Προς το περιεχόμενο

Στρατος και Εξωτερικο ?


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου δοθηκε η ευκαιρια να δουλεψω σε Εκδοτικο Οικο στην Νεα Υορκη και φευγω σε μια εβδομαδα. Η ερωτηση μου αφορα τον στρατο. Εχω τελειωσει το πανεπιστημιο (ειμαι 22) και οσο φοιτουσα εβγαλα ενα χαρτι οτι φοιτω και δεν θα παω στρατο. Τωρα που θα παω εξωτερικο (δεν προκειται να γυρισω ποτε πισω,δεν εχω οικογενεια εδω) τι γινεται με την στρατιωτικη θητεια? Διαβασα καπου οτι μπορω να την αγορασω ωστε να μην πατησω ποτε ποδι . τι γινεται με αυτο ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου δεν προκειται να γυρισεις ποτε πισω, τι σε νοιαζει?

θα χρειαστω ενα διαβατηριο μεχρι να παρω ξενη ταυτοτητα και μου ληγει σε λιγα χρονια 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ανυποτακτος εξωτερικου (αυτο προκειται να γινεις), ερχεσαι Ελλαδα ως 30 ημερες το χρονο χωρις προβλημα. Επισης μπορεις να κανεις ανανεωση διαβατηριου και πριν ληξει και εχει ισχυ 5 ετων.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που σου είπε ο doctorkostis. Πας στην πρεσβία και κάνεις αίτηση ώστε να δηλωθείς ανυπότακτος εξωτερικού έτσι έχεις τη δυνατότητα να βγάζεις διαβατήριο και να έρχεσαι Ελλάδα για 30 μέρες το χρόνο χωρίς πρόβλημα. Και εγώ αυτό έκανα.

 

Κοίτα για περισσότερες πληροφορίες απο πρεσβία Λονδίνου:

 

http://www.greekembassy.org.uk/el-gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B1#ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Περιμένω με ανυπομονησία τα σχόλια από τους "Ελειναραις" που θα σου πουν να υπηρετήσεις πρώτα την μαμά πατρίδα και μετά να φύγεις.

 

On topic

 

Απλά φύγε και μην σε νοιάζει τίποτα, θα είσαι ανυπότακτος εξωτερικού (μόνιμος κάτοικος θέλεις μερικά χρόνια δεν γίνεσαι άμεσα) και παρόλα αυτά έχεις κανονικά την δυνατότητα να εκδόσεις διαβατήριο ή να ανανεώσεις.

 

Άρα μην σκας και καλή τύχη.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Troll mode on

 

 

Κανένας Έλληνας δεν ξεφεύγει από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Σε οποια χώρα του πλανήτη και να πας θα σε βρούνε. Ο στρατός έχει δικές του μυστικές υπηρεσίες που συνεργάζονται με τις υπηρεσίες των ξένων χωρών, μάλιστα μυστικά έγγραφα της CIA που διέρρευσαν στο wikileaks αναφέρουν οτι ξένοι αξιωματούχοι και κυβερνήσεις όπως του Ισραήλ των ΗΠΑ και της Ρωσίας θεωρούν οτι το ειδικό τμήμα των μυστικών υπηρεσιών του Ελληνικού Στρατού είναι καλύτερο από οτι όλες οι υπόλοιπες μυστικές υπηρεσίες κρατών του κόσμου. Μόλις σε εντοπίσουν στέλνεται αίτημα στην ξένη χώρα που είσαι να σε συλλάβουν, σε μπουζουριάζουν σε ένα αεροπλάνο και σε στέλνουν Ελλάδα. Μετά σε πετάνε κατευθείαν στρατόπεδο.

 

Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, πάντως αυτό συνέβει στο κολλητάρι μου. Σε 24ώρες τον έπιασαν από ΗΠΑ και τον έφεραν εδώ, μάλιστα ούτε τα πράγματά του δεν μπόρεσε να μαζέψει, είναι κατασχεμένα. Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο Ελλάδα τον πέταξαν άμεσα στο στρατόπεδο λοιπόν και του έλεγε εκεί ένας βυσματίας μόλις μπήκε "Για που το βαλες φίλε μου? Πρώτα θα υπηρετήσεις την πατρίδαν και θα πληρώσεις και το εξαχίλιαρο πρόστιμο και μετά μπορείς και να αυτοκτονήσεις αμα θες, εξάλλου η αποφυγή της θητείας είναι αμάρτημα, θα πεθάνεις και τα δαιμόνια θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στην κόλλαση διότι απέφυγες να υπηρετήσεις την ορθόδοξη και χριστιανική Ελλάδα.

 

Ο μόνος τρόπος να αποφύγεις τον στρατό είναι να φύγεις στο διάστημα με ένα διαστημόπλοιο. Το σύμπαν τελειώνει εκεί που αρχίζει ο στρατός.

 

 

 

Φύγε να σωθείς το συντομότερο, από εκεί και πέρα πάτησε delete και διέγραψέ τα όλα από το μυαλό σου.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...