OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Πονάει το κερί και ξαναβγαίνουν γρήγορα. Και το λέιζερ πονάει αλλά έχει αποτελέσματα. Οπότε γιατί να επιλέξεις κερί; Ξύρισε τες καλύτερα.
Anuminas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Γιατι να επιλεξει κερι; γιατι κανουν ενα μηνα να βγούνε και η τριχα δεν γινεται άγρια αλλα το αντιθετο. Με το ξυρισμα βγαινουν σε ελάχιστο χρονο, πιο άγριες και πυκνές. Ναι ποναει το κερι, αλλα σε λογικά πλαισια, δεν θα παθεις και κάτι.
GeorgeHellas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Το ότι βγαίνουν πιο πυκνές είναι μύθος.. Για το πιο άγριες θα συμφωνήσω. Αν έβγαιναν πιο πυκνές όλο το πρόσωπό μας θα έπρεπε να καλύπτεται από τρίχες...
toyo73 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Εννοει μαλλον, οτι εαν σε καποιο σημειο υπαρχει χνουδι, αδυνατες, λεπτες ξανθες τριχες εαν τις ξυριζεις και αυτες μαζι με τις χοντρες και μαυρες, θα δυναμωσουν και αυτες. Π.χ πλατη- χερια- ωμος. Οτι ξυριζεται βγαινει πιο χονδρο μαυρο και δυνατο απο πριν.Με τον καιρο βεβαια και εως ενα σημειο. 1
ge-lyk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) ..... από προσωπική εμπειρία σας λέω να αποφύγετε το Laser. Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δε σας εγγυάται μόνιμα αποτελέσματα. Το καλύτερο από όλα είναι το κερί. Και όντως αραιώνουν με τον καιρό. Αλλά στήθος και κοιλιά δεν έχω τολμήσει ακόμη να δοκιμάσω (λόγω πόνου) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2017 από ge-lyk 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 ..... από προσωπική εμπειρία σας λέω να αποφύγετε το Lazer. Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δε σας εγγυάται μόνιμα αποτελέσματα. Το καλύτερο από όλα είναι το κερί. Και όντως αραιώνουν με τον καιρό. Αλλά στήθος και κοιλιά δεν έχω τολμήσει ακόμη να δοκιμάσω (λόγω πόνου) Το Laser είναι άκρως επιτυχημένο όταν έχεις συγκεκριμένο χρώμα δέρματος και τρίχας. Γι' αυτό δεν μπορούν πάντα να εγγυηθούν αποτελέσματα γιατί διαφέρουν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά από άνθρωπο σε άνθρωπο.
ge-lyk Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Τι να πω... Υποτίθεται ότι είχα τον ιδανικότερο "συνδυασμό"(λευκό δέρμα - σκούρες τρίχες).
super3bingo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Οντως αυτο δεν το καταλαβα ποτε.Αποτριχωμενη γαμπα καλυτερα και απο γυναικα και μουσι ταλιμπαν, ιμαμη χαλιφατου. Η αξυρισια στο προσωπο παντως ειναι μοδα που θα περαση, αλλα η περιποιηση τις τριχιφυιας του σωματος ειδικα εαν ειναι ενοχλητικη, η το σημαντηκοτερο ενοχλη ψυχικα καποιον, δεν ειναι ταμπου.Ειναι ενδειξη προσοχης στην εμφανιση και κυριως σεβασμου στον συντροφο σου.Οπως εμεις τις θελουμε στην πενα, ετσι και αυτες δεν θελουν το καταιφι κατω απο τις μασχαλες, και την αετοφωλια στο σεχουαλικο σημειο.Εννοειτε οτι αρκουδοτριχες σε οποιδηποτε σημειο του σωματος πρεπει να περιποιουνται. Άν υπάρχει θέμα συνεννόησης με την γυναίκα πάω πάσο.
toyo73 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Τι θεμα συννενοησης.Πως να σε .... εκει κατω, εαν θελει χλοοκοπτικο.Ξενερωνει μονο στην θεα.Η εαν σηκωνεις τα χερια και πετανε αετοι, μεσα απο τους θαμνους. Καμια γυναικα δεν τους αρεσει η αρκουδοτριχα.Απλως συμβιβαζονται.Οπως και η μπυροκοιλια η φαλακρα κ.α. Το θεμα ειναι να εισαι ποθητος(γενικα μιλαω, οχι μονο απο θεμα τριχων) στον συντροφο σου η στο αντιθετο φυλλο και οχι να κανει σεξ μαζι σου απο υποχρεωση.Να ανοιγει τα ποδια να κοιταει το ταβανι και να λεει απο μεσα της, ελα μ@λ@κ@ τωρα τελειωνε..Εαν αυτο συμβαινει και μεσα στο γαμο, αντε γεια. 1
frozex Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 μπορεί κάποιος να μου πει περίπου τι τιμές παίζουν για το ζεστό κερί; ας πει ενδεικτικα για κάποια περιοχή και εγώ θα καταλάβω στο περίπου για αυτό που το θελω εγώ.
toyo73 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Σε μια φιλη τις συζυγου αισθητικο, μου παιρνει 30 ευρω για ολο το σωμα.Φυσικα σε σπιτι, επαρχια κτλ.
ParhsG Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Τι θεμα συννενοησης.Πως να σε .... εκει κατω, εαν θελει χλοοκοπτικο.Ξενερωνει μονο στην θεα.Η εαν σηκωνεις τα χερια και πετανε αετοι, μεσα απο τους θαμνους. Καμια γυναικα δεν τους αρεσει η αρκουδοτριχα.Απλως συμβιβαζονται.Οπως και η μπυροκοιλια η φαλακρα κ.α. Το θεμα ειναι να εισαι ποθητος(γενικα μιλαω, οχι μονο απο θεμα τριχων) στον συντροφο σου η στο αντιθετο φυλλο και οχι να κανει σεξ μαζι σου απο υποχρεωση.Να ανοιγει τα ποδια να κοιταει το ταβανι και να λεει απο μεσα της, ελα μ@λ@κ@ τωρα τελειωνε..Εαν αυτο συμβαινει και μεσα στο γαμο, αντε γεια. Δε νομιζω πως ενοχλουν ολες τις γυναικες οι αρκουδοτριχες που λες. Εγω οκ ειμαι κατα αλλα οι μισες γυναικες και ιδιαιτερα μεγαλυτερης ηλικιας ειναι κατα. Πχ σε μερικες που ξερω φαινεται περιεργη η αποτριχωση στη πλατη λογο αρκουδοτριχας, παροτι προσωπικα δε μπορω να καταλαβω το λογο. Τωρα για αλλα μερη ποδια χερια κτλ δεν εχω γνωρισει καμια να λεει πως της αρεσει και εχω δει να κατακρινουν ατομα που το κανουν 1
super3bingo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Τι θεμα συννενοησης.Πως να σε .... εκει κατω, εαν θελει χλοοκοπτικο.Ξενερωνει μονο στην θεα.Η εαν σηκωνεις τα χερια και πετανε αετοι, μεσα απο τους θαμνους. Καμια γυναικα δεν τους αρεσει η αρκουδοτριχα.Απλως συμβιβαζονται.Οπως και η μπυροκοιλια η φαλακρα κ.α. Το θεμα ειναι να εισαι ποθητος(γενικα μιλαω, οχι μονο απο θεμα τριχων) στον συντροφο σου η στο αντιθετο φυλλο και οχι να κανει σεξ μαζι σου απο υποχρεωση.Να ανοιγει τα ποδια να κοιταει το ταβανι και να λεει απο μεσα της, ελα μ@λ@κ@ τωρα τελειωνε..Εαν αυτο συμβαινει και μεσα στο γαμο, αντε γεια. Ας υποθέσουμε οτι χρειάζεται, σπάνια περίπτωση τα τελευταία χρόνια αλλά ας το υποθέσουμε για την γυναίκα ή όποιον άλλον λόγο. Η λύση δεν είναι να φαίνεται οτι το ξυρίζεις κάθε μέρα δημιουργεί άσχημη εντύπωση σε όποιον το βλέπει, η λύση είναι να φαίνεται οτι είναι το φυσικό του άρα λέιζερ όσο υπάρχουν οικονομικές δυνατότητες.
The_Judas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Πραγματικά έχει γίνει επιδημία, ούτε ένας δεν έχει μείνει με τρίχα στις παραλίες. Μάλλον είναι νέα μόδα. Σε κάποιους άντρες-μοντέλα μπορεί να ταιριάζει (σε αυτούς θα ταίριαζε βέβαια και η τριχοφυία). Το να βλέπεις όμως μέτριους σωματικά άντρες ξυρισμένους σαν μωράκια είναι αστείο. Αν μιλάμε για υπερβολική τριχοφυία σε κάποιες περιοχές, εκεί συμφωνώ ότι χρήζει περιποίησης και φαίνεται άσχημα. Γενικά όλα αυτά είναι παροδικές μόδες. Οπως και η μόδα με τη γενιάδα. Δεν ταιριάζει σε όλους η γενιάδα. Οπως και δεν ταιριάζει σε όλους το ξυρισμένο σώμα ή το μακρύ μαλί ή το ξυρισμένο κεφάλι. Θα πρέπει ο καθένας μας να κοιτάει τι ταιριάζει πάνω του και με τι νιώθει πιο άνετα. 1
super3bingo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Παραλία εντάξει 10 μπάνια το πολύ 5 με 10 μέσος όρος αλλά πέραν της παραλίας δεν κυκλοφορεί πουθενά κανένας γυμνός απο πάνω ούτε μέσα στο σπίτι, παλιότερα όταν δεν έκαναν αποτριχώσεις κυκλοφορούσαν και εκτός παραλίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα