corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 καλησπέρα Περίεργο πρόβλημα ενώ στην μητρική τα καλώδια είναι συνδεδεμένα σωστά στο μπροστινό πάνελ ο ήχος παίζει στο μικρόφωνο και το μικρόφωνο στον ήχο.
corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 bios ρυθμισεις για front panel audio ? είναι στο enable
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 από την διαχείριση ήχου δεν μπορείς να επιλέξεις ποιο θα παίζει τι;
corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 από την διαχείριση ήχου δεν μπορείς να επιλέξεις ποιο θα παίζει τι δεν νομίζω αφού είναι standard
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μηπως στην μητρικη στο bios εχει επιλογη AC97 και HD Audio και πρεπει να το αλλαξεις; Να εχουν κανει μαλακια και να εχουν βιδωσει αναποδα την πλακετα στο κουτι δεν παιζει;
corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μηπως στην μητρικη στο bios εχει επιλογη AC97 και HD Audio και πρεπει να το αλλαξεις; Να εχουν κανει μαλακια και να εχουν βιδωσει αναποδα την πλακετα στο κουτι δεν παιζει; πιστεύω είναι κατασκευαστικό λάθος έστειλα email στα public που το αγόρασα όταν μου απαντήσουν θα ποστάρω την απάντηση τους
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 πιστεύω είναι κατασκευαστικό λάθος έστειλα email στα public που το αγόρασα όταν μου απαντήσουν θα ποστάρω την απάντηση τους Πρωτα μπες bios και δες αν στην ρυθμιση για front panel εχει να το βαλεις HD Audio γιατι το βυσμα σου γραφει HD Audio Αν δεν υπαρχει αυτο η ηδη ειναι στο HD Audio και οχι στο AC97 η στο Azalia τοτε ξεκουμπωσε το πανελ του κουτιου και δες αν μπορει η πλακετα να μπει αναποδα. Καλο θα ηταν να γραψεις ποιο κουτι εχεις και ποια μητρικη. Αφου λυσεις αυτο το μικρο σου προβλημα μετα λυσε και το ποιο μεγαλο το τροφοδοτικο
corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Πρωτα μπες bios και δες αν στην ρυθμιση για front panel εχει να το βαλεις HD Audio γιατι το βυσμα σου γραφει HD Audio Αν δεν υπαρχει αυτο η ηδη ειναι στο HD Audio και οχι στο AC97 η στο Azalia τοτε ξεκουμπωσε το πανελ του κουτιου και δες αν μπορει η πλακετα να μπει αναποδα. Καλο θα ηταν να γραψεις ποιο κουτι εχεις και ποια μητρικη. Αφου λυσεις αυτο το μικρο σου προβλημα μετα λυσε και το ποιο μεγαλο το τροφοδοτικο Στο bios είναι ήδη στο HD audio και έχει ως επιλογές το enable or Disable και στο Frond panel Η πλακέτα δεν μπαίνει ανάποδα το κουτί μου είναι το aerocool GT και η μητρική μου είναι η asrock fatality b85 κάποια στιγμή θα πάρω επώνυμο έχω βάλει ένα corsair στο μάτι αλλά γιατί την ώρα δεν μπορώ αυτό το έχω για test
stelios5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αν κατάλαβα καλά... η κάρτα ήχου είναι της Realtek ;;;; Αν ναι.... στο πρόγραμμα κονσόλα που δίνει η Realtek, αν κάνεις διπλό αριστερό κλικ στα χρωματιστά βύσματα που βλέπεις στο πάνελ πρόγραμμα, μπορείς να ορίσεις κάθε χρώμα τι δουλεία να κάνει. Για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να έχεις βάλει τα ανάλογα βύσματα, στο χρώμα που θέλεις στο Η/Υ. Αλλιώς τα χρωματιστά βύσματα του πάνελ είναι ανενεργά. Τα βλέπεις θολά.
corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Αν κατάλαβα καλά... η κάρτα ήχου είναι της Realtek ;;;; Αν ναι.... στο πρόγραμμα κονσόλα που δίνει η Realtek, αν κάνεις διπλό αριστερό κλικ στα χρωματιστά βύσματα που βλέπεις στο πάνελ πρόγραμμα, μπορείς να ορίσεις κάθε χρώμα τι δουλεία να κάνει. Για να μπορέσεις να το κάνεις αυτό, θα πρέπει να έχεις βάλει τα ανάλογα βύσματα, στο χρώμα που θέλεις στο Η/Υ. Αλλιώς τα χρωματιστά βύσματα του πάνελ είναι ανενεργά. Τα βλέπεις θολά. το δοκίμασα αλλά και πάλι δεν κάνει κάτι ............
stelios5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Είναι Realtek η κάρτα ήχου σου;;;; Κατέβασες και εγκατέστησες το ανάλογο πρόγραμμα;;;; Βλέπεις κάτω δεξιά στην μπάρα ένα καφέ ηχείο που δημιουργήθηκε μετά την εγκατάσταση του προγράμματος;;;; Κάνε και μια επανεκκίνηση του Η/Υ .
corsair04 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δεν με αφήνει να κάνω κάτι τέτοιο Realtek έχω δεν μου βγάζει επιλογή να ορίσω βύσμα
stelios5 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Σύνδεσες το μικρόφωνο και τα ηχεία ή ακουστικά στο εμπρός πάνελ του Η/Υ. Πρέπει να φωτιστούν τα ανάλογα βύσματα στο πρόγραμμα πάνελ της Realtek. Έτσι μόνο θα μπορέσεις να κάνεις αλλαγές.
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 αν έχεις περάσει σωστά τον driver,θα βρεις αυτό εδώ: από εκεί αλλάζεις τα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα