οι αλλαγές τύπου βγάλαμε το Create a Class και τα perks, ενώ στην ουσία υπάρχουν, δεν είναι κάτι νέο, για μένα καλύτερα να κρατούσαν το παλιό σύστημα.

 

Το σίγουρο είναι το campaign, τα Zombies αν είναι τόσο καλά όσο του WaW, θα τα δοκιμάσω.

 

Οι περισσοτεροι πιστευω δεν εχουν ιδεα και απλα λενε οτι να ναι, το καλυτερο τελευταιο cod ηταν το black ops 3, 400 ωρες + εχω παιξει και ακομα παιζω που και που οταν τελειωνω τα weekly activities στο destiny.

 

Γνώμη σου το BO3. Για μένα είναι πέρα από τα κλασσική τριλογία, το MW2 είναι το καλύτερο.

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι αγαπητέ προφανώς και είναι πιο γρήγορο.Εχουν περάσει άλλωστε τόσα χρόνια.

 

Εγώ έγραψα απλά το αυτονόητο.

 

Ότι κυρίως από mw2 και μετά παρατηρείται αυτή η στροφή στο γρήγορο multiplayer και κακά τα ψέματα χάρη σε αυτό κάνει τις πωλήσεις που κανει.

Το γιατί είναι κατακριτεο δεν κατάλαβα .

Όποιος θέλει πιο αργό υπάρχει και το bf1,που όλως τυχαίως αρκετοί το προσπέρασαν.

 

Εγώ πριν λίγες μέρες έδωσα το bf1 στο ps4 σε ένα μέλος και μου λέει ότι το θέλει μέχρι να βγει το call να παίξει με παρεα.

 

Του λέω πως και προτιμά τα call ,και μου απαντάει ότι λόγω μικρής διάρκειας και γρήγορου gameplay βολεύει περισσότερο (λόγω και περιορισμένου χρόνου λόγω δουλειας).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

bo3 γτ εχει απιστευτους χαρτες, τρομερα abilities per class, και μακραν τα αγαπημενα μου ζομπιες στο τελευταιο dlc, και μενα μου αρεσουν τα παλια cod aλλα θελει και λιγο εξελιξη το θεμα, αν μεναμε κολημενοι στα παλια δε θα παιζε κανεις, το μεγαλυτερο playerbase πλεον αγοραζει για τα ζομπιες,

 

ο fulgore το εγραψε οπως επρεπε, απλα ειναι μοδα και ο καθενας κραζει, μην το αγορασετε παιδια, αλλα δε χρειαζεται να κραζετε, εμεις θα το παρουμε και παλι θα γραψουμε 500 ωρες  ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πείτε απλά ότι είδατε θέμα cod και μπήκατε να κραξετε επειδή είναι της μόδας και αφήστε τις αστείες δικαιολογίες

κανεις μεγαλο λαθος

 εγω προσωπικα κατεβασα ειδα τι ειναι κ εφαγε uninstall.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέλος cpttony και πέρυσι τα ίδια διάβαζα για το ow.

 

Θα το βαρεθει γρήγορα ο κόσμος,μόλις βγουν call και bf/tf2 θα το παρατησει ο κόσμος και άλλα ωραία και είδαμε στο pc μέχρι και σήμερα ποιο έχει τον περισσότερο κόσμο.

 

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το destiny 2 στο pc θα έχει παραπάνω κόσμο από το call αν δεν φτιαχτούν τα θέματα με cheaters και dc.

ρε φιλε ξερεις πως σου βγηκε σαν να μπαινουμε εδω μεσα κ χωρις να εχουμε παιξει απλα πεταμε οτι μας ερχεται

Το να προτιμάει κάποιος το bf η γενικά άλλο online είναι λογικό.

 

Εκεί που αλλάζει το πράγμα είναι στους χαρακτηρισμούς,έχει διαφορά αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για αρχη αυτο το thread βρισκεται στο section PC Gaming

 

οποτε αυτα περι πωλησεων - δημοτικοτητας - μεγαλου playerbase τα ακουω βερεσε, καλως ή κακως δεν ειμαστε πια στο 2007. 

 

 

http://steamcharts.com/app/42680

 

http://steamcharts.com/app/209170

 

http://steamcharts.com/app/202970

 

http://steamcharts.com/app/292730

 

απο το mw2 και μετα  αρχισαν ολοι οι core και hardcore pc gamer να γκουγκλαρουν καθε χρονο για τα αυτονοητα, αν θα εχει δηλαδη το νεο  cod     lean -  developer console - SDK για modding - fov slider - dedicated servers και τα ρεστα, για το τελευταιο αν δεν κανω λαθος  παιρνουμε φετος  τα  φρυδια της activision για αλλη μια φορα. 

 

τωρα αν ολα αυτα μοιαζουν αδιαφορα στους casual και οσους  κονσολπληβειους (με την καλη εννοια ;p) ποσταρουν σε αυτο το section δικο τους θεμα !! προσωπικα εχω μαθει να βαζω την γλωσσα μου βρισκεται το πορτοφολι μου και εννοειται πως δεν προκειται να τους δωσω φραγκο γι αυτον τον τιτλο  οπως δεν εδωσα  στο παρελθον για τα  mw2 , mw3, ghosts  black ops 2 και τα ρεστα ...

 

εννοειται πως στα προηγουμενα  cod thread δεν εχω γραψει ποτε τιποτα(ουτε καν τα εχω κλικαρει βασικα) γιατι ηξερα απο την αρχη πανω κατω τι να περιμενω, αυτη τη φορα λιγο η ψυχρολουσια του BF1 ( καθε περσι και καλυτερα αυτη η σειρα) λιγο το "back to the roots"  ειδα φως και μπηκα εδω μεσα.  ηθελεστα και bethesda που λενε στο χωριο μου... 

δεν ειμαι fulgore-bot για να εχω  σε ολα τα thread κατι να πω. ουτε θεωρω "μοδα" το  να κραζω ενα δημοφιλες  IP για να νιωσω λιγο πιο σημαντικος. απλα κραζω που λεγανε για back to the roots και μετα απο τοσο καιρο αναμονης βλεπω  ενα καταραμενο red dot πανω σε οπλο του '40, αραπηδες ντυμενους ναζι και δεν συμαζευεται ....  

  • Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ειμαστε casual εμεις στις κονσολες, απο τη πολυ hardcorιλα ομως προσεξε γτ στο τελος δε θα βρεις να παιζεις τπτ απλα θα κραζεις 

 

το ξαναλεω, δε χρειαζεται να κραζει καποιος οτι δε γουσταρει απλα το προσπερναει, αλλα δεν 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

giphy.webp

 

αλλη κατηγορια οι casual και αλλοι οι κονσολοπλεμπουρες mind you, οι πρωτοι δεν νοιαζοντουσαν ποτε για τους dedicated server  τα mod και ολα αυτα γιατι συνηθως το μονο που κανανε οταν παιζανε  cod 4 (το τελευταιο "πληρες" cod  της IW στο PC )  ητανε να μπαινουν TDM/FFA και να ξυνουν το αυτακι τους  πατωντας το "6" και το "7" για να  παρουν μερικα killz  extra και να δειξουν στην μαμα τους ποσο  ευκολα ανεβηκε το KD σε μια μερα. 

 

η αλλη κατηγορια δεν ειχε ποτε mods ουτε lean, οποτε τι ειχανε τι χασανε .... 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ειμαι fulgore-bot για να εχω σε ολα τα thread κατι να πω.

Το ότι έχω όρεξη να μπω στο forum να κουβεντιάσω/ανταλλάξω απόψεις για τα hobby μου όπως ταινίες,σειρές,pc hardware και gaming με κάνει bot επειδή ανοίξω στην μειοψηφια που έχει όρεξη για αυτο στο forum?

Τα κόμπλεξ των Ελλήνων που έχω πει και πιο παλιά αν έχεις πολλά σχόλια η συμμετέχεις σε πολλά θέματα.....

 

Όσο για το back to roots προφανώς και αφορά την επιστροφή σε παγκόσμιου πολέμου θεματολογία και όχι gameplay.Και αυτό γιατί καλώς ή κακώς ο κόσμος αυτό το γρήγορο(με λίγα άτομα και μικρές πίστες)αγάπησε στο multiplayer των call of duty.

 

Ούτε εγώ έχω σχολιάσει σε όλα τα cod γιατί δεν ασχολήθηκα με όλα και αρκετά τα προσπέρασα η έπαιξα μόνο το single τους,αλλά δεν θα κάνω παράπονο για το multi σαν gameplay γιατί έτσι είναι εδώ και καιρό.

Ούτε στο pc περιμένω να έχει κόσμο όταν μονοπωλούν το ενδιαφέρον pubg,ow και counter.Ηδη το bf 1 από κόσμο στο pc είναι πάρα πολύ χαμηλά δεν έχει να μου λέει κάτι αυτό.

 

Ούτως ή άλλως θα κάνω υπομονή όπως είπα να βγει το παιχνίδι να δω συνολικά τις απόψεις του κόσμου θετικές και αρνητικές και μετά θα πράξω ανάλογα.

Από μια beta στο pc με προβλήματα δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Και το doom από τη multiplayer beta το θαψανε όλοι αλλά μόνο και μόνο λόγω του single player τα πήγε τελικά περίφημα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα δε το συνεχιζω αλλο, εσυ που εισαι hardcoras παιξε τις hardcoriles σου του χρονου, εμεις θα παιζουμε cod με 15χρονα, εσεις ειστε too hardcore για το cod  :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27% στο steam αλλα καποιοι συνεχιζουν να πιστευουν οτι το cod ειναι διαμαντι . Οσο υπαρχει αυτη η νοοτροπια θα συνεχιζουν τα ΑΑΑ να γινονται χειροτερα. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27% στο steam αλλα καποιοι συνεχιζουν να πιστευουν οτι το cod ειναι διαμαντι . Οσο υπαρχει αυτη η νοοτροπια θα συνεχιζουν τα ΑΑΑ να γινονται χειροτερα.

Ειδες πουθενά να μίλησε κάποιος για διαμάντι?Είπαμε ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που του αρέσει το γρήγορο multiplayer των. call of duty,όπως υπάρχει φυσικά και κόσμος που προτιμάει τα bf και ότι δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα επειδή δεν μας αρέσει εμάς η επειδή στο pc τα cod πατώνουν σε κόσμο.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...