Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 ώρες πριν, adminaros είπε

Στην πολυκατοικία ενός φίλου , που δεν υπάρχει πιλοτή ,

κάποιος  θέλει να βάλει λέβητα φυσικού αερίου στο μπαλκόνι του , και θέλει να περάσει τους σωλήνες μέσα από την είσοδο της πολυκατοικίας (ένα μεγάλο στενόμακρο χώρο , ας πούμε ),

για να μπορέσει να το βάλει στο πίσω μπαλκόνι στο οποίο τον βολεύει καλύτερα. 

η ερώτηση μου είναι , δεν είναι επικίνδυνο αυτό ; Άμα γίνει καμία διαρροή ας πούμε , τι γίνεται ;

Κανονικά οι σωλήνες περνάνε εξωτερικά και ανεβαίνουν στο μπαλκόνι. Εδώ όμως νομίζω ότι πάει να γίνει κάτι παράνομο  

το πιο πιθανό είναι να έχει ξανασυζητηθεί αυτό το θέμα.  Αλλά δεν μπόρεσα να το εντοπίσω σε αυτό το νήμα. 

υπάρχει νομοθεσία για αυτό το θέμα , και τι λέει ;

ευχαριστω  

στην οικοδομή μας, ο κεντρικός σωλήνας αερίου διασχίζει το ισόγειο (περίπου 10 μέτρα) ψηλά ταβάνι και καταλήγει πίσω στον ακάλυπτο που έχουν τοποθετηθεί οι μετρητές της έναον. όλα έχουν γίνει με μελέτη μηχανικού και πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας. επειδή μπροστά η είσοδος είναι όλη τζαμαρία, μας είπαν να ανοίξουμε τρύπα ψηλά στο τζάμι, συγκεκριμένη διάμετρο, ώστε να μπορεί να βρει διέξοδο το αέριο σε περίπτωση διαρροής

είναι σπάνια η περίπτωση για διαρροή, αλλά πρέπει να υπάρχει πρόβλεψη και γι αυτό 

μέχρι τώρα 3η χρονιά όλα είναι εντάξει

fa.zip

• Like 1
  • Απαντ. 829
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα

προσφατα εβαλα σε λειτουργια ενα riello residence 30 και πηρα το wifi θερμοστατη που δινει τον t100.

Εχει καποιος αυτον τον συνδυασμο να μου πει για ρυθμισεις ?

Δημοσ.
Στις 30/5/2025 στις 11:48 ΜΜ, FoZzZ είπε

καλησπερα

προσφατα εβαλα σε λειτουργια ενα riello residence 30 και πηρα το wifi θερμοστατη που δινει τον t100.

Εχει καποιος αυτον τον συνδυασμο να μου πει για ρυθμισεις ?

Ένας θερμουδραυλικος με εμπειρία στους Riello θα μπορούσε να σε βοηθήσει.

Δημοσ.

Εγώ έχω τον κλασσικό ricloud αυτός εδώ διαφέρει.. ο καυστηρατζης δεν σου έδωσε οδηγίες? Τι θες να σεταρεις ακριβώς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...