spirosR7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Λοιπον χθες εφτιαξα σουσια για 2-3 ατομα. Τον σολωμο τον πηρα στη Βαρβακειο ζητησα φρεσκο για να τον καταναλωσουμε ωμο. Ολα καλα. Τυχαια στο ιντερνετ διαβασα ενα ποστ οτι ενας κινεζος γεμισε σκουλικια απο μολυσμενο σολωμο. Ποσο πιθανο ειναι να το παθει καποιος αυτο. Το σιγουρο ειναι οτι δε θα ξαναφαω σουσι μετα απο αυτο που διαβασα εχω τρομοκρατηθει κιολας... Edit: Το φαγαμε ωμο πριν τον φαμε ομως τον μαριναρισα με λιγη σογια και το αφησα στη καταψυηξη 2 ωρες περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Λοιπον χθες εφτιαξα σουσια για 2-3 ατομα. Τον σολωμο τον πηρα στη Βαρβακειο ζητησα φρεσκο για να τον καταναλωσουμε ωμο. Ολα καλα. Τυχαια στο ιντερνετ διαβασα ενα ποστ οτι ενας κινεζος γεμισε σκουλικια απο μολυσμενο σολωμο. Ποσο πιθανο ειναι να το παθει καποιος αυτο. Το σιγουρο ειναι οτι δε θα ξαναφαω σουσι μετα απο αυτο που διαβασα εχω τρομοκρατηθει κιολας... Edit: Το φαγαμε ωμο πριν τον φαμε ομως τον μαριναρισα με λιγη σογια και το αφησα στη καταψυηξη 2 ωρες περιπου. 48.6% πιθανοτητα 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Φίλε να πω ότι δεν έχεις την καλύτερη κουζίνα του κόσμου και θέλεις να πειραματιστείς (όπως οι Γερμανοί για παράδειγμα που στο φαγητό είναι 60 χρόνια πίσω) να πω εντάξει. Μάλλον δεν μπορείς να εκτιμήσεις αυτό που έχεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δε τιθετε συγκριση στη κουζινα φιλε ειπα ετσι για αλλαγη να το φτιαξω μια φορα μιας και ειναι παρειστικο φαγητο κιολας. Το σιγουρο ειναι οτι δε θα ξαναφαω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Φίλε να πω ότι δεν έχεις την καλύτερη κουζίνα του κόσμου και θέλεις να πειραματιστείς (όπως οι Γερμανοί για παράδειγμα που στο φαγητό είναι 60 χρόνια πίσω) να πω εντάξει. Μάλλον δεν μπορείς να εκτιμήσεις αυτό που έχεις. Α ναι? Γι'αυτό γέμισε ο τόπος ...κοιλιές? Η κάθε κουζίνα έχει τα καλά της και τα κακά της. Η ιαπωνική προσωπικά πιστεύω πως σέβεται όλα τα υλικά της. Η κατάχρηση και η έλλειψη προσοχής από τον καταναλωτή δημιουργεί όλα τα προβλήματα. Δε τιθετε συγκριση στη κουζινα φιλε ειπα ετσι για αλλαγη να το φτιαξω μια φορα μιας και ειναι παρειστικο φαγητο κιολας. Το σιγουρο ειναι οτι δε θα ξαναφαω. Όταν η πρώτη ύλη είναι καλή δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Επιπλέον αν το μαρινάρεις το ψάρι σε σόγια, λεμόνι, αλάτι, κλπ στην ουσία και πάλι ...ψήνεται. Αν σου δώσουν χαλασμένο υλικό, ακόμη και να το μαγειρέψεις, πάλι πρόβλημα θα έχεις. Να εμπιστεύεσαι πάντα τα μάτια σου και την όσφρησή σου όταν αγοράζεις ψάρι, κρέας κλπ και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Ή αν τελικά δεν είσαι σίγουρος, να δοκιμάζεις ωμά φαγητά (σούσι, ταρτάρ, κλπ) μόνο σε μεγάλα εστιατόρια που τα ελέγχουν περισσότερο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Νομιζω το οτι το μαριναρισα με σογια ειναι καλο αφου εχω διαβασει οτι εχει αντιμικροβιακη δραση η κατι τετοιο. Δε παυω ομως να ανησυχω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Στατιστικά πόσοι τρωνε σουσι και ποσοι εχουν βρεθει να εχουν προβλημα απο σκουλήκια. Περισοτερο θα με φοβιζαν τα @κατα στο κεφάλι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα