Anorymous Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δε καλυπτουν σφραγισμα?? τι καλυπτουν τοτε? μονο καθαρισμο? είπα τα βασικά δηλαδή σφράγισμα κ εξαγωγή Οπότε για φάρμακα, πρέπει να πάω να μου τα γράψει γιατρός δημοσίου νοσοκομείου και γενικά δημοσίου φορέα υγείας. Ναι σε όποια δημόσιο δομή θες
dhmak Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλημέρα είμαι άνεργος και θα ήθελα να ρωτήσω εκτός της μη συμμετοχής μου στα φάρμακα και στην συνταγή τους, μήπως δικαιούμαι κάποιας έκπτωσης σε γυαλιά οράσεως ;;
τότε τι κρίμα Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Καλημέρα είμαι άνεργος και θα ήθελα να ρωτήσω εκτός της μη συμμετοχής μου στα φάρμακα και στην συνταγή τους, μήπως δικαιούμαι κάποιας έκπτωσης σε γυαλιά οράσεως ;;Αν εισαι άνεργος κσποιους συνεχομενους μηνες και κάτω απο μια ηλικία ή μεγαλύτερος αλλα με συγκεκριμένο αριθμό ενσημων, πας με μια σχετική βεβαίωση απο οαεδ, στο ικα και μαζι με τα κλασσικά all time needed υπόλοιπα δικαιολογητικά, βγάζεις βιβλιάριο ικα. Κάθε τρια/τέσσερα χρόνια δικαιούσαι αφού σου γράψει ο οφθαλμίατρος συνταγή, αφού τα αγοράσεις να πας σε πεδυ ή πώς λέγεται τωρα το ενοποιημενο ταμείο όλων των ανασφαλων ασφαλισμενων, και να καταθέσεις μαζι με τα κλασσικά all time needed δικαιολογητικά αίτηση για επιστροφή μέρους του ποσού που έδωσες, που σου πιστώνεται σε έναν λογαριασμό στον οποίο εισαι δικαιούχος αν ελεγχθεί πρωτα οτι όντως δεν τα ξανά τσέπωσες τα προηγούμενα τρία τέσσερα χρονια και με πλαφόν επιστροφής γύρω στο κατοστάρικο γιατι αμα εσύ ήθελες γυαλουμπες αρμάνι για να ποζαρεις στο ινσταγραμ στα @@ μας και εμάς κωστης Παλαμάς. Θα το χαρακτήριζα όμως περισσότερο λησμονημενη δωρεά του παλιοφιλου κράτους διότι όταν τελικά τα πάρεις μπορει να εχει μυωθει η μυωπία τεινοντας στο μηδεν ή να εχεις πια καταρράκτη ή με την Σούλα που πήγατε μαζι στο ΙΚΑ τοτε πιασμενοι χέρι χέρι, να βγάζετε πλέον τα ματια σας σε αγωγες καιεξωδικα , εκτος και αν πέσεις σε δημοτική νομαρχιακη περιφέρεια που δεν χρωστάει τα κερατα της σε ασφαλιστικους φορείς ή τελικά με την Σούλα ανταλλαξετε όρκους αιωνιας ανταλλαγής υγρών για φακούς επαφής Ναι, εχεις έκπτωση σαν να λεμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα