Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα mini pc (PiPo x1s) τον περασμενο Αυγουστο. Τωρα και λιγες μερες δεν δειχνει εικονα στην τηλεοραση ενω ξεκιναει και παιρνει ρευμα. Δοκιμασα και δευτερο καλωδιο και δευτερη τηλεοραση. 

Επικοινωνησα με την Gearbest και μου ειπαν να το στειλω Κινα. Ξερετε ποσο θα κοστισει περιπου? Αν ειναι να χρεωθω 40 € ενω το πηρα 70 τοτε δεν θα το στειλω.

Υπαρχει και το αλλο. Αν μου στειλουν καινουργιο ή ακομα και αυτο επισκευασμενο ποιος μου λεει οτι στην επιστροφη δεν θα σκαλωσει στο τελωνειο? Καμια ιδεα τι να κανω? 

Δημοσ.

27,50€ είναι το μέγιστο τέλος για συστημένο επιστολικό ταχυδρομείο στην Κίνα (αρκεί να είναι μέχρι 2kg το πακέτο). Τα λεφτά αυτά τα παίρνεις πίσω από το paypal returns εφόσον είχες πληρώσει με Paypal οπότε αυτό δεν είναι πρόβλημα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να το στείλεις πίσω. Ή να πάρεις απόφαση ότι χάλασε και να πάρεις άλλο.

Δημοσ.

Οπωσδήποτε θα σου το αντικαταστησουν και εννοείτε θα σου πληρώσουν τα μεταφορικά.

Μην ασχοληθείς καν άνοιξε το παράθυρο και πέταξε το.

Δημοσ.

Θα απαιτήσεις refund των μεταφορικών σου απο το gearbest κ ταυτόχρονα κ από την paypal. Μπορείς οπότε να πάρεις x2 τα μεταφορικά σου πίσω.

Απλά προσοχη η paypal αν θυμάμαι καλά καλύπτει μόνο 12 φορές τον χρόνο επιστροφή μεταφορικών από αγορές που έγιναν μέσω αυτής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...